Re: Need for Speed Payback - ogólnie Faktycznie przydałby się nowy gameplay albo jakieś ciekawe info od któregoś z twórców gry W końcu premiera już za 2 miesiące.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Ta gra praktycznie nie ma zadnej promocji i jak oni chcą z nia do ludzi dotrzeć? Caly czas publikują to samo, zadnych nowości, nie nakrecaja hajpu to hajpu nie będzie skoro nie wiadomo co wypuszcza, powinni codziennie pokazywać po 1 aucie, a nie raz na tydzień i to z opóźnieniem. Cos mi się zdaje ze dopóki Ghost Games będzie te gre robil to zawsze to będzie tak wygladac tzn mala produkcja bez promocji bo i co promować jak gra nie jest rozbudowana. Szkoda, ze NFSa nie robia ludzie od Forzy ;(
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Tez bym tak myslal, gdyby nie fakt ze kilku youtuberow polecialo do ich studia kilka dni przed owa data .. Strasznie niesamowity zbieg okolicznosci.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Zdradzić Ci tajemnicę? To tylko ozdoba garażu Jeśli data faktycznie nie jest przypadkowa to najprędzej ma ona coś wspólnego z fabułą
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Dzień mija, wszyscy milczą nic nowego. Dziwi mnie trochę podejście Ghost Games. Po co dawać kalendarz z pasującym wrześniem i zaznaczonym 8 dniem owego miesiąca ...Coś tak trochę nie pasuje to do nich, by robić to przypadkowo :v. Biorąc pod uwagę amerykański kalendarz, może pojawić się coś w nocy (mam nadzieję).
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Przemek - na gamescom była "pełna wersja" Nawet Lucek grał. W siedzibie Ghostu na pewno nie grali w jakies demo xd
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Raczej nie grał w pełną wersję. W takim czasie dostęp w grze jest bardzo mocno ograniczany przez autorów. Na Gamescom mieliśmy chyba 2 wyścigi. Nadal nie ma mapy. Oprócz tego jest embargo na informacje - nie może mówić niektórych rzeczy, dopóki nie dostanie sygnału.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Z tego co widzialem na twitterze to grali w tego nfs'a cale 2 dni. Kijooki nakrecila filmik o tym (bez nowych gameplay), jednakze jest on tylko po francusku. Ogolnie podostawali jakies tam naklejki, koszulke i steelbook nfs'a (ale 2015 xD). Ogolnie nadal brak wiesci co i jak ...
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Niektórzy uznają niedzielę za pierwszy dzień tygodnia, więc jeżeli kalendarz miałby taką formę, to się wszystko zgadza
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Kilku YouTuberów zostało zaproszonych do studia Ghost w Szwecji. Na reddit widziałem, że ktoś wypatrzył w serii BOTW kalendarz z zaznaczonym 8 Września 2017 (To nie jest sobota, tylko piątek #USAlogic).
W związku z tym może ujrzymy coś ciekawgo dzisiaj. Stawiam, że pograli w demo jak to było z 2015 i być może zobaczymy gameplaye z tego, ale to już tylko moje zdanie
MadaFaster Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 05-09-2017 05:34 )
Re: Lista samochodów Siekier chłopie, to jest NFS - w 15 mogłeś zrobić ze 180sx'a w sil80 xD może i tym razem twórcy poszli w drastyczne mody xDD
Ponury Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 05-09-2017 00:08 )
Re: Lista samochodów
Moim zdaniem w garazu jest cougar, nawet na google widac, ze niektore sa z maskami podobnymi do gto.
Jeszcze lusterka, ktorych pontiac w tamtym miejscu nie posiada:
Siekierka Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 04-09-2017 22:58 )
Re: Lista samochodów Ale mi chodzi o część przodu auta, które było w garażu. A wloty powietrza na masce wskazują na GTO.
MadaFaster Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 04-09-2017 22:46 )
Re: Lista samochodów
To Cougar. Dobranoc.
Siekierka Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 04-09-2017 22:39 )
Re: Lista samochodów Radzio - to jest raczej GTO Judge z tego co patrzę. Cougar jest mniej masywny no i te wloty na masce - na fotce bardzo wyraźnie widać po jednej stronie wlot.
Gregi Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 03-09-2017 16:12 )
Re: Lista samochodów Cały steelbook bez polotu xd mogliby dać mu jakąś ekluzywną okładkę. A tak to nie widzę żadnego powodu by kupować xd
Inventer89 Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 03-09-2017 14:58 )
Re: Lista samochodów Trochę bez polotu wnętrze i tył Steelbooka
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.