Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Czy w grze jest tryb photo mode czy twórcy znowu to olali? Ostatnio jakiś koleś dla EA robił screeny w grze pytanie czy to opcja dla każdego czy dla promocji gry jedynie i my w grze tego nie dostaniemy?
Okazuje się, że pod koniec danej ścieżki dostajemy samochód ikony (w przypadku ścieżki Prędkość dostajemy Porsche Magnusa) i musimy przejść tym wozem ostatni event z danej ścieżki. Jeśli mamy zapełnione 5 samochodów w garażu to musimy jeden poświęcić, aby było miejsce na ten nowy (chyba) xD
//Spoilerujemy w spoilerze
Inventer89
Gregi Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 26-10-2015 21:32 )
Re: Lista samochodów Czy ja wiem?... Może dadzą coś na premierę nowego
W sumie też sądzę, że to strefa marzeń
Danio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 26-10-2015 21:25 )
Re: Lista samochodów Ja bym sobie życzył, aby do gry finalnej (lub One Day Patch) dodali jeszcze 2 auta, żeby nadrobić niedosyt i złość za bliźniaki w grze. Ale to już jest strefa marzeń
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Też śmigałem w becie R-34 i faktycznie brzmi niesamowicie ale za to bardzo się zawiodłem na Huracanie , słabe brzmienie ma : (
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Nad portem PC-towym jeszcze trwają prace i większość poprawek, którą trzeba będzie na konsolach pobierać, na komputerach osobistych znajdzie się od samego początku w danych gry Day One Patch nie musi pojawiać się zawsze
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie to będzie symetryczne odbicie vinyli , mówili o tym że odrazu wyjdzie paczka bo już nie dadzą rady ogarnać przed premierą.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Trochę je było słychać w becie, ale nie było to aż tak słyszalne jak w GT6 lub NFS:TR. Niemniej jednak, fajny detal, miło, że o takie rzeczy dbają
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Trochę się natrudzili i jeszcze dźwięk samych opon nagrywali! Nie wiem jak to wpłynie na odbiór dźwięku, aż tak słychać opony podczas jazdy samochodem? Bo ja zazwyczaj słyszę tylko silnik, a oponę tylko gdy się psuje
Danio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 24-10-2015 09:22 )
Re: Lista samochodów Na Twitterze Ghost wczoraj napisali, że nie ujawnili jeszcze jednego auta... Jak myślicie, o które chodzi? Ja obstawiam jeszcze jedną 911 z lat 70. Ale tak sobie myślę, że to może jeszcze być Mercedes CLK... Z tego zdjęcia potwierdziły się chociażby Italia i Fairlady, więc może teraz będzie podobnie
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie W Most Wanted było 41 samochodów (42 licząc dodatkowego Ford Focus ST)
Jeśli chodzi o AllDrive to tutaj jest artykuł: link
I nie rozumiem czemu według Was to nie działa i jest słabe. Szczerze mówiąc jest dużo ciekawiej jeśli po mieście jeżdżą prawdziwi gracze a nie SI. Grałem w multi z Danio i jakoś nie było problemu z ustawieniem się na jakiś wyścig itd
Koniec tego off-topu.
W przyszłym tygodniu pojawi się post na needforspeed.com z galerią.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie W systemie AllDrive (premiera w Rivalsie, ulepszone ma być w NFS'15) masz 8 graczy w sesji (jeżeli nie ma graczy są podmieniani na boty) i nie ma rozkazów z góry, że będzie jakiś wyścig i musisz go jechać tylko jest pełna dowolność. W takim razie na multi i tak każdy kroczył własną ścieżką, więc grę z kimś było strasznie trudno ustalić. Na dodatek, aby wziąć razem udział w wyścigu trzeba razem stanąć na polu startowym. (nie wspominając już o braku dedykowanych serwerów i migracjach hostów...)
Z kolei w MW'12 istniały rozkazy z góry, tzn. trzeba było dojechać do wyznaczonego punktu spotkania (jak nie dojechałeś to teleportowało cię) i musiałeś jechać wyścig. Z tego powodu multi działało jak maszynka i po dziś dzień jest odwiedzane przez graczy. I to mi się podobało.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie To jest taki super innowacyjny system, który w teorii ma zacierać granice pomiędzy singleplayerem a multi. ma działać w ten sposób, że niby grasz sobie sam, ale jesteś podłączony do sesji z innymi graczami, którzy mogą np dołączyć do Twojego wyścigu kiedy są w pobliżu.
W praktyce alldrive nie działa.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.