Re: Need for Speed 2015 - ogólnie A ja mam pytanie do tych, co grali w betę lub mają okazję poprzez EA Access - zawsze intrygował mnie tuning prowadzenia. Czy czasem Drift nie jest bardziej faworyzowany, w sensie, że nim będzie nam łatwiej wygrać wyścigi i lepiej pokonamy zakręty? Mamy nawet tryby gry robione pod Drift, więc czy Grip da nam jakieś "korzyści"? Grip nie da nam żadnych korzyści w Próbie Czasowej, bo prowadzeniem Drift możemy pokonać zakręty szybciej. Mam wrażenie, że Grip został stworzony w dużej mierze, aby zadowolić fanów ceniących model jazdy z Undergroundów czy Most Wanted 2005 (co oczywiście BADZO doceniam ). A wygodniejsze i efektywniejsze będzie korzystanie z modelu jazdy Drift.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Boże no nie dostaniesz photo mode i musisz z tym żyć. Od tego są te punkty widokowe. A i wątpię, żeby niedzielny gracz wykonał więcej "artystycznych" zdjęć niż 5 może? Zresztą co Ci tak na nim zależy?
All-drive nie jest złym pomysłem, jedynie był źle zrealizowany w Rivals, w nowym NFS może jest lepiej, w becie ciężko było cokolwiek na ten temat stwierdzić.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Zamiast czekać na camhacka to najprościej jest im spamować na twitterze, aby dodali taki ficzer, a wykręcanie się autologiem jest słabe bo ten autolog też denerwuje większość i przez niego nie można zatrzymać gry, te głupie naciski na funkcje społecznościowe są męczące, a co najlepsze najbardziej wciska je EA.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Stajesz w pewnym miejscu , gdzie masz kamere ustawiona na jakiś fajny widok w VB , i wyglada to tak jak na tym screenie gdzie mamy GT-R'a na moscie , nie wiem czy widziałes
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Ale o co Wam chodzi skoro jest MNÓSTWO punktów widokowych ? Moim zdaniem photomode jest zbędny gdy mamy takie coś , te punkty są genialne , już się nie moge doczekać kiedy wszystkie je zwiedze
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Nie widzę problemu zaaplikować tryb photo mode chociażby w garażu, tam gra się nie toczy i jest właśnie na pauzie co nie przeszkadza w wykonaniu fajnego shota jednej czy wszystkich furek :] Z tego co piszesz to wątpię, że da się zrobić takie screenshoty jakie pokazali ostatnio, to nie są zdjęcia wykonane tak prostą metodą jaka jest dostępna w grze.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Ziomuś, zrozum, ta gra cały czas leci na multi, nie możesz zapauzowac żeby zrobić zdjęcie. Możesz wykonać zdjęcie w każdym momencie gry, bo możesz swobodnie poruszac kamerą. Tak samo możesz swobodnie poruszać kamerą w garażu, więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby zrobić zdjęcie swojego auta czy jakiegoś widoczku by się nim pochwalić. W trakcie trwania bety można było przez jakiś czas zobaczyć galerię snapshotów innych graczy, i widać było, że da się w tej grze wykonać fajne zdjęcie.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Gra wyścigowa bez trybu zdjęciowego to kpina :/ Tym bardziej kiedy mamy do czynienia z tak bogatą kustomizacją aut, a tyle osób pisało im o tym na instagramie :/
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Jest jakieś video pokazujące to? Można regulować kąty i perspektywę, przybliżenie oddalenie jak chociażby w The Run? The Run miał świetny photo mode, chciałbym podobny w NFS.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Kamerę można w trakcie jazdy swobodnie obracać, gdy zatrzymamy samochód po chwili kamera zacznie poruszać się dookoła niego jakby trzymana była w ręce, można wtedy wykonać snapshota, lub/i zrobić screena. Tak to było w becie i tak pewnie zostało, bo gra przez all-drive znowu nie ma pauzy.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Admin admina poprawił też chciałbym photo mode, robienie zdjęć autom to niesamowita sprawa
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.