Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Po pierwsze... Wątpię, aby mieli jakikolwiek kontakt z "amerykańskim" EA. Śmiać mi się chce jak widzę co oni tam wypisują. Serio myślisz, że to co tam ludzie piszą to dotrze do EA? To słowo AMERYKAŃSKIE chyba zaślepia wszystkim oczy. Bajka jakich mało. Po za tym EA i GHOST mają codziennie setki wpisów na twitterze i facebooku a o PW i mailach nie wspomnę. I zgodzę się z Hiro09 - prędzej wpis z reddita do nich dotrze niż coś z tego profilu
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Każdy ma kontakt z EA . Przeciez możesz do nich napisać lub zadzwonic xD. Ewentualnie możesz założyć temat na Reddicie :v.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Need for Speed by Ghost Games Polska na facebooku ma kontakt z amerykańskim EA. Podajcie tutaj rzeczy jakie brakują w najnowszym NFS, przekażę im
Re: Problem ze zdjęciem na PS4 Witam ponownie, dzięki za pomoc ale ciągle jest to samo, a mianowicie chodzi mi o to : http://ifotos.pl/...rssrnh.jpg
to co jest w czerwonej ramce.
Re: Problem ze zdjęciem na PS4 Problem był od samego początku i raczej chodzi o ten snapchat. Faktycznie miałem problem z Internetem, wolne połączenie, ale nie na taki żeby nie mozna bylo zdjęcia wysłać. Niestety dopiero jutro będę miał dostęp do konsoli, jak problem będzie się powtarzał to będę pisał do EA.
Re: Problem ze zdjęciem na PS4 Jeżeli to są zdjęcia robione przez ciebie ręcznie, to możliwe, że zapełniłeś całą "pamięć" na twoje fotki (limit to 50, co jest trochę idiotyczne, ale da się żyć )
Re: Problem ze zdjęciem na PS4 Hmm, nie słyszałem o czymś takim jeszcze. Chodzi o ten cały snapshot? Może jakiś tymczasowy problem z siecią/serwerem. Od kiedy tak się dzieje?
Re: Problem ze zdjęciem na PS4 Witam, podczas gry na PS4 wyskakuje mi komunikat w prawym górnym rogu że zdjęcia nie udało się wysłać. Ktoś też tak miał, pomoże o co chodzi, gdzieś mam się zarejestrować czy coś? Z góry dziękuję.
Truskawek Odpowiedział(a) w Problem z trofeum
9 lata temu ( 11-11-2015 00:18 )
Re: Problem z trofeum Musisz mieć "zasięg" tego driftu/gripu na maxa, dzisiaj kombinowałem i dopiero, gdy miałem wszystkie części do prowadzenia z maksymalnym zakresem tuningu wpadł dzbanek
Pepciorrek Odpowiedział(a) w Problem z trofeum
9 lata temu ( 10-11-2015 22:30 )
Re: Problem z trofeum Mam problem z trofeum , mianowicie jest trofeum za maksymalne ustawienie na grip lub drift , sprzawdzałem dwie opcje i nie chcą się zaliczyć , ma ktoś podobnie ?
Re: NFS'15 granie online #PolishRiskyDevil :D PC
Origin: LastersPL
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.