Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Aaa ok, no to fajnie będzie osobiście chciałbym aby pojawiła się w mieście jakaś osoba która chce nam odebrać status tego najlepszego i będzie wyzywać nas na pojedynki, próby czasowe itd. nie wiem czy to się spełni
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Wez ze mnie przykład , mam rozegrane 80h , platyne , pełny garaż i gram codziennie więc myślę ze warto kupic bez zastanowienia , fabuła na spokoju mi zajęła 35h , ale dużo czasu poświeciłem na odkrywanie świata gry ,tuning etc. więc myśle ze na sprincie fabuła z 20h ogólnie cały czas będzie coś dodawane , więc prędzej czy pózniej będziesz miał taki hype że i tak kupisz więc się nie wstrzymuj
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie W tej chwili mam chyba 55% i 16 godzin gry Według mnie nie jest krótka Zleży też kto co lubi - ja potrafiłem jeździć bez sensu po mieście i jarać się dźwiękiem silnika albo tuningować auto 3 godziny xd
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Zależne to jest od tego, czy nerdzi się 24/h czy gra jak taki lucek czyli ~30 min po 3 razy w tygodniu... Jak by usiąść w wakacje to bym w tydzień zrobił super garaż, fabułę i trofea. Ale #PcMasterRace i nie umiałbym grać 13 godzin caly czas
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Spotkałem się z dosyć wieloma opiniami, że NFS 2015 można wyplatynowac, ukończyć w około 3 dni i potem nie ma co robić w tej grze. Faktycznie jest aż tak źle? W przypadku długości rozgrywki jest lepiej czy gorzej w stosunku do Rivals czy MW2012? A może to są po prostu opinie ludzi, którzy nie są fanami i nie mają takiej styczności z NFS jak my?
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie czyli ENB...
Do NFSa raczej nie będzie czegoś takiego, ponieważ gra ma swoje zaawansowane ustawienia filtrów, pod latarnią, w kryjówce, czy pora dnia. Tego się nie ulepszy.
Pepciorrek Odpowiedział(a) w Zdobywanie samochodu
9 lata temu ( 25-11-2015 12:54 )
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Nie tyle always online, co Frostbite 3 będzie problemem dla cheaterów. Od The Run nie mamy prawie żadnych modyfikacji.
Edit: Pojawił się pierwszy mod graficzny do SW Battlefront. Wygląda obłędnie i ciekawe czy coś podobnego pojawi się do Need for Speeda. Oczywiście to nie jest złamanie Frostbite, a tylko odpowiednie ustawienia filtrów, światła itp
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.