Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Tak jak zapowiadałem. Jeśli będziecie mieli problem ze znalezieniem czegoś w Ventura Bay to w artykule Aktywności poboczne
znajdziecie mapy z zaznaczonymi znajdźkami.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Tzn. Dzielnic... Osobiście miałem sen dziwny że w lewym górnym rogu ukrywają za wzgórzami Jakieś Mystery City ale nie mystery, tylko coś na C ;_; Nie Cinema City... Dragi mają być, tak samo np. z manualem, a o auta nie ma się co bać, w rivals były DLC to i tu będą ale darmowe ale co do garażu możliwe że będzie też taka świezka ala eddie teraz, ale z cutscenkami i będziemy mieli ogólnie 2 garaże np. w jedym 5 aut, a w drugim 2-3
Edit #1
Powinni naprawić strefy czasowe, te są moim zdaniem dziwne... Na różne dzielnice jest różna pora dnia ale powinni zaczerpnąć z aktualnej europejskiej natury, zaczyna się o świcie, słońce nie wychodzi za bardzo, ale pełńi funkcję dnia przez dłuższy czas, potem zachód i noc itd
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Też "kocham" stałe połączenie z Internetem.
No przydałoby się coś nowego np więcej miast, wyścigów, dragów, aut i większego garażu
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Udało mi się to wczoraj zrobić, ale! wysiadły serwery (dzięki #PhantomSquad) i wywaliło mnie z gry i XBL i osiągnięci nie wpadło..
Dzisiaj na szczęście zrobiłem to na lajcie
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Do auta Kena trzeba się przyzwyczaić Ja na początku nie potrafiłem wgl driftować tym mustangiem xD Ale rekord jest jak najbardziej do zdobycia
Niedługo na nfszone będą dostępne mapy ze wszystkimi znajdźkmi. Póki co trzymaj:
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Nie ma ani jednej. Mogli jakiegoś aktora zatrudnić do roli Eddiego albo aktorkę, która zagrałaby Melissę. Update klimatyczny i dobry, i współczuję wszystkim którzy zagrają dopiero na wiosnę.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Szkoda że Duchy nie wykorzystały pełni swoich możliwości tworząc Rivalsa, ale oczywiście robili to we "współpracy" (pewnie to drugie studio dominowało) z Criterion. Ja również spodziewałem się choćby jednej cut-scenki (podobno żadnej nie było, ja se pogram dopiero we wiosnę ), ale ogółem aktualizacja wygląda na dobrą, z relacji Pepciorka wysuwam wnioski że z tym updatem nie jest źle
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Ja uważam, że naklejki w tym update są świetne. Można z nich robić cuda, zwłaszcza z tych gradientów tylko trzeba je umieć wykorzystać :lol. Te wyzwania to ciekawa sprawa, ale trochę za mało tego wątku. Wyścig, wyścig i jeszcze raz wyścig. Oczekiwałem przynajmniej jedno spotkanie z Eddie'm "w cztery oczy". Ogólnie duży plus za tą aktualizację dla Ghostów. Jak pozostałe będą takie jak ta to tylko gratulować decyzji przekazania serii obecnemu studiu.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Wiem, można mnie nie zrozumieć :/
Przy tej aktualizacji powinni dodać te auta którymi jeździli nasi rywale/sprzymierzeńcy
Edit/
Czekam na blacklist.
Gregi Odpowiedział(a) w Wrażenia z NFS'15
9 lata temu ( 10-12-2015 20:29 )
Re: Wrażenia z NFS'15 Czyli nie było żadnych cut-scenek?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.