Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Wanted death or alife to i link
Płacę w ciasteczkach :3
DUSZOL Odpowiedział(a) w Stara Ekipa :-)
9 lata temu ( 17-01-2016 16:48 )
Re: Stara Ekipa :-) Przymierzałem się jedynie ale fakt faktem miałem tam przyjaciół z którym grałem
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Stara Ekipa :-)
9 lata temu ( 17-01-2016 11:12 )
Re: Stara Ekipa :-) kuba potwierdzam, na nfstimes.com jest w btr pisze
Kubaa Odpowiedział(a) w Stara Ekipa :-)
9 lata temu ( 17-01-2016 10:44 )
Re: Stara Ekipa :-) Nie ma opcji, byłem półtorej roku w BTR'ze i jestem na 99%, że był tam ktoś z nickiem Duszol.
MadaFaster Odpowiedział(a) w Stara Ekipa :-)
9 lata temu ( 17-01-2016 10:35 )
Re: Stara Ekipa :-) Z tego co wiem to na forum ksiażki o NFS jest kilka osób z ESRT które śmigało po Worldzie, ale nie wiem czy o nich ci chodziło :p
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Stara Ekipa :-)
9 lata temu ( 17-01-2016 09:53 )
Re: Stara Ekipa :-) Ma to związek z jakimś klanem?
Kubaa Odpowiedział(a) w Stara Ekipa :-)
9 lata temu ( 17-01-2016 09:51 )
Re: Stara Ekipa :-) BTR?
DUSZOL Odpowiedział(a) w Stara Ekipa :-)
9 lata temu ( 17-01-2016 07:32 )
Re: Stara Ekipa :-) Witam. Poszukuje osoby z którymi przejechałem setki tysięcy kilometrów w Worldzie :-) Nieoficjalne forum nfs-w znikło i ciężko jest złapać kontakt z ludźmi. Pytam głównie tylko dlatego bo wielkimi ( -_- ) krokami zbliża się premiera NFS 2015 PC i chciałbym pośmigać z starą gwardią z okresu 2011-2015 gdy wyjdzie gra.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie ja wyciąłem te screeny z gry, te zrobione z reala uciąłem :v
Btw. dokładniej jakoś 1,5 miecha :v Mogli by miasto dodac na PC premierkę
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Zdjęcia powstały by pokazać możliwości silnika, widać na nich tą samą część jakiegoś miasta, którą na zdjęciach z rzeczywistości xd Nie wiem czego się tu dopatrywać chcesz xd
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Myślę że to grafika przygotowana po to, aby pokazać możliwości silnika aniżeli miałby być to screen z gry. Nie kojarzę tego miejsca z żadnego obejrzanego przeze mnie gameplayu.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Powiedzta Mi gdzie znajdę To miejsce?
nasti888 Odpowiedział(a) w Wrażenia z NFS'15
9 lata temu ( 07-01-2016 21:08 )
Re: Wrażenia z NFS'15 Jedyne czego mi brak to Golfa IV i drag racingu a i w fabule rywalizacji i adrenaliny;p fabuła taka trochę gejowska, wszyscy się sobie podlizują.. Co do driftu np trzeba osiągnąć cel 60 000pkt, gdzie takie coś można zrobić już na trzech zakrętach, więc i poziom trudności mizerny ale tuningi boskie
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Ba, powinni dać nam jakiś prezent na święta! świąteczny update by się przydał, a jako prezent mógłby być samochód (tak jak w Rivalsie)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.