Nowy, lepszy i jeszcze szybszy
mam aktualnie ok 90 % fabuły więc mogę też pare sugestii napisać. ten wyścig do 250 KM oraz pościg autem poniżej 200 KM zaliczyłem za jednym zamachem używając hondy civic ma ona 197 KM dorzuciłem największą butle z nitro i starczyło, na grip ( moim zdaniem ) najlepiej sprawuje się aventador a drift lancer evo. może komuś sie takie informacje przydadzą. Teraz tylko skończyć fabułę wbić platynę oraz kupić parę fajnych aut i pobawić się w tryb foto. Pozdrawiam
Cytat
Dominik napisał(a):
Nazwa pliku "Najlepszego zdjęcia": "trybfotop_sexwwnq". Nie pytam. Może ja coś niedługo zarzucę.
Cytat
Aczy napisał(a):
no dobra tylko tam nie ma podanych parametrów przy samochodach :p kupiłem lancera to miał na serii 289 KM to już nim nie wystartowałem a te auta za 8 k to chyba nie dadzą rady ? :p
Już nie pamiętam, który przycisk za to odpowiada, ale gdzieś na ekranie jest napisane 
Do travisa już nie pamiętam... Weź cokolwiek - i tak uciekniesz XD

Cytat
Aczy napisał(a):
Cześć, niedawno zacząłem przygodę z NFS na PS4 i mam pytankoposiadam aktualnie ok 35 LV jestem już ok połowy gry i mam problem z 2 - 3 wyścigami wątku głównego i teraz pytanko jakie auto warto kupić na wyścigi typu sprint ? aktualnie jeżdżę GTR-EM o mocy ponad 900 KM ale na autostradzie wyciągnie ok 250 km/h. nie mam też za dużo $ więc chciałbym dozbierać na jedno ale konkretne auto które się sprawdzi w tej dziedzinie ? Może Aventador ?
Oraz jak dobrze dopasować ustawienia do stylu jazdy są jakieś przykłady na których warto się wzorować ? aktualnie mam Suprę na pasku ok 90 % drift ale jakoś nie umiem tego dobrze dopasować bo albo mi za bardzo ucieka albo w ogóle nie driftuje![]()
mam nadzieję że pomożecie bez hejtów bo od tego jest forumpozdrawiam
Cóż mogę ci poradzić. Każdy samochód jest szybki o ile ma najlepsze części. Z tańszych to wiem, że Toyota Supra jest naprawdę szybka. Mogę również polecić Porsche RSR - jest bardzo szybie, świetnie skręca i dobrze się prowadzi.
prawdopodobnie (a raczej już na pewno) materiały z poprzedniej strony tego tematu okazują się zawierać gameplaye z wersji PC-towej!!! Jak ktoś chce niech zobaczy, a tu jest filmik udowadniający (a w zasadzie, jak chłop udowadnia): [movie=youtube]j_6-mYpqjV8[/movie]
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.