Nowy, lepszy i jeszcze szybszy
Cytat
Dominik napisał(a):
Nazwa pliku "Najlepszego zdjęcia": "trybfotop_sexwwnq". Nie pytam. Może ja coś niedługo zarzucę.
Cytat
Aczy napisał(a):
no dobra tylko tam nie ma podanych parametrów przy samochodach :p kupiłem lancera to miał na serii 289 KM to już nim nie wystartowałem a te auta za 8 k to chyba nie dadzą rady ? :p
Cytat
Aczy napisał(a):
Cześć, niedawno zacząłem przygodę z NFS na PS4 i mam pytanko posiadam aktualnie ok 35 LV jestem już ok połowy gry i mam problem z 2 - 3 wyścigami wątku głównego i teraz pytanko jakie auto warto kupić na wyścigi typu sprint ? aktualnie jeżdżę GTR-EM o mocy ponad 900 KM ale na autostradzie wyciągnie ok 250 km/h. nie mam też za dużo $ więc chciałbym dozbierać na jedno ale konkretne auto które się sprawdzi w tej dziedzinie ? Może Aventador ?
Oraz jak dobrze dopasować ustawienia do stylu jazdy są jakieś przykłady na których warto się wzorować ? aktualnie mam Suprę na pasku ok 90 % drift ale jakoś nie umiem tego dobrze dopasować bo albo mi za bardzo ucieka albo w ogóle nie driftuje
mam nadzieję że pomożecie bez hejtów bo od tego jest forum pozdrawiam
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.