Nowy, lepszy i jeszcze szybszy
Cytat
Inventer89 napisał(a):
Tylko nie rzucajcie się na mnie od razu - rozumiem postępowanie twórców. Jest to jeden z niewielu sposobów na wyeliminowanie piractwa. .

Cytat
GregoryHause napisał(a):
Natomiast, ja bym chciał, aby patch offline wyszedł tuż przed zakończeniem wsparcia dla gry. Myślę że to by było dobre rozwiązanie.
Cytat
Reev napisał(a):
Niestety nie wydaje mi się aby petycja coś pomogła, możliwe że sami zrozumieją błąd i usuną DRM.
ja bym chciał, aby przez okres życia gry (czyli wspieranie itd.) gra nadal funkcjonowała always online, gdyż takie coś pozwala twórcom manipulowanie wyzwaniami codziennymi i zawodami społecznościowymi. Natomiast, ja bym chciał, aby patch offline wyszedł tuż przed zakończeniem wsparcia dla gry. Myślę że to by było dobre rozwiązanie.
.
wystarczy że zalogujesz się na to samo konto Origin i możesz mieć grę z tym samym kluczem i nawet z tym samym savem, jeśli masz zapisywanie stanu gry w chmurze
.
.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.