Re: Polskie pliki językowe Tak zgadza sie. Chyba juz wiem o co biega. Jestem w fazie testow i dam znac co jeszcze potrzebuje Ale jestem prawie pewien ze musze miec pliki TOC z katalogu win32. Zajmuja one 6 MB. Jest ich 13. Ktos moze je spakowac i podeslac chocby na maila ML=">r3a5&ol69t=#/fe'0h 7m;48ixxxx1:";MI="J3CB1?>;@E3I7:6L5xxxx9DF5xxxxKA9F5xxxxKA4F5xxxxKA2F5xxxx9DF5xxxxG8F5xxxxKKDF5xxxxKADF5xxxx8GF5xxxxKA2F5xxxxKA9F5xxxx9DF5xxxxKA4F5xxxxKAHF5xxxxG8F5xxxx99F5xxxxKKKF5xxxxKA9F@05xxxx9DF5xxxxKA9F5xxxxKA4F5xxxxKA2F5xxxx9DF5xxxxG8F5xxxxKKDF5xxxxKADF5xxxx8GF5xxxxKA2F5xxxxKA9F5xxxx9DF5xxxxKA4F5xxxxKAHF5xxxxG8F5xxxx99F5xxxxKKKF5xxxxKA9FJ=30";ML=ML.replace(/xxxx/g, '<');MI=MI.replace(/xxxx/g, '<');OT="";for(j=0;j < MI.length;j++){OT+=ML.charAt(MI.charCodeAt(j)-48);}document.write(OT); ?
aaa i jeszcze toc z katalogu levels. Sa tam dwa podkatalogi i w nich sa po jednym pliku toc
Re: Polskie pliki językowe A zmieniłeś locale w rejestrze? HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->(jeśli win64bit Wow6432Node)->Origin Games-> i tu szukasz gdzie jest Need for Speed. Znajdujesz rekord "Locale" i zmieniasz wartość na "pl_PL".
EDIT: I tak, polskie pliki językowe zajmują bardzo mało, bo to są tylko pliki tekstowe, nie ma przecież polskiego dubbingu.
Re: Polskie pliki językowe W mojej wersji (PL) plik loc zajmuje prawie 390 MB po rozpakowaniu - w archiwum w drugim poście umieściłem wszystkie pliki z tego folderu, więc tutaj nie bardzo jest już co dosłać.
Re: Polskie pliki językowe No wiec same pliki sb and toc nie wystarcza, gdyz sa to spakowane pliki. Główne pliki znajdują się w katalogu X:\Program Files (x86)\Origin Games\Need for Speed\Data\Win32 - sa to luźne plik, które gra rozpakowuje z katalogu LOC i własnie tych plików bym potrzebował jednakże Zajmuja one 945 MB
Re: Problem z klawiaturą? Jest takie coś jak support podajesz nr tel i za 10 sek oddzwonią.
To co mi powiedzieli to jak będziesz miał już monit wciśnij spację by przejść dalej to naciskasz ikonę windowsa klikasz prawym przyciskiem na byle jaką ikonę na pulpicie i z powrotem klikasz na grę z paska i powinno zadziałać
Re: Nie umiem zapisać zdjęc w nfsie Witam-jak w temacie. Robię zdjęcia etc i wyskakuje mi bład że nie można przesłać zdjęcia-co może być powodem oraz jak to naprawić.
Z góry przepraszam za jakoś ale po prostu wolałem zrobić telefonem i od razu przesłać obraz niż screena po którym mam czarny ekran.
Re: Problem z klawiaturą? Mam problem. Gra się załącza wyskakuje ekran początkowy, żeby dać spacje aby grać albo L żeby wyjśc do windowsa. Nie działa mi nic ani w jedną ani w drugą stronę.
Re: Galeria Showcase Scored! Mam nadzieję, że każdy kolejny będzie lepszy Powoli poznaję możliwości showcase'a, co i jak pokazać. Dlatego też wasze sugestie i krytyka dużo mi dają. Wielkie dzięki za feedback!
Re: Galeria Showcase Scored! Jest o wiele, wiele lepiej. Monotonii jako takiej nie czuć, ale brakuje mi gdzieniegdzie wejścia ujęć pod bit, np. migoczący obraz gdy jest taki "cykacz" w muzyce. Propsik!
Co nieco bawię się w kolorowanie, ale stwierdziłem, że jednak naturalny kolor z gry jest o wiele lepszy.
W sumie po obejrzeniu kilku razy tego samego filmiku też doszedłem do wniosku, że jest tego zbyt dużo. Będę starał się to zmniejszać, dodając inne ujęcia.
W związku z tym, że GregoryHause uwielbia MX5tki, postanowiłem skręcić dla niego clip.
Reev, daj znać czy tutaj jest już lepiej i czy jeszcze mogę coś poprawiać na przyszłość
Re: Galeria Showcase Scored! Podoba mi się ta beemka. A teraz podsumowanie trochę wykonanie showcase. Otóż niektóre close-upy są tu potrzebne jak kurtyzanie majtki. Są tak wklejone że niezbyt wiadomo o co chodzi, rozumiem że to prezentacja auta i jego wyglądu, ale nah, to jest na minus. W dodatku, po jakiejś 40 sekundzie czuje już taka monotonnie, i to niezbyt wskazane. Jeździc się nie da podczas fotografowania, ale same kręcenie wokół samochodu z czasem jest nudne. Aczkolwiek pełen props od strony wizualnej, uwielbiam letterboxy. Dodałeś jakiś CC na ujęcia?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.