Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Co ja bym zmienił?
- powinno być około 100 aut. Powinno być duże zróżnicowanie, a taka liczba samochodów oznacza podział na klasy
- zdecydowanie powiększyłbym świat! Po jakimś czasie miasto już absolutnie niczym nie zaskakuje, co szczególnie denerwowało w miastach z HP2010 i Rivals. Do dzisiaj kocham Fairhaven (MW2012), które miało tyle ciekawych zakamarków i miejscówek...
- popracowałbym nad tuningiem wizualnym. Jeśli mają być egzotyki, to muszą DOPRACOWAĆ naklejki i vinyle. A jeśli też auta zwykłe - poziom musi przewyższyć rzecz jasna Undergroundy
- dodałbym fabułę. Dla mnie wzorem jest ta z The Run - tryb kariery aż chce się przechodzić dalej. Chcemy osiągnąć zamierzony cel, mamy ciągłość rozgrywki itp.
- dla mnie może być tak jak w Rivals. Auta odblokowywało się stopniowo, trzeba było je kupić, broń można było ulepszyć, był fajny i przystępny tuning mechaniczny
Jeśli chodzi o Speed Points, mi w ogóle to nie przeszkadza i nie ma większego znaczenia. Pewnie wynika to z tego, że dziwnie byłoby zdobywać dolary za skoki czy drifty.