Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed (2015)

Nowy, lepszy i jeszcze szybszy

2001 posty

Ostatnia aktywność, 30-06-2015 15:31 przez dragmaster
dragmaster
dragmaster Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 30-06-2015 15:31 )
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie
To na pewno będą wyzwania. Pierwsza rzecz na myśl jaka mi przychodziła to szybka kradzież ( punkty do bezprawia :V ), albo wyzwania jak w Forzie Horizon 2, albo nawet boss wyścigi.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 29-06-2015 18:20 )
Też te zmiany samochodu z MW2012 nie za bardzo mi pasowaly, ale co to oznacza? Może jakiś garaż albo komis z samochodami? Za miesiąc na Gamescom się dowiemy. Przez lipiec powinniśmy dostać nowe auta i screeny, na co szczerze liczę Wink

Cytat

Radzio napisał(a):
Moim zdaniem wyciągasz zbyt dalekie wnioski, Danio Pfft

Właśnie po to napisałem to, żeby rozpocząć jakąś dyskusje i poznać Wasze zdanie na ten temat Wink No być może wysuwam daleko idące wnioski, ale z takich strzępków informacji ciężko stworzyć wiadomości, które znajdą w pełni pokrycie w rzeczywistości Pfft

/Scalenie dwóch postów - Inventer89
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 29-06-2015 13:00 )

Cytat

Czyli wszystko wskazuje na to, że jest to nasz pierwszy wyścig w grze Wink Znamy pierwszych imiennych bohaterów w grze - Nakai-San to wybitny specjalista od tuningu, który ma nam pomagać. Manu także jest naszym sprzymierzeńcem. Wzięliśmy udział w pokazowym driftingu tylko po to, żeby zaistnieć w Ventura Bay i wspinać się w hierarchii wyścigowego półświatka. Ci, którzy wzięli udział w otwartym Drifcie to nie do końca nasi rywale - to po prostu nasi pomocnicy, którzy mają nam pomóc we wkręceniu nas w nielegalne wyścigi.

Moim zdaniem wyciągasz zbyt dalekie wnioski, Danio Pfft
dragmaster
dragmaster Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 29-06-2015 12:36 )
Te ' zmiany samochodu ' to mogą być również wyzwania, może jak te z Forzy Horizon, może wyścigi specjalne (?) W każdym bądź razie stawiam na to samo, co Inventer, że to na pewno nie takie zmiany jak w MW'12.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 29-06-2015 12:07 )
Nie będzie zmian samochodu jak w MW'12 - gracz ma mieć kilka samochodów, do których ma się przywiązywać, więc na 100% odpada jakaś łatwa wymiana. Ikony aparatu to mogą być fotoradary ale równie dobrze jakieś sesje zdjęciowe jak w U2 - ciężko stwierdzić na dzień dzisiejszy co to dokładnie jest.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 29-06-2015 10:17 )
Też nad tym myślałem. Wygląda na to, że powróci system zmiany samochodu, ale czy taki jak ten wprowadzony w MW2012? Wszystko na to wskazuje. Zwróćcie uwagę na to, że po tym, jak na gameplayu z E3 BRZ wyjeżdża z garażu i jego droga przecina się z przeciwnikami, po lewej stronie na parkingu są 2000GT-R i 180SX; są też na mapce. A co do fotoradarów - to było do przewidzenia, są obecne już od MW2012.

Więc obecność fotoradarów mnie nie dziwi, bo też już wcześniej je zauważyłem. Zastanawia mnie jedno - czy będą inne, nowe znajdźki, ale na billboardy i bramki bezpieczeństwa (to juz w ogóle) nie ma co liczyć. Zastanawiam się, czy będą rejestrowane skoki - to było super. Ale w gameplayu tak nie było. To jest pre-alpha, więc DUŻO rzeczy się jeszcze zmieni.

/Scalenie dwóch postów - Inventer89
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 29-06-2015 01:02 )
Panowie! Wykminiłem, że w najnowszym NFSie mogą powrócić stare dobre radary z MW. Otóż oglądając gameplay z nowego NFSa na końcu dostrzegłem parę ciekawych ikonek na mini mapce. Dwie są oczywiste ale zastanawia mnie jedna. Zaznaczyłem ją dodatkowo niebieskim kolorem: http://imgur.com/...
Uważam, że może to być miejsce w którym zakupimy nowy samochód, lecz mogę się mylić.
sebastianek
sebastianek Odpowiedział(a) w Lista samochodów 9 lata temu ( 28-06-2015 22:35 )
Re: Lista samochodów
Żeby jakaś Honda była Grin
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 28-06-2015 15:12 )
[movie=youtube]6WgE4SEp3iY[/movie]

Gameplay z E3 z przetlumaczonymi dialogami

Czyli wszystko wskazuje na to, że jest to nasz pierwszy wyścig w grze Wink Znamy pierwszych imiennych bohaterów w grze - Nakai-San to wybitny specjalista od tuningu, który ma nam pomagać. Manu także jest naszym sprzymierzeńcem. Wzięliśmy udział w pokazowym driftingu tylko po to, żeby zaistnieć w Ventura Bay i wspinać się w hierarchii wyścigowego półświatka. Ci, którzy wzięli udział w otwartym Drifcie to nie do końca nasi rywale - to po prostu nasi pomocnicy, którzy mają nam pomóc we wkręceniu nas w nielegalne wyścigi.

/Poprawiłem video
Inventer89
Kongz
Kongz Odpowiedział(a) w Lista samochodów 9 lata temu ( 26-06-2015 17:00 )
No za to właśnie uwielbiam japońce, każde japońskie auto może mieć tyle wcieleń ilu właścicieli danego modelu i to jest piękne Grin
dragmaster
dragmaster Odpowiedział(a) w Lista samochodów 9 lata temu ( 26-06-2015 13:34 )
Cały urok w japońcach jest taki, że te brzydale wyśmienicie nadają się do tuningu, mają w sobie coś, co aż się prosi o dopieszczenie malowania, czy karoserii. Za to europejskie samochody mają w sobie praktyczność, ale po prostu większość pod ładny tuning nie podchodzi, są pełne i dopracowane, a ich celem jest bycie samochodem codziennym. A taką Toyotę da się zrobić na wyścigowca w twoim stylu, dającego wiele frajdy.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Lista samochodów 9 lata temu ( 25-06-2015 21:23 )
Co jak co, ale akurat design japońskich aut to kwestia dość dyskusyjna. Mało jest w śród nich aut klasycznie pięknych (Toyota Supra MkIV i RX-7 FD). Do niedawna w ogóle większość japońców była ekscentryczną mieszanką egzotycznych koślawych proporcji, przedawnionych wpływów europejskich (bądź, o zgrozo, amerykańskich) z wielkimi wlotami z siateczkami, tłumikami i lśniącymi intercoolerami;D Owszem, jest w tym coś, ale zdecydowanie pod względem samego stylu przodują samochody europejskie.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Lista samochodów 9 lata temu ( 25-06-2015 18:42 )

Cytat

yolomj napisał(a):
Samochody from Japan są najlepsze Smile

Czy lepsze... Trudno powiedzieć. Na pewno mają swój urok, który stawia je na pierwszych miejscach pod względem wyglądu. No, może z wyjątkiem kilku europejczyków (jak Porsche).
Kongz
Kongz Odpowiedział(a) w Lista samochodów 9 lata temu ( 25-06-2015 17:37 )
2000GT-R i BRZ - czekam na nie najbardziej :3
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 20-06-2015 18:11 )
Gry-Online.pl już grały w demo NFS. Zbyt dużo się nie dowiedzieliśmy, więc zamiast newsa, zapodaje tylko linka do pierwszych wrażeń z dema.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 19-06-2015 20:35 )
Dobrze, że oprócz takich gotowych pakietów będą też pojedyncze części Smile Mam nadzieję, że będzie też autosculpt Grin
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 19-06-2015 19:09 )
To nie jest ten sam wóz, ale pakiet modyfikacji jest ten sam. Fajnie, że części tuningowe odnajdują pokrycie w rzeczywistości.
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 19-06-2015 18:20 )
link

Poznajecie? Nisan ze screena nowego NFS.

link
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 17-06-2015 22:56 )
Inventer - ale w Most Wanted trzeba było nabijać te obrzydliwe bounty. W ogóle dobrym rozwiązaniem byłoby wywoływanie podczas Free Run pościgu tylko na własne życzenie, np. podczas uderzenia w radiowóz.

Radzio - tak, to chyba iskry. Zresztą tego Mustanga strasznie miota na zakrętach, jakby miał przebite tylne opony. W Most Wanted (2012) podobnie zachowywały się auta. Wiem, że to ręczny, ale trochę za mocno go ściąga.

Aha, wielka szkoda, że na arcade'owy "inaczej" model jazdy moda już minęła... Jak w Undergroundach, Carbonie i PS było arcade, ale auta jeździły dość sztywno, tak teraz jest moda na bujanie i niebezpieczne ujednolicanie ze smartfonami... Gameplay z Drift Attack nie przypomina żadnego Hot Pursuita, tylko Asphalt 8.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 17-06-2015 22:30 )
[movie=youtube]jN_UKmuPgGc[/movie]
W końcu pierwsze nowe ujęcia rozgrywki z E3 Smile
- normalna kamera
- będą kolczatki, bo opony pęknięte (od 30 sekundy spod kół lecą iskry czy mi się wydaje?) EDIT: chyba mi się wydawało xd
- model jazdy przypomina ten z Rivalsa (moim zdaniem to plus)
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.