Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed (2015)

Nowy, lepszy i jeszcze szybszy

2001 posty

Ostatnia aktywność, 03-07-2015 02:13 przez Danio
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 03-07-2015 02:13 )
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie
W sumie nic nowego - o możliwości dostosowania prowadzenia pojazdu w kategorii "drift i "grip" wiedzieliśmy już wcześniej. Nilsson wierzy, że Need For Speed powtórzy sukces Undergrounda, który sprzedał się aż w 15 mln (!) egzemplarzy.
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 03-07-2015 01:41 )
http://www.playst.../#/slide/2
Panowie polecam przeczytać lekturke. Niestety po Angielsku lecz paru nowych ciekawostek o najnowszym NFS'ie możemy sie dowiedzieć. Smile
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 02-07-2015 18:21 )
5 miejsc. I dużo i mało. Ktoś z Was wymaksował w karierze gliniarza lub kierowcy lub w multi w Most Wanted (2012) więcej niż 5 samochodów? Z drugiej strony pozostaje pytanie co z fanami tuningu - będą musieli sprzedawać samochody by sobie potunować inne modele?
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 02-07-2015 15:03 )
Musimy poczekać na więcej informacji, aby poznać więcej szczegółów i wtedy bardziej obiektywnie ocenić, co sądzimy o tym limicie 5 samochodów w garażu. Ja na przykład z początku byłem wściekły, że w Rivals rajdowcy i policjanci będą mieli osobne carlisty. A podczas gry jakoś szczególnie nie doskwierało mi to, nawet mi to nie przeszkadzało.
M
manticore Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 02-07-2015 14:56 )
Mam tylko jedno pytanie: po co na siłę pakować realizm do gier? Przecież gry są po to, żeby oderwać się od tej szarej rzeczywistości, któa nas otacza. Ja chcę się dobrze bawić, chcę mieć możliwość posiadania wszystkich aut z gry jednocześnie i robienia z nimi tego, czego tylko dusza zapragnie. Chcę mieć możliwość odstawienia na moment swojego wysłużonego BRZ i pouciekania przed policją Huracanem, a chwilę potem usiąść za kierownicą Nissana Skyline. Nie chcę musieć decydować, czy bardziej lubię Porsche 911 Carrera RS, czy 911 GT3. Nie mam ochoty sprzedawać jednego auta, nad którego wyglądem pracowałem przez parę godzin, tylko po to, by wypróbować kolejne. 5 aut w garażu to kompletny absurd. Nie zżyję się przez to bardziej ze swoimi autami, tego uczucia nie da się na graczu wymusić takimi decyzjami.

Kompletnie nie rozumiem Waszego zachwytu nad tym limitem. To gracz powinien mieć wybór, czy kupić wszystkie auta, czy tylko wybrane. Przecież nikt nikogo by nie zmuszał do zapełnienia garażu.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 02-07-2015 13:58 )
Jak zabraknie Ci kasy to przejedziesz parę wyścigów i dozbierasz Grin Wydaje mi się, że na siłę chcesz znaleźć problem Pfft Trzeba będzie rozważnie wybierać i zastanowić się kilka razy przed zakupem samochodu Wink
Truskawek
Truskawek Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 02-07-2015 13:39 )
Aż 5, ale później będzie ból i żal i płacz, że wybrałem np. BRZ, a nie Mustanga '15. A kiedy już sprzedam BRZ, to okaże się, że na Mustanga zabraknie mi kasy... :/
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 02-07-2015 13:37 )

Cytat

Truskawek napisał(a):
No niby tak, ale jak już zachce ci się wrócić do tego auta, to znowu będziesz musiał kolejne sprzedać i znowu na to wcześniej wydane wyładować kasę... A co jeśli na przykład "zakocham się" w, załóżmy, 8 samochodach?

Ale to tak jak w życiu - podoba Ci się dużo samochodów, ale stać Cię np. tylko na 1. I wybierasz tego najlepszego Pfft
Tutaj będziesz mógł wybrać, aż 5 Pfft
Truskawek
Truskawek Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 02-07-2015 13:22 )
No niby tak, ale jak już zachce ci się wrócić do tego auta, to znowu będziesz musiał kolejne sprzedać i znowu na to wcześniej wydane wyładować kasę... A co jeśli na przykład "zakocham się" w, załóżmy, 8 samochodach?
Anoax
Anoax Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 02-07-2015 13:15 )
Ja od początku do końca będę miał Porshe 964, Forda Mustanga (Starego, jesli będzie) i Nissana 180sx
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 02-07-2015 12:58 )

Cytat

...jest to przy okazji bardziej realistyczne, no gdyby miało się 50 aut w garażu to policja zaraz by to znalazła, po za tym żaden kierowca który ściga się nielegalnie nie ma wielu aut...

Zgodzę się, dobry argument Pfft Mi osobiście te 5 aut wystarczy, a jak się jakieś znudzi to się sprzeda - proste Pfft
Anoax
Anoax Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 02-07-2015 09:14 )
https://www.youtu...dUXYnVBsUw

Moim zdaniem jest to krok w stronę "przywiązania do auta" i jest to przy okazji bardziej realistyczne, no gdyby miało się 50 aut w garażu to policja zaraz by to znalazła, po za tym żaden kierowca który ściga się nielegalnie nie ma wielu aut... ale z drugiej strony chciałoby się mieć dużo aut. Moim zdaniem to dobrze, bo jak wyżej, przywiążemy się do aut, jest to realistyczniejsze i po za tym by mi pasowało jedno auto na każdy tryb... bo mi nie potrzebne więcej.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 02-07-2015 07:07 )
W ogóle to zastanawia mnie to 5 ścieżek gry, ponieważ niekoniecznie będą one jako osobne tryby i jako coś na co będziemy musieli się zdecydować. Opis na stronie Ghostu sugeruje, że te 5 ścieżek będzie się przeplatać - "Z dużą prędkością wchodź w zakręty bokiem, swoim stuningowanym wozem, razem z przyjaciółmi uciekając przed policją" (cytuje z pamięci, ale mniej więcej jest dobrze). Szczerze mówiąc to nic nie wiemy o tym jak będzie wyglądał tryb "kariery". Moim zdaniem te 5 ikon to będą osoby, które wprowadza nas do gry, inspirując nas do działania na 5 różnych sposobów. Nie widzę ich jako bossów czy coś w tym stylu xd

PS Już widzę te DLC "Rozbuduj swój garaż o nowe 5 miejsc na Twoje samochody" - 10$
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 01-07-2015 22:57 )
Z drugiej strony pozwala nam to ciekawie poprowadzić karierę: raz, że przywiązujemy się do każdego samochodu i wybieramy je z rozwagą, a dwa, że na przykład każde może nam służyć do danego trybu.
M
manticore Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 01-07-2015 22:42 )
Tylko że w Undergroundzie 2 był też tryb Quick Race, gdzie mogłeś śmigać, czym chcesz. W NFS2015 najprawdopodobniej tego trybu nie będzie. Tym bardziej sądzę, że limit aut w garażu to zły pomysł.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 01-07-2015 22:26 )
Podpowiem Wam, że nie zauważyliście jednego: dokładnie 5 miejsc na auta było w Underground 2. Smile Czyżby kolejne nawiązanie?
Kongz
Kongz Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 01-07-2015 21:37 )
5 miejsc na auta, 5 trybów, 5 ikon - robi się coraz ciekawiej. Ale moim zdaniem musimy zaczekać na więcej informacji, nie ma sensu już w tej chwili negować tego pomysłu z tym ograniczeniem. Tak jak Radzio napisał: "Wyjdzie w praniu" Smile
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 01-07-2015 21:25 )
Sam nie wiem co myśleć o tym ograniczeniu. Z jednej strony 5 to mała liczba, ale z drugiej... czy nie jest ona wystarczająca? To wyjdzie "w praniu", gdy gra trafi do naszych rąk Pfft
M
manticore Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 01-07-2015 21:13 )
link Można mieć dużo aut w garażu, ale nie więcej niż 5.

Moim zdaniem - kretyńskie posunięcie. Głupotą ustępuje mu tylko to o wymogu stałego połączenia z netem.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed 2015 - ogólnie 9 lata temu ( 30-06-2015 16:16 )
Bez przesady, bezprawie to pościgi Pfft Żadnych kradzieży raczej nie będzie Grin

Cytat

Dzięki ścieżce Bezprawia dowiesz się, co to znaczy zadrzeć z glinami. Mocno nieprzepisowa jazda może sprowadzić ci na głowę kłopoty, ale stawką jest niesamowita satysfakcja. Żyj na krawędzi – od pościgu do pościgu.
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.