Nowy, lepszy i jeszcze szybszy
Cytat
Radzio napisał(a):
Tak samo jak mamy w grze Mustanga GT i RTR. Ale na carliście znajdzie się tylko GT, którego będzie można stuningowaćdo wersji RTR pewnie ;d

Z tymi Porszakami zawsze był problem... "Sąsiadujące" ze sobą generacje różnią się tak bardzo, że aż wcale :v

Na 100% auto ze screena jest stuningowane. Najprawdopodobniej Porsche 911 z 1968 roku. Nie wiem tylko czy wersja R czy TR. Jest też bardzo możliwe, że jest to Porsche 911 Carrera RS 2.7 [1973] tylko, że tak stuningowane.
Mała poprawka do carlisty 
Oprócz publicznej deklaracji miłości dla niemieckiej marki na stronie NFS, dziś na Facebooku i Twitterze wrzucono fotkę przypominającą o 30-leciu modelu M3.
Cytat
Jeśli chodzi o Skyline'a R34, to prawdopodobnie ujawił się on już w trailerze, bodajże w tej 37 sekundzie gdy jest mowa o ekipie. Zaraz przed kamerą znajduje się maska charakterystyczna dla wersji Nismo. Mogę się mylić, ale większość znaków na niebie i Ziemi na to wskazuje
Kilka postów wcześniej (na poprzedniej stronie) dałem fotkę, na której widać przednie lampy
Zaraz przed kamerą znajduje się maska charakterystyczna dla wersji Nismo. Mogę się mylić, ale większość znaków na niebie i Ziemi na to wskazuje
Ciekawie by to wyglądało, gdyby jedna z nich była naszym wrogiem, na przykład przedstawiciel ścieżki "bezprawie". Innym moglibyśmy spróbować zaimponować. I tak na początek poznalibyśmy ikonę "ekipy", z którą byśmy razem jeździli. Przed Blockiem możnaby zaimponować driftami, zaś w zamian po wygranym pojedynku dostać jakiś specjalny setup driftowy. Magnus Walker - jako że prędkość, to może dominując w próbach prędkości (błagam, aby one się pojawiły, to był najlepszy tryb MW i Carbona <3 )? A niestety z Nakai-Sanem mam problem...
Może powróci "visual rating", który dawałby dodatkowe punkty do reputacji (coś a'la sponsorzy w GRID)... A potem jego rola działałaby tak jak Samanthy w UG1 - jakieś time-triale, najlepiej z przeszkadzającą policją, w zamian za unikalne części, tak, to by było coś :3 No ale wiadomo, to są tylko domysły, jak to będzie wyglądać, zobaczymy w listopadzie
Cytat
Danio:
wyścig z udziałem aut początkowych typu BRZ, 180SX i Skyline 2000-GT-R, co zwiastuje początek gry, a mija nas Huracan, który zwiastuje zakończenie kariery.
Symbolizuje to scena pokazana w trailerze - widzimy wyścig z udziałem aut początkowych typu BRZ, 180SX i Skyline 2000-GT-R, co zwiastuje początek gry, a mija nas Huracan, który zwiastuje zakończenie kariery.
Moja (z pewnością tylko nie moja
) ciekawość zostanie zaspokojona, a bombę z ważnymi informacjami zostawią na Gamescom
Wilk syty, owca cała. Z drugiej strony szkoda tak czekać na Gamescom, bo to już sierpień, a wtedy już bliżej niż dalej do powrotu do szkoły
xD
Myślę, że 80 aut to rozsądna liczba (pewnie i tak będzie dużo mniej). No, ale listę samochodów poznamy dopiero bliżej premiery (zapewne październik).
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.