Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Ciekaw jestem czy FB4 powstanie wgl. Nowy NFS jest po prostu na "Frostbite" (konkretnie na podrasowanej 3). Jest to chyba jeden z najlepszych jak nie najlepszy silnik graficzny obecnie. NFS jak i Battlefront wyglądają fenomenalnie.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Łoo... Jestem ciekaw jak gry będą wyglądać na Frostbite 4. *.* Do rzeczywistości grze brakuje paru szczególików, ale myślę, że silnik dałby radę to zrobić. Jedyną przeszkodą są komputery przeciętnego gracza niestety. Jak myślicie Frostbite 3 czy CryEngine 3?
Czy ktoś z Was ogarnia, że po lewej stronie jest render na silniku gry a po prawej rzeczywistość?
Danio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 21-07-2015 14:29 )
Re: Lista samochodów Do listy można jeszcze Lancera dopisać. Co prawda nie wiemy, która generacja, ale jest z pewnością bardziej pewny niż Skyline'y. Trzeba dodać także Ferrari 458 Italię i Nissana Fairlady 240ZG.
Radzio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 21-07-2015 12:09 )
Re: Lista samochodów A więc do listy samochodów trzeba dodać Carrera RSR oraz MX-5 Skyline'y też są bardzo prawdopodobne Poprawiłem też nazwę Skyline - jak się okazało będzie to KPGC10 z 1971
BMW M3 E30 Sport Evolution
BMW M4 (F82)
Ford Mustang GT [2015]
Lamborghini Huracán LP 610-4
Nissan 180SX (S13) Type-X [1996]
Nissan Silvia S15
Nissan Skyline GT-R (KPGC10) [1971]
Porsche 911 Carrera RS 2.7 [1973]
Porsche Carrera RSR [1974]
Porsche 911 Turbo (930) 3.3 [1978]
Porsche 911 GT3 RS [2016]
Subaru BRZ Premium [2014]
9 lata temu ( 19-07-2015 15:32 )
Re: Lista samochodów Jeśli lista samochodów znowu ma nie przekroczyć 50 aut, to lepiej dla nas będzie, jeśli będzie jedna generacja danego pojazdu. Jeśli liczba ta będzie o wiele większa, to nie mam nic przeciwko Nie obraziłbym się, gdyby trochę zaszaleli i dodali np.EVO I, zamiast dodawać dwie generacje występujące obok siebie.
Radzio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 19-07-2015 11:34 )
Re: Lista samochodów Ja nie widzę przeszkód, aby w grze znalazły się oba modele - IX i X
9 lata temu ( 19-07-2015 09:57 )
Re: Lista samochodów Zapewne EVO X Nie widzę powodu, dla którego mieliby dodawać starszą generację.
Allure Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 19-07-2015 08:58 )
Re: Lista samochodów No i super Tylko którego? Evo IX czy X? :p
Jest też coś o Porsche i Fordzie Mustangu, ale ich obecność była pewna od początku
9 lata temu ( 18-07-2015 17:59 )
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Możliwe, ale nie będzie to Need for Speed Chociaż mysle, że będzie to w dalszej przyszłości; na razie Criterion pracuje nad ekstremalnymi sportami, co tez może być ciekawe
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Na motory nie liczcie. To juz byłaby zbyt duża kontrowersja, NFS ma teraz wypracować spójny image, a nie znowu rozszerzać się na kilka podgatunków. Nie wspominając o tym, że wprowadzenie motocykli to też ogromny zasób czasu i kosztów. Na okładce jest Subaru BRZ, ale to są bliźniacze modele
Allure Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 10-07-2015 22:43 )
Re: Lista samochodów Ludzie za pare tysięcy lat będą czarni ze względu na to, że geny czarnych są silniejsze
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie No też nie kojarzę. W sumie, ta Meganka bardzo podobna jest do tego Sciona z okładki :p no chyba że mi się autka porąbały
Truskawek Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 10-07-2015 22:36 )
Re: Lista samochodów Nie wiem czemu ja tak mam, ale zawsze chciałem być czarny xD Ale to temat na inną rozmowę
A w sprawie aut, to ja już się wyczerpałem
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.