Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Może pora dnia będzie w jakiś sposób zależna od postępu w fabule? Bo nie wyobrażam się, żeby słońce miało wzejść do pewnego stopnia a potem od razu zajść xd Trochę jak nie na Ziemi, tak to mogłoby w Battlefroncie wyglądać
Danio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 03-08-2015 12:07 )
Re: Lista samochodów Dokładnie, zapewne Ford Explorer
Radzio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 03-08-2015 12:06 )
Re: Lista samochodów To chyba ruch uliczny :p
WiqtorS Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 03-08-2015 12:02 )
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Nie będzie dnia. Teorię z kanionami też obalam Przecież gra ma się toczyć od zachodu do wschodu słońca Więc w tych skrajnych godzinach będzie jasno
laster Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 03-08-2015 09:10 )
Re: Lista samochodów Mi by tam wystarczyła ilość aut z MW'12.
Anoax Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 03-08-2015 09:05 )
Re: Lista samochodów Dla mnie nie ważne jest jakie będą auta... ważne że będzie ich dużo. Nie wiem jak wy, ale chce mieć niespodziankę jakie będą auta. Ja wierze w EA i Ghost Games. Oczywiście cieszę się że będzie BMW M3 E46, ale pomyślcie jakie by było moje uradowane jak bym sam to odkrył.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Ja myślę że dzień będzie, albo tylko na początku gry, albo po prostu jest dzień na potrzeby screenów. dowodem jest to że tylko w kanionie (przynajmniej na oficjalnych screenach) i myślę że tak się będzie zaczynać NfS... w kanionie... o świcie lub zmierzchu... Jak słyszałem BMW mamy dostać od samego początku w rozszerzonej wersji NfSa... i to tez może być nawiązanie.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Na oficjalnym profilu BMW na Twitterze znajdują się jeszcze 3 dodatkowe zdjęcie auta z gry, niestety w małej rozdzielczości. link
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie No właśnie o to mi chodzi - nie będzie doby i nie będzie ciągłej nocy jak w UG i C. Więc co się stanie, gdy wyjdzie słońce? Przecież nie zrobi się nagle noc z powrotem xd
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Wiemy, że nie będzie cyklu dnia i nocy, ale bardzo zastanawia pora dnia screena z BMW - jest zbyt jasno.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.