Re: Targi gamescom - oczekiwania Liczę, że zapewnią mnie, że ta gra będzie dobra;D
Więcej oczekiwań nie mam, wszystko czego chciałem od gamescomu zobaczyłem wczoraj na konferencji MS.
Re: Targi gamescom - oczekiwania Fakt pozno , ale ciekaw jestem czego oczekuja takie nocne marki jak ja ja jak chyba wszyscy bym chciał zobaczyc pełna liste samochodów , aczkolwiek to jeszcze dużo za wczesnie , ale płomyk nadzieji na ujawnienie kilku nowych modeli jest Skyline R-34 i R-35 <3
Re: Targi gamescom - oczekiwania Na pewno będzie nowy trailer, gameplay, dużo screenów i informacji. Ja chciałbym zobaczyć nowe typy wyścigów (marzę o dragu) i poznać szczegóły na temat fabuły gry.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Nie - chodziło o to że coś przeczytałem na twiterze ale to pewnie dla innej strefy czasowej czy cuś - zapominałem że to w Niemczech będzie, a nie w USA ... Błąd mego mózgu xD
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Na twitterze piszą że we Francji, UK, Nowej Zelandii wersja deluxe będzie tylko w formie digital więc raczej w PL także tak będzie - chyba że im pieniążków zabraknie xD.
Ps. O której godzinie ma być ten przesył z gamescomu ? O 5 czy 10 rano ?
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie EA raczej jakiś drastycznych problemów z optymalizacją nie ma, chociaż spodziewam się, że pecetowcy i tak dostaną jakąś porcję skandalicznych bug-ów oraz blokadę fps xd
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie No nie gadajcie że będziemy mieli utwór z głównego menu w Carbon'ie. Pięknie ktoś to ujął w komentarzach "No way 0_0" Grając wczoraj w Carbon'a na wersji 1.2 i bez cutscenek, bo ktoś zawalił, zauważyłem, że Carbon ma dużo cech nowego NFS'a, a raczej nowy NFS ma dużo cech Carbon'a i to więcej niż Underground 2. Już obecność kanionów i policji, choć kulejącej na to wskazują, nawet tuning był lepszy w Carbonie, a do tego ten utwór. Już nie wspominając, że mamy ikonę ekip, a tylko w jednej części NFS'a mieliśmy ekipy. Dodatkowo Ekstrak stworzył utwory tylko do Carbon'a. Gdzie nie spojrzeć, tam podobieństwo.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Chyba wszyscy go kojarzą z Carbona Fajnie, że Ghost zadbał o takie smaczki - szykuje nam się najlepsza część NFSa w historii?
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Zobaczcie na co się natknąłem buszując po necie: link
Warto przypomnieć, że Ekstrak skomponował utwór do menu w Carbonie.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie A może Radzio to jeden z najlepszych hakerów na świecie? Nie pomyślałeś o tym?
Danio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 03-08-2015 20:15 )
Re: Lista samochodów Odpowiedź jest jedną stronę wstecz
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.