Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Markus nie skłamał - w nowym NFS będzie połączenie modelu jazdy przyczepnego z blackbox i driftowego z criterion...
Allure Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 11-08-2015 18:59 )
Re: Lista samochodów Albo jak w Rivals (chyba) w Veyrony SS i Aventadory
Truskawek Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 11-08-2015 18:35 )
Re: Lista samochodów Tak, zdecydowanie, Crown-Victoria dogoni takiego 500-konnego Lancera, bo będzie miała nitro, w które (zapewne) będzie wyposażone i wasz wóz Dajcie szansę pokazać się i policji, jakieś Chargery lub Corvetty też by się przydały
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Faktycznie, tuning tutaj powala
9 lata temu ( 11-08-2015 12:59 )
Re: Lista samochodów ... więc i tak pewnie mamy przerąbane, jak beznogi człowiek w zawodach kopania w tyłek...
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 11-08-2015 11:14 )
Re: Lista samochodów Ja nie wiem czemu, ale fajnie by było gdyby same Crowny były :v Bez helikoptera..
Bo te victorie mają nitro więc...
Anoax Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 11-08-2015 10:17 )
Re: Lista samochodów Jak dla mnie powinien być Nissan 180sx(jest), za r32-24 nigdy nie przepadałem, wole raczej GT-Ra, Chciałbym tez Porsche Cayman S, moim zdaniem najładniejsze porsche. Nie pogardził bym Chevroletem Camaro SS starym. Fajnie by było jakby były inne muscle cary a nie tylko dwa mustangi... serio z chęcią bym zobaczył chargera czy hemi cude... Chciałbym zobaczyć starą corvettę... tą most wantedową. Gallardo tez fajne, skoro hurican to i gallardo powinno być. Macie jakieś informacje odnośnie Mazdy RX-8?
I takie pytanko. Czy sądzicie że będzie tylko Crown Victoria jako auta policji, czy będzie jak za czasów carbona i most wanted?
Siekierka Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 11-08-2015 01:25 )
Re: Lista samochodów dragmaster - pominąłeś The Run w NFS'ach od supersamochodów.
Będą R32 i R34? Świetnie. Ale... kiedy w końcu do NFS zawita R33? Moim zdaniem najładniejsza generacja Skyline'a w historii. Taka trochę "niedoceniona". Czapki z głów dla Ghost, gdy zaaprobują R33. W końcu R32 i R34 zdążyły się już lekko przejeść w NFS'ach...
Pepciorrek Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 11-08-2015 00:18 )
Re: Lista samochodów Owszem Danio , to jest PRAWDOPODOBNE ze beda te auta , ale nie rozumiek wypowiedzi kolegi wyzej ze R-34 potwierdzony od dawna , tworcy nawet garstki o tym samochodzie nie wspomnieli :p
Danio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 11-08-2015 00:13 )
Re: Lista samochodów R32 i R34 prawdopodobnie dołączą do carlisty, ale już bardziej pewny jest R32
9 lata temu ( 11-08-2015 00:07 )
Re: Lista samochodów Skąd niby info że Skyline potwierdzony ?
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Dokladnie Oglądałem najnowszy gameplay i jestem zachwycony OGROMEM możliwości tuningu! Hype nadal rośnie, mimo że na ten moment nie mam na czym odpalić NFS xD Jednak jest nadal wiele rzeczy nieujawnionych i niedomówionych; powinni juz coraz więcej ujawniać informacji. Na Expo liczę na porządny gameplay
dragmaster Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 10-08-2015 23:42 )
Re: Lista samochodów R-34 potwierdzony od dawna. Mike, Huracan i porszawki są potwierdzone, fan super-samochodów nie będzie miał na co narzekać. To po pierwsze. Po drugie, od supersamochodów były pierwsze NFSy, HP z 2010, MW '12, Rivals, Forza, Gran Turismo i jeszcze ci nie starczy? Był czas Lamborghini i Ferrari, teraz czas na to, co było wyjątkowe w NFSach z początku XXI wieku. Dla każdego po trochu było, a takich ścigałek nie było trochę czasu.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Eurogamer Expo
Mam nadzieję, że tam Ghost się pojawi W 2013 roku byli razem z NFS Rivals - pokazali nowy trailer i dużo informacji.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Pytanie co teraz zrobić z życiem!? Oczekiwanie na gamescom zakończone, już po... Co robić? Jakieś targi są sierpień/wrzesień?
9 lata temu ( 10-08-2015 19:13 )
Re: Lista samochodów Czytając ten artykuł z oficjalnej strony EA , możemy się spodziewać Nissana Skyline-a R-34 :p
mike100 Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 10-08-2015 18:48 )
Re: Lista samochodów Vauxhall Monaro, Holden Monaro, Pontiac GTO, Chevrolet Lumina Coupe czworaczki
9 lata temu ( 10-08-2015 18:44 )
Re: Lista samochodów mike100, może wyglądają jak złomy, ale tuninguje je się mega
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.