Re: Need for Speed 2015 - ogólnie
Ja myślę że będą ustalone 3 czasy, zachód, noc i świt. Z tego co mi się zdaje na freeroam cały czas będzie noc (gameplay'e), a świt i zachód będą uwarunkowane fabularnie, że wjeżdżamy do VB o zachodzie z kanionu żeby pokazać, że będzie się to dziać w nocy, moim zdaniem to dobry trik... druga wersja jest taka że w kanionie zawsze będzie wschód/zachód... w co wątpię, jest jeszcze jedna opcja, Czas będzie pokazywany indywidualnie od osoby... i jeśli wyjdziemy do freroam'u to cały czas będziemy mieli zachód, noc lub wschód.. Ja osobiście jestem za fabularnym rozwiązaniem
Co do DLC, liczę na takie gdzie będą auta ikon z rzeczywistości, bo trochę mi się nie widzi żebyśmy mogli je wygrać.. znaczy może być taka możliwość, ale moim zdaniem by to przeszkadzało bo jak twórcy podkreślają to będzie trzeba się zżyć ze swoim autem... więc moim zdaniem jest to bez sensu. Gdyby było 10 miejsc okej, ale nie 5. Kolejne DLC jakie bym chciał zobaczyć to fabularny dodatek lub coś w tym stylu... przecież każdy kto skończy fabułę chciałby zobaczyć co się dalej dzieje z głównym bohaterem.
Jeśli chodzi o wywiady, ja bym nie radził się nimi sugerować, ponieważ i tak nic nie powiedzą, a to co powiedzą to chyba lepiej się samemu przekonać... Na bank dostaniemy jeszcze filmik z autami, że w grze będzie ich ponad 50/100/200 itd. ale konkretnej liczby nie dostaniemy.. jestem tego pewny na 100%.
Co do spoilerów, super! fajnie, że coś takiego zaimplementowali, ciekawe czy bodykit będzie też wpływał na jazdę. Założę się że opony też będą jakoś wpływać.
Myślę, że EA wykonało świetną robotę i ta gra zostanie zapamiętana na długie lata, to że nie będzie cyklu dnia i nocy (Będzie tylko noc) w niczym nie przeszkadza, bo po co komu dzień skoro mamy się ścigać w nocy?
Ja daje 100 zł, że gra zacznie się w kanionie o zachodzie słońca. xD