Dominik Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 18-09-2015 19:48 )
Re: Lista samochodów Wiem, że robią to od dawna, ale większość jest z MW '05. Nie zauważyłeś tego?
Radzio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 18-09-2015 17:11 )
Re: Lista samochodów R34 od początku był pewniakiem R32 też na pewno będzie no i R35 obowiązkowo
Ryan - oni od bardzo dawna w każdy czwartek wspominają poprzednie nfsy
Dominik Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 18-09-2015 16:10 )
Re: Lista samochodów R34 to legenda i dobrze, że pojawi się w nowym NFS. Wgl. EA bardzo często daje screeny z poprzednich gier np. z MW '05 i nie wiem czy oni nie chcą nam czegoś przez to powiedzieć. Mogę się mylić, ale takie mam wrażenie.
BRZ Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 18-09-2015 16:03 )
Re: Lista samochodów Czy tylko mnie nigdy się nie podobał R34? Wg mnie najlepszy jest pierwszy Skyline oraz R32
Spudi3 Odpowiedział(a) w Lista samochodów
9 lata temu ( 18-09-2015 15:40 )
Re: Lista samochodów Myślę, że wszyscy możemy odetchnąć z ulgą: link
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie W temacie opóźniania premier gier mam Wam do powiedzenia dwie rzeczy. Poczytajcie sobie co bardzo utrudnia tworzenie gry na konsole w stosunku do wersji na PC, podpowiedź - słowo na "O". A zanim zaczniecie dalej obrzucać nowego NFS-a Asasynami i innymi Watch Dogsami sprawdźcie sobie jakie były skutki kiedy EA ostatnio opóźniło premierę gry. Tak, powstał Dragon Age Inkwizycja.
A ku przestrodze poczytajcie jeszcze o wypchniętym na siłę najnowszym pecetowym Batmanie i przypomnijcie wspaniały launch Battlefield'ów 3 i 4.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie 1. Lepiej mieć te 60fps
2. Przynajmniej nie będzie bugów
3. Ma być lepsza grafika - chyba nie można lepszej
4. Chcą zrobić porządne multi
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Need For Speed będzie zawierał masę DARMOWYCH DLC!!! Płatne na razie nie są planowane. Na konsolach gra będzie działać w 30 klatkach na sekundę. Ventura Bay ma mieć 2 razy więcej DRÓG (a nie powierzchni miasta, bo byly wątpliwości) niż Redview County. Nie będzie Split screenu. Istnieje szansa, że ręczna skrzynia biegów i obsługa kierownic dojdzie w późniejszej aktualizacji gry.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Pecetowi fani zawiedzeni. Premiera na PC przeniesiona na wiosnę 2016 celem zniesienia ilości klatek na sekundę, optymalizacji, itd. Quo vadis, EA? Jakbym drugie Ubi widział.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Czego się przejmujesz? W TC dali kawałek fabuły zapodany od samego początku gry, to nie było w żaden sposób wyrwane z kontekstu, więc nie wadziło. Tutaj też mogą początek wrzucić, tylko, żeby nie był taki długi, a później dać wolną rękę by pobawić się tuningiem <3
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Szczerze najlepiej jakby udostępnili właśnie to demo dla wszystkich.
Co do spojlerow w becie the crew byl zawarty początek fabuly dlatego obawy xd.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Spoilery fabularne? Bez przesady. Ja myślę, że ta beta nie będzie oferować nic ponad to co widzieliśmy w demie z gamescomu.
Re: Need for Speed 2015 - ogólnie Kurde jak się dostanę i będą tam spojlery fabularne to dam komuś konto ;(
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.