Re: Wrażenia z bety NFS'15 Jestem po dwóch godzinach gry bety na PS4 ! Słuchajcie to co zobaczyłem już w pierwszych sekundach sprawiło że pała mi sterczy do teraz !! Interfejs samego menu moim zdaniem powala ! Cutscenki ? Nie jest to nuda tylko dowiadujemy się coś o samochodach oraz ikonach które są w grze
Teraz coś co interesuje Was najbardziej czyli sama rozrywka, hmm cóż mogę powiedzieć no po prostu cud miód i malina , mechanika jazdy dopracowana perfekcyjnie , ukszodzenia karoserii też niczego sobie.
Myślę że każdy oglądał trailery z NFS'a wiele razy i tutaj twórcy mnie zaskoczyli ponieważ gra wygląda jeszce lepiej niż na trailerach ! a generalnie w 90% przydaków wygląda to tak "Wooow ale zajebi*sty trailer !!" a w finalnej wersji dostajemy gówno na patyku, co w tym przypadku NFS jest w tych 10% co mnie bardzo cieszy
Soundtrack- ta opcja jedz szybko a jebni*sz basem jest delikatnie mówiąc mega fajnym rozwiązaniem
Tuning- emm co tu dużo mówić ta gra słynie z właśnie tego słowa.. własny edytor naklejek , poszerzenia nadkoli , możliwość "cramblowania" czyli ustawienia kół pod kątem , po porstu magia.
Miasto- Nocny tryb gry oświetlenie i masa punktów widokowych sprawia że człowiek chciałby sie zatrzymać w czasie na chwilę i cieszyć się tym widokiem jak najdłużej
Ale ... Wszystko ma swoje plusy i minusy.. Jedyny minus który mnie boli to to że do premiery jeszcze miesiąc

oczywiście piszę to w formie żartu ponieważ pecetowcy muszą czekać do wiosny i jestem z nimi duchowo
Podsumowując w końcu mam to czego chcieliśmy
#TONIGHT #WE #RIDE