Nowy, lepszy i jeszcze szybszy
Ale tak na prawdę to jest gra która sami chcieliśmy z przepiekną grafiką i nocnym trybem , tutaj co mnie denerwuje najbardziej.. " Za dużo świateł " , "oświetlenie zbyt mocne" kurde czy kiedykolwiek śledziliście wywiady twórców , Ventura Bay to fikcyjne Los Angeles .. i tutaj jest właśnie to że to miasto tętni nocą , i jest tak na prawdę że aż oczy bolą , moim zdaniem to jest urok te oświetlenia , widoki , i odbicia w wodzie , coś pięknego
. Są bugi np. chcę teleportować się do misji, a ląduję przy garażu. Policja zachowuje się jakby dopiero wstała po grubej imprezie. Dopiero na 3 poziomie jest trochę lepiej. Soundtrack jest taki 4/5. W garażu jest super, natomiast w free-roam'ie jest mocno przeciętna. Na szczęście posiadacze PS4 mają Spotify, więc nie musimy się przejmować słabą muzyką w żadnej grze
. Grafika też zasługuje na wysoką ocenę. Te migotające światełka miały pokazać, że pomimo, iż jest noc miasto żyje. Przynajmniej ja to tak interpretuję. Ogółem gra troszeczkę mnie zawiodła co i tak nie zmienia faktu, że jak dla mnie jest bardzo dobra i tak czy siak zamierzam ją kupić.
Cytat
xKajzerGaming007 napisał(a):
Cutscenki nie mają "tego czegoś" bo nie są po polsku tłumaczone...
Ja po drugiej godzinie gry przyzwyczaiłem się do sterowania i z czasem grało się lepiej.
może w pełnej wersji gry, w późniejszym czasie będzie coś lepszego
Potem to już jakoś leci. Fabuła nie jest jakaś porywająca, ale jest okej. Bardzo wyraźnie jest podzielona na 5 części - każdy przyjaciel odpowiada za inną ścieżkę gry.

NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.