Nowy, lepszy i jeszcze szybszy
i tak czy siak kupię, bo tęsknię za naklejkami i tuningiem
Zmieniłem auto na Acura RSX-S i wpakowałem w osiągi 30 tys. Posiedziałem też przy regulacji prowadzenia i po wyjechaniu z garażu... WOW! Zarąbiście się prowadzi i do tego ten dźwięk silnika! Grafika też przestała mi przeszkadzać. Myślę, że pierwsze chwile z grą to był za mocny szok i dlatego miałem tyle wątpliwości.
wieć na pewno będzie RX-8 oraz 350z
Teraz auta są cieższe, a w u2 prowadzenie można było czuć jako kartonik po mleku
jest to jeden z wielu przykładów gdzie mogę udowodnić że zmiana takiej poszczególnej rzeczy ma wpływ , ale to bym sie musiał konkretnie rozpisać.
Prosty przykład mój kumpel z osiedla też pyka w betke od wczoraj i też na to narzekał przyszedł dzisiaj do mnie i zobaczył jak moje auto po odpowiedniej konfirguracji śmiga to przez 5 godzin siedział
więc skoro jest tyle opcji to jes wykorzystajcie a nie dajecie suwak na maxa na drift i oczekujecie cudów
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.