Nowy, lepszy i jeszcze szybszy
Cytat
Truskawek napisał(a):
Nie wiem w czym tkwi problem z tak "małą" ilością aut... Jeżeli kolejny NFS ma się pojawić za 2 lata i maja być darmowe paczki to chyba oczywiste, ze wstępnie tych aut będzie mało.![]()
Przykład 1., The Crew. Na początku samochodów było około 40, ale gdy wpadło parę paczek, liczba szybko skoczyła do ok. 67 (+ te dla osób z Season Passem, które dostały 2 auta więcej), a teraz wraz z Wild Runem dojdzie ich kolejne ~8 i do tego motocykle.
Przykład 2., GTA. Od premiery gry na PS3 aż do dzisiaj lista ogólnie pojazdów (samochody, motocykle, samoloty, helikoptery, łodzie) wzrosła dwukrotnie, a kolejne DLC już w drodze (z czego najnowsze już we wtorek #hamskareklama). Czemu? Bo gdyby wypuścili wszystko od razu, to większość graczy olalaby grę po pół roku... W ten sposób gra cały czas żyje i nie cierpi na brak graczy
Myśle, że EA i Ghost wzorują się na tych dwóch tytułach i chcą utrzymać grę przy życiu tak długo jak się da. Pojawienie się tych wszystkich w/w japońców to tylko kwestia czasu i za jakieś 2-3 miesiące (przynajmniej na konsolach) będziemy mogli się nimi cieszyć
. Przynajmniej mi się tak wydaje. Widziałem parę tweetów z zapytaniem czy obniżą poziom SI, ale nie było jednoznacznej odpowiedzi. I tak masz rację z tym, że chcą się dowiedzieć jaka ma być kolejna część, ale lepiej, że pytają się nam niż jakimś dyrektorom kreatywnym, którzy i tak nic nie poprawią a jedynie pogorszą i rzucą coś w stylu: "Zróbmy HP 2016."
Mała rzecz, a jak cieszy xd A więc wtrąciłem się do rozmowy, gdy na pytanie o splitscreena, Ghost odpowiedzieli, że skupiają się na efekcie HD na pełnym ekranie. Zapytałem więc, czy jest szansa na dodanie splitscreena w przyszłości. Odpisali mi, że nic w tej sprawie jeszcze nie ogłosili i legendarne już "stay tuned!". Miło, że nie odrzucają tego aspektu i nadal jest nadzieja, że zostanie kiedyś do gry dodany.

Cytat
Radon napisał(a):
Chyba pomogą im w tworzeniu dopiero nowego NFSa xd
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.