Re: Need for Speed RIVALS Ja na przykład chciałbym model jazdy z RUN. Bardzo mi się podobał. Tylko, żeby poprawili troszkę te drifty. W każdym razie gra dla mnie jest dobra, po E3 przekonamy się na ile.
Re: Lista samochodów w Redview County Mój kolega był na FB profilu jego babci i wahał się, co do ankiety. Ja też sam nie wiedziałem, co wybrać, więc spytaliśmy się koleżanki (która ma ZERO powiązań z motoryzacją), a ta wybrała Forda
Re: Lista samochodów w Redview County 11 aut zaledwie masz podane, nie ma co włosów z głowy rwać. Zapowiedzieli tuning, więc powinni też dać jakieś autka, które się do tuningu nadają. Może nie popadajmy w taką niszę, S13, ale myślę, że możemy się spodziewać Mazdy RX-7, czy Toyoty Supry, które z przerwami towarzyszą nam w NFS od początku historii serii.
Re: Need for Speed RIVALS No wcale się nie dzielą 50/50, bo Frostbite 3 to w gruncie rzeczy ten sam silnik co Frostbite 2, napruty tylko nowinkami, których i tak pewnie w NFSie nie będzie tak widać jak w BF4 i opatrzony nową cyferką. Szanse na fizykę z The RUN są moim zdaniem dość spore.
Re: Need for Speed RIVALS I oto jest pytanie: jaki model jazdy znajdzie się w Rivals? Ten znany nam z HP i MW, czy może ten z TR? Tutaj szanse dzielą się 50/50
Re: Need for Speed RIVALS W przypadku gier wyścigowych nie ma czegoś takiego jak "czas na który gra jest zaplanowana". Gra starcza na tak długo, jak gracz ma uczucie, że jazda ma sens. The RUN ssał trochę pod tym względem, bo mimo dobrej mechaniki oferował mało treści, MW i HP ssały bo choć było w nich dużo do zrobienia to model jazdy w obu był marny, mało angażujący i nieciekawy. Szczerze powiedziawszy, po Rivals oczekuję, że przejmie mechanikę z The RUN bez większych zmian, ale opatrzoną w shitstorm sandboxowych akcji w otwartym świecie i masę wymyślnych wyścigów, tak jak w MW i trochę w HP.
Inventer89 Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS
11 lata temu ( 27-05-2013 08:48 )
Re: Need for Speed RIVALS Ok, RUN rzeczywiście był plamą, która starczyła na krótko, ale HP 2010? Żeby mieć singla zaliczonego na 100 procent trzeba było spędzić dużo więcej godzin, podobnie jak z MW 2012, żeby mieć wszystko na zloto, a do tego razem z patchem każdy samochód otrzymał 1 dodatkowy wyścig.
Re: Need for Speed RIVALS Kup grę za +200 zł i graj w nią przez 10 godzin, bo na tyle jest zaplanowana, a gra była tworzona aby szybko zarobić na nowości. To już nie jest Need For Speed. ;(
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.