Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed Rivals

Jesteś gotów złamać zasady?

428 posty

Ostatnia aktywność, 27-11-2013 16:06 przez Radzio
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Propozycje DLC do Rivals 11 lata temu ( 27-11-2013 16:06 )
Re: Propozycje DLC do Rivals
Moim zdaniem fajnym pomysłem są auta koncepcyjne. Dużo ich na facebookowym profilu NFS. Taki dodatek miałby wzięcie Smile Dodam, że chodzą plotki o dodatkach:

Traffic Cars Class Pack DLC #1 (darmowy) (podobno ma być na święta)

Racer Cars Black Zone Pack DLC (płatny)

Racer Cars Endless Power Pack DLC (płatny)

Cop Cars Indestructible Force Pack DLC (płatny)

Cop Cars Skillful Strikers Pack DLC (płatny)
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Propozycje DLC do Rivals 11 lata temu ( 27-11-2013 15:37 )
W tym tytule właśnie piękne jest to że są same torpedy na kołach.

Ja proponuje DLC zawierające Anti-Aliasing oraz unlock 30FPS. Myślę że takowy dodatek będzie innowacyjny i nie będzie wyglądał jak reszta DLC w którym daje się 5 mapek, czy 5 samochodów Wink
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Propozycje DLC do Rivals 11 lata temu ( 27-11-2013 15:21 )

Cytat

dragmaster napisał(a):
Myślę, że fajnie by było, gdyby był dodatek z kilkoma autami takimi jak Toyota Supra, Lancerka, Subaru itd., albo z autami torowymi...
Chyba nie ma na to szans. Ze względu na silne połączenie trybu multi nie widzą mi się wyścigi międzyklasowe - raczej twórcy nie zdecydują się na wprowadzenie niższej klasy samochodów, bo kto by jeździł samochodami, które fabrycznie średnio radzą sobie z prędkościami powyżej 200km/h?
dragmaster
dragmaster Odpowiedział(a) w Propozycje DLC do Rivals 11 lata temu ( 27-11-2013 14:46 )
Coś mi się wydaje, że w jednym z DLC będzie Arrinera Hussarya.
Myślę, że fajnie by było, gdyby był dodatek z kilkoma autami takimi jak Toyota Supra, Lancerka, Subaru itd., albo z autami torowymi...
Raczej dodadzą przynajmniej jedno DLC z nową lokacją.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Propozycje DLC do Rivals 11 lata temu ( 27-11-2013 13:59 )
Jakie są wasze typy na DLC? Tylko nowe samochody i wyścigi, czy może jakiś nowy teren? Są wolne tereny na wschód od Eastwood Rise lub na północnym zachodzie jako wyspa. Takie rozwiązanie pojawiło się w Burnout Paradise na konsolach. A samochody... chętnie bym zobaczył paczkę z SUVami: Porsche Cayenne, Audi Q8 i BMW X7 - do przepychanek jak znalazł Smile
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 25-11-2013 14:49 )
Re: Need for Speed RIVALS
To niech spróbuje na innym. Jak będzie podobny problem to niech reklamuje.

Edit:

Na PC 60fps!

[movie=youtube]9xcbNSwbpPU#t[/movie]
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 24-11-2013 23:58 )
Panie płytki są nowe nie ma rys, nie instalował na innym...
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 24-11-2013 23:43 )
Nie ma na płycie żadnych rys? Czy instaluje się na innym komputerze?
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 24-11-2013 23:14 )
Jest problem z instalacją nfs rivals, instalacja zatrzymuje się przy 96% i dale nie instaluje, taki kuzyn ma problem.

Kupił w empiku czy ma grę reklamować ?
A
Avecamton Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 24-11-2013 23:07 )
Witam szukam ludzi chętnych do gry w NFS Rivals. Zapraszam na serwer ts3: ts3online.pl:6300
Pozdrawiam i do usłyszenia
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Problem z NFS Rivals 11 lata temu ( 24-11-2013 15:33 )
Re: Problem z NFS Rivals
DZIĘKI! Grin Oby jak najprędzej wydano łatkę, żebym mógł korzystać z dobrodziejstw All-Drive Pfft

Zamykam temat.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Problem z NFS Rivals 11 lata temu ( 24-11-2013 15:09 )
Może spróbuj zagrać bez neta albo zmień na chwilę karierę policjanta/ściganego.

EDIT

link
- musisz odłączyć internet Smile

W najbliższym czasie pojawi się łatka, to pewne Smile
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Problem z NFS Rivals 11 lata temu ( 24-11-2013 14:28 )
Witam, posiadam konsolę PS3 Slim i zmagam się z problemem, a mianowicie zacina mi się NFS Rivals. Grę mam od 3 dni i raz miałem tak, że gdy grałem, gra "zatrzymała mi się w miejscu" i musiałem wyłączyć konsolę, bo nawet nie reagowała na przyciski pada. A następnego dnia mogę jedynie porobić coś w garażu, bo jak chce wyruszyć w trasę, podczas loadingu zawsze w tym samym momencie gra "zatrzymuje mi się w miejscu". Dla pewności odpaliłem dzisiaj Most Wanted 2012 i śmiga aż miło. O co może chodzić?
Marckin
Marckin Odpowiedział(a) w Wrażenia z NFS Rivals 11 lata temu ( 23-11-2013 22:16 )
Re: Wrażenia z NFS Rivals
Witam,
NFS Rivals, to już nie to samo co NFS Most Wanted czy U2, ale też przypada do gustu Smile Mi osobiście się podoba, nawet z AllDrive fajnie się gra, choć brakuje mi znajomych. Gdyby ktoś chciał, mój nick origin, to: MarckinPOL, a zwykle jeżdżę złotym BMW ze srebrnymi paskami (nr. rej. gdyby ktoś zwracał uwagę: WWL2207 <--To nie jest mój prawdziwy) Wink Jeśli ktoś szuka znajomych z Polski z którymi chce pojeździć, to polecam się Smile
Nie wiem czy w Origin ma to znaczenie, ale jeśli tak, to gram na PS3.
Pozdrawiam,
Marckin
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Wrażenia z NFS Rivals 11 lata temu ( 23-11-2013 12:22 )
Raczej mini-fabuła... Ona jest tylko dodatkiem.

Edit.

Gra jest miodna i przefantastyczna Smile All-Drive to najlepsze co mogło być w tej grze Grin W ogóle wszystko mi się podoba. Od emocji aż mnie głowa rozbolała xD

[EDIT] Empik ogłosił tylko pakiet policyjny, ale nie martwcie się - jeśli zamówiliście tam pre-ordera, dostaniecie także SRT Viper TA Smile

|Przeniosłem posta i połączyłem z poprzednim - Radzio
M
mike100 Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 22-11-2013 14:48 )
Tak chodzi mi o DLC.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 21-11-2013 21:52 )
A co w tym nadzwyczajnego? Chodzi Ci o DLC? Hmm... No zobaczymy co z tego wyjdzie Smile
M
mike100 Odpowiedział(a) w Need for Speed RIVALS 11 lata temu ( 21-11-2013 20:29 )
Widzieliście to??? link
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Wrażenia z NFS Rivals 11 lata temu ( 21-11-2013 18:15 )
Oglądałem u Tivolta GamePlay i widzę że ta gra już mi się nie podoba, nie wiem czemu ale sama fabuła jest lipna.
dkochaj
dkochaj Odpowiedział(a) w Wrażenia z NFS Rivals 11 lata temu ( 21-11-2013 18:15 )
Po 3 godzinach powiem tak, granie na multi publicznym to skaranie boskie. Mi się akurat trafiło na gościa z Porsche 918 (16 poziom wymagany bodajże) i ciągle we mnie walił, taranował itp i tak 4 pościgi z 100k+ SP poszło w siną dal -.- jedyne prawidłowe multi to prywatne, albo dla znajomych, a jako że mam tylko jedną osobę w All-Drive to nie mam z kim i lecę na full singlu Grin Nick origin w sygnaturze jak coś leży. Staram się grać codziennie od ~16-18 i od 20-22/23 Wink
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.