Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Ogólnie o serii NFS

Wątki ogólne, ankiety, porównania

352 posty

Ostatnia aktywność, 18-12-2010 21:13 przez serek
serek
serek Odpowiedział(a) w Wasza przygoda z NFS 14 lata temu ( 18-12-2010 21:13 )
Re: Wasza przygoda z NFS
Ja w NFS'a gram od 3 roku życia.Pamiętam jeszcze jak pomykałem od ściany do ściany w Need for Speed II.
.Czasy High Stakes były niezłe.Starowaliśmy na podzielonym ekranie i próbowaliśmy zdobyć nowe,zablokowane auta.Jeden z nas specjalnie przyjeżdżał do mety jako ostatni,aby w następnej rudzie jechać ciężarówką i blokować przeciwników.Natomiast drugi miał wtedy miał łatwiej i tak odblokowaliśmy wszytko . To były czasy.Gdy wyszedł Hot Pursuit II zakupiłem kierownicę i od tego czasu bez NFS'a nie mogę żyć:f
R
Reev Odpowiedział(a) w Wasza przygoda z NFS 14 lata temu ( 18-12-2010 20:53 )
Moja przygoda z NFS zaczęła się w 2002 roku. Ojciec przywiózł mi komputer, na tamte czasy najlepszy na wsi (hah, bo mieszkam na wsi Grin). U mnie to się zaczęło od Hot Pursuit 2 (Podobnie jak u F3, nauczył mnie grać w NFS mój brat). Potem przyszła modernizacja komputera, i wtedy zacząłem grać w NFS'a jak napaleniec. Był UG, UG2, Most Wanted, Carbon, ProStreet, Undercover, World.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Wasza przygoda z NFS 14 lata temu ( 18-12-2010 20:35 )
Na początku grałem u brata na PSX w jakieś pierwsze części, wtedy jeszcze nie ogarniałem jak funkcjonuje świat więc ledwo co to pamiętam xd

W 2005 roku zagrałem w Underground 2 na PS2... i od tego się zaczęło. Chyba UG2 i MW najbardziej przywiązały mnie do tej serii. Później już wszystkie części były grane.

Na NFSZone trafiłem jakoś po premierze ProStreet. I tak już zostałem, 10 lat minęło a ja nadal kocham tą serie.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Wasza przygoda z NFS 14 lata temu ( 18-12-2010 17:48 )
Jak zaczęliście pogrywać w nfs'a ? Od czego się zaczęło ? I dlaczego ?

To zaczynam..
Ja już w nfs'a gram od 7 roku życia chyba. Wtedy to ja jeszcze grać nie umiałem, no ale pamiętam jak mój brat grał i mi czasem dawał pojeździć. To chyba NFS Road Challenge był. Potem miał underground'a i zawsze grałem sobie na kierownicy. Bardzo spodobały mi się wyścigi. Potem mój brat miał na kompie MW, potem Carbon i tak jakoś zawsze grałem w nfs'a. PS'a chciałem pod choinkę (od Mikołaja ;d) i dostałem. UC też dostałem chyba na gwiazdke no i tak jakoś zacząłem i gram dalej ; )
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.