Re: Wasza przygoda z NFS Ja w NFS'a gram od 3 roku życia.Pamiętam jeszcze jak pomykałem od ściany do ściany w Need for Speed II.
.Czasy High Stakes były niezłe.Starowaliśmy na podzielonym ekranie i próbowaliśmy zdobyć nowe,zablokowane auta.Jeden z nas specjalnie przyjeżdżał do mety jako ostatni,aby w następnej rudzie jechać ciężarówką i blokować przeciwników.Natomiast drugi miał wtedy miał łatwiej i tak odblokowaliśmy wszytko . To były czasy.Gdy wyszedł Hot Pursuit II zakupiłem kierownicę i od tego czasu bez NFS'a nie mogę żyć:f
Re: Wasza przygoda z NFS Moja przygoda z NFS zaczęła się w 2002 roku. Ojciec przywiózł mi komputer, na tamte czasy najlepszy na wsi (hah, bo mieszkam na wsi ). U mnie to się zaczęło od Hot Pursuit 2 (Podobnie jak u F3, nauczył mnie grać w NFS mój brat). Potem przyszła modernizacja komputera, i wtedy zacząłem grać w NFS'a jak napaleniec. Był UG, UG2, Most Wanted, Carbon, ProStreet, Undercover, World.
Re: Wasza przygoda z NFS Na początku grałem u brata na PSX w jakieś pierwsze części, wtedy jeszcze nie ogarniałem jak funkcjonuje świat więc ledwo co to pamiętam xd
W 2005 roku zagrałem w Underground 2 na PS2... i od tego się zaczęło. Chyba UG2 i MW najbardziej przywiązały mnie do tej serii. Później już wszystkie części były grane.
Na NFSZone trafiłem jakoś po premierze ProStreet. I tak już zostałem, 10 lat minęło a ja nadal kocham tą serie.
Re: Wasza przygoda z NFS Jak zaczęliście pogrywać w nfs'a ? Od czego się zaczęło ? I dlaczego ?
To zaczynam..
Ja już w nfs'a gram od 7 roku życia chyba. Wtedy to ja jeszcze grać nie umiałem, no ale pamiętam jak mój brat grał i mi czasem dawał pojeździć. To chyba NFS Road Challenge był. Potem miał underground'a i zawsze grałem sobie na kierownicy. Bardzo spodobały mi się wyścigi. Potem mój brat miał na kompie MW, potem Carbon i tak jakoś zawsze grałem w nfs'a. PS'a chciałem pod choinkę (od Mikołaja ;d) i dostałem. UC też dostałem chyba na gwiazdke no i tak jakoś zacząłem i gram dalej ; )
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.