Wątki ogólne, ankiety, porównania
Cytat
Se3a napisał(a):chyba tylko Domi i Inventer pamiętają tą ekipę bo jej się nie da zapomnieć !
. Po undercaverze wyszedł Shift który był bardzo fajny nawet że nie było jazdy na ulicach ani policji, ale był lepszy niż Pro Street. W 2010r. w grudniu zkupiłem nowego NFS'a Hot Pursuit'a w którego gram przez neta i przechodzę karierę a w Worlda se czasem pykne jak mam czas ;]
oraz 80gb dysk hehe.
), jednakże już wcześniej grywałem w NFS Underground i Underground 2 u kumpli (w ogóle o istnieniu MW dowiedziałem się w 2007 roku, nic dziwnego biorąc pod uwagę, że każdy ze znajomych uważał tę grę za dziadostwo - bo nie miał takiego tuningu jak U2 - głupota).

Niestety po roku - dwóch latach komputer się zepsuł i tyle było grania
Przerzuciłem się na Pegasusa (i słynne Tanki) i grałem na nim przez parę lat. W między czasie chodziłem do sąsiada, który miał komputer i NFSa - był to Hot Pursuit z 1999 roku. To była dla mnie jedna z najlepszych gier na tamte czasy, umożliwiała granie jednocześnie dwóm osobom na podzielonym ekranie, gdzie obu graczy mogło być ścianymi lub glinarzami lub pojedynek ściagany vs glina. Spędzaliśmy mase czasu na graniu we dwóch. Ale nie kojarzyłem wówczas że ta gra to część serii i nie zwracałem uwagi że pojawiały się potem następne części. Potem dostałem komputer, ale zupełnie nie byłem świadomy istnienia nowszych NFS, zresztą komputer nie był jakiś superszybki. Minęło trochę czasu i dostałem nowy komputer, jak na tamte czasy bardzo szybki (to był koniec roku 2003). Wszystko zmieniło się w roku 2004, kiedy chodziłem do kolegi i obczaiłem że gra w NFS Underground 1. To było jakoś tak chyba na jesieni... W każdym bądź razie nie zagrałem na własnym komputerze w NFSU1. Dopiero jak wyszedł NFS Underground 2, kolega mi polecił i zacząłem grać. Tak mnie wciągnęło, że przeszedłem ze 2 razy, a jak następnego roku wyszedł Most Wanted, to miałem go jako jeden z pierwszych w szkole. Potem przyszedł Carbon, w między czasie jeszcze grałem w NFS Hot Pursuit 2 i na tym koniec. Komputer nie pociągnął już Pro Streeta, dopiero pół roku później kupiłem lapka, którego mam do dziś i na nim przeszedłem Pro Streeta, Undercover, Shifta do połowy i teraz kończę kolejnego w moim życiu Hot Pursuita
8 albo 9 miesięcy później dostaliśmy nowy komp, poprosiliśmy sąsiada informatyka aby poustawiał nam wszystko i powiedział co i jak robić, nauczył tate podkręcać podzespoły i podkręcił pentiuma III o 15 MHz :]. Zapytał się czy mamy jakieś gry, bracia powiedzieli że nie, to on nam dał ORYGINALNEGO nfs Road Challenge/High Stakes jak kto woli, jeszcze dał przegrywanego tomb raidera, The nfs i nfs 2. Od tego momentu zaczęła się moja przygoda z serią nfs. W 2001 albo 2002, kiedy tato kupił napęd DVD, zdarzyła się tragedia... Pewnego dnia, pięknego dnia, bo to były wakacje, nic nie przepowiadało nieszczęścia, otóż włączyłem kompa, włożyłem do napędu DVD nfs4 high stakes, włączyłem i... Gram, gram może 2 godziny i nagle wielkie BUUUUUUUUMMMMM ! Patrze, a tu wybuchł napęd. Fuck, tragedia, masakra... Płakałem kilka godzin, pierwsza oryginalna giera poszła się *****, DVD też. Jakoś sie pozbierałem =] To była moja "najbardziej zapamiętana przygoda komputerowa" z dzieciństwa :] Wrażenia płynące z gry w nfs były nie do opisania. Grałem w każdego nfsa, nie mogę się od niego odczepić, mimo że ostatnie części nie wychodziły najlepsze, to i tak grałem w nie bez pamięci, i będę grał, dopóki mi na to sprzęt będzie pozwalał :]
). U mnie to się zaczęło od Hot Pursuit 2 (Podobnie jak u F3, nauczył mnie grać w NFS mój brat). Potem przyszła modernizacja komputera, i wtedy zacząłem grać w NFS'a jak napaleniec. Był UG, UG2, Most Wanted, Carbon, ProStreet, Undercover, World.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.