Dominik Odpowiedział(a) w Wasza przygoda z NFS
13 lata temu ( 30-08-2011 09:04 )
Re: Wasza przygoda z NFS Ja swoją przygodę z serią NFS zacząłem od Hot Pursuit 2 moja kuzynka miała to na kompie więc kiedy do niej przyjeżdżałem z rodzicami to od razu wołałem: Mogę zagrać w tą ścigankę ? Byłem wtedy jeszcze mały miałem może 2 i pół roku i nie miałem własnego kompa. Swoją własną "maszynę" jak na tamte czasy dostałem w 2003 i pierwszą grą w którą zagrałem to były takie Power Rangersy, platformówka, a na swoim własnym kompie pierwszego NFS przeszedłem coś koło roku pózniej, a to dlatego, iż sam nie potrafiłem grać i prosiłem tatę, aby poprzechodził wyścigi. Ja byłem w kwestii tuningu aut i czasem w kwestii wygrywania wyścigów. Z NFSU2 było podobnie. NFSU1 dostałem od taty kolegi z pracy, a NFSU2 od kuzyna. Dodatkowych informacji o NFSU2 dostałem z TV. Był taki program "Game Over" czy coś podobnego i zawsze chętnie na to patrzyłem. Z NFSMW było inaczej to ja już przechodziłem całą grę, a tata tylko patrzył jak chciał. Carbona tak samo dostałem od kuzynów, lecz w Pro Streeta grałem tylko u kuzyna, a to dlatego, że komp nie dawał rady. Na komunię w 2009 dostałem bardzo szybkiego lapka od rodziców i wszystkie części do Shifta 2 przeszedłem na laptopie właśnie. Obecnie szukam Shifta 2, by go przejść, a w listopadzie mam obiecanego The Runa. W NFS nie zamierzam grać, no chyba żeby dawali milion xD
Gwozdek Odpowiedział(a) w Wasza przygoda z NFS
13 lata temu ( 25-08-2011 10:11 )
Re: Wasza przygoda z NFS Hmm... pierwszy NFS w jakiego zagrałem to NFS Porsche Unleashed na mym PSX'ie Pamiętam ten podział na Ery i piekielnie szybkiego 917 Long Tail.
Gdzieś w roku 2006 grałem u kumpla w MW, a kilka miesięcy później dostałem swój pierwszy komputer, który na Most Wanted był niestety za słaby, dlatego pozyczyłem od wujka XBoxa. Na Xbox'ie grałem w Carbona i MW. Kiedy nadeszły poprawki komputera dostałem w swoje łapki Pro Street'a i Undercover'a. Gdy komputer się zepsuł, nadszedł czas na laptopa, na którym odpaliłem NFS: Shift i World. Laptop się zepsuł i grania ni ma.
Re: Wasza przygoda z NFS Gdy miałem 6 lat , zagrałem po raz pierwszy w NFS Underground , potem MW , które ukończyłem (ukończyłem tylko ostatni pościg) , następnie Underground 2 , niestety nie ukończyłem , bo sprzedałem mego pierwszego PS'a , dalej nie pamiętam , ale moja przygoda z NFS była nie zapomniana , choć może za krótka
Re: Wasza przygoda z NFS Sory za odkop, ale chcę przedstawić swoją przygodę.
Zaczęło się to w roku 2004 bodajże kiedy to kupili mi rodzice komputer w Tomixie. Był to słabiak. Zaczęło się od NFS Underground 2 w wersji Demo, potem już w pełnej wersji, ale był to Hot Pursuit 2. Następnie UG2 w pełnej wersji, później Carbon. potem UG1, następnie MW w Demo, nieco później w pełnej. Potem był Pro Street. I tak do 2010 roku, po kupnie laptopa, którego teraz mam. Wtedy oto był UC, później Shift, World, HP 2010 i w końcu S2U.
Re: [Zabawa] Znajdź mnie Odświeżam, bo nikt mnie nie znalazł i zapomnieliście o tym temacie
Macie :
Gwozdek Odpowiedział(a) w Nie lubię tego auta
13 lata temu ( 09-08-2011 18:39 )
Re: Nie lubię tego auta U1 - jak poprzednicy, Lancer, chyba nie muszę tłumaczyć daleczego.
U2 - jak do gry typowo street racingowej można dodać... chociaż nie. Tutaj carlista mi odpowiada.
MW - Punto.
Carbon - lista nie jest zła, aczkolwiek niektóre auta można było by dodać do trybu kariery, zamiast do szybkich wyścigów.
PS - tutaj nie jest źle
UC - jak wyżej.
WO - tak, jak PZ. Z wyjątkiem A1.
O reszcie się nie wypowiem, bo nie grałem.
Manjak Odpowiedział(a) w Nie lubię tego auta
13 lata temu ( 09-08-2011 17:35 )
Re: Nie lubię tego auta hmm w U1 albo U2 nie pamiętam bo dawno nie grałem , strasznie wkurzał mnie Golf IV, wolny jak krowa. MW - Cobalt SS, Carbon- wszystko ok , ProStreet też , UC nie grałem, Shift wszystko mi pasuje , HP2010 też. Ogółem raczej nie mam wysokich wymagań ^^
Dzonson Odpowiedział(a) w Nie lubię tego auta
13 lata temu ( 09-08-2011 08:40 )
Re: Nie lubię tego auta Stwierdzając fakty jesli z EA Games dali by wybierać auta fanom nfs to by nie było takiej kichy w nfs-ach z autami .
Driver Odpowiedział(a) w Nie lubię tego auta
13 lata temu ( 08-08-2011 21:57 )
Re: Nie lubię tego auta Z Undergrounda 2 to strasznie nie podoba mi sie Peugot 206, o ile 106 jeszcze zdzierżyć to to auto jest beznadziejne, ani nie do tuningu ani do wyścigów.
W most wanted to te Punto, co one tam robi?!
W carbonie wszystko mi pasuje w PS również, tak jak w Undercoverze i shifcie.
W worldzie to te BMW M3, jak to możliwe, że takie auto jest dużo lepsze od gallardo i R8?
Rumun Odpowiedział(a) w Nie lubię tego auta
13 lata temu ( 08-08-2011 19:03 )
Re: Nie lubię tego auta UG - zdecydowanie Lancer, tak samo jak poprzednicy
UG2 - Suvy i Peugeot 206
MW - Cobalt i Punto
C - M3 GTR
PS - tak jak poprzednik
UC - Renault Megane
Shift - brak zastrzeżeń
HP 2010 - Wywalił bym ze dwie odmiany Gallardo, bo ich za dużo
World/S2U - też brak zastrzeżeń, jak w S1
Re: Nie lubię tego auta UG1 -> to co PZ. Jak Lancer to tylko EVO.
UG2 -> Navigator. Wolny (jak to SUVy) i gorzej prowadzący się od H2.
MW -> Cobalt. Mój kolega go poleca, a jak spróbowałem nim jeździć to masakra. NAWET PUNTO LEPSZE!
C -> M3 GTR. Badziewny Secondary Logo... Nie mogły wziąść tego z MW?!
PS -> GTR Proto. Na jakiego grzyba on jak jest seryjny GTR?! Po za tym nie da się go modyfikować optycznie.
UC -> Silvia. Pomimo jestem ich fanem, to dla mnie była słaba.
Shift -> nie mam nic.
World -> tak samo jak PZ.
HP 2010 -> też nic nie mam.
Siekierka Odpowiedział(a) w Nie lubię tego auta
13 lata temu ( 08-08-2011 11:17 )
Re: Nie lubię tego auta Underground - Lancer - po kiego grzyba dano typową osobówkę, skoro na rynku było EVO?
Underground 2 - każdy z SUVów - według mnie nie było konieczne dodawanie tych pojazdów.
Most Wanted - BMW M3 GTR - najbrzydsze wcielenie BMW E46 jakie widziałem.
Carbon - BMW M3 GTR - mimo tego, że tu już bardziej pasował, to jednak nic nie poprawi wyglądu tego szpetnego vilyla.
Pro Street - tutaj raczej wszystko na swoim miejscu, ale denerwowały mnie trochę dwie wersje Golfów.
Undercover - lista niemalże idealnie wybrana, nie mam większych zastrzeżeń.
Shift - tutaj też wszystko OK.
World - nowe pojazdy, takie jak Audi A1 Clupsport czy BMW Z4 GT3 tu nie pasują.
Hot Pursuit - Ford Crown Victoria Police Interceptor - zbyt wolny, Taurusa na start można było dać.
Shift 2 UNLEASHED - jak na torówkę to idealnie wszystko dobrali, nawet Caterham tu pasuje.
The Run - mimo że jeszcze CarListy nie znamy, to jednak zapowiada się najlepsza w historii całego NFS'a.
Radzio Odpowiedział(a) w Nie lubię tego auta
13 lata temu ( 08-08-2011 09:59 )
Re: Nie lubię tego auta Most Wanted Cobalt
Hot Pursuit Audi R8, Jaguar
jak sobie przypomne jeszcze z jakiejś części autko to dopisze..
Black Ice Odpowiedział(a) w Nie lubię tego auta
13 lata temu ( 08-08-2011 09:47 )
Re: Nie lubię tego auta MW - Chevrolet Cobalt
Carbon - Alfa Romeo Brera, Mazda 3
Pro Street - Ford Focus, Audi A3
U2 - suvy
Demi Odpowiedział(a) w Nie lubię tego auta
13 lata temu ( 08-08-2011 09:04 )
Re: Nie lubię tego auta Ja jako drugi napiszę, że w MOST WANTED nie podobał mi się PUNTO, po prostu nie pasował do klimaty i do całej gry. W CARBONIE Alfa, która wizualnie po prostu była dla mnie klęską. PRO STREET to FORD FOCUS, który też uważam, że nie pasuje do gry. W U1 i w U2 nie pamiętam aby jakieś auto mnie złościło gdyż dawno nie grałem w te starsze gry. A UNDERCOVER i SHIFT po prostu takich aut nie posiadały ;> World, HP i SHIFT2 zostawię bez komentarza... : )
Dzonson Odpowiedział(a) w Nie lubię tego auta
13 lata temu ( 08-08-2011 08:22 )
Re: Nie lubię tego auta W tym poście piszemy wszystko na temat auta którego nie lubimy w NFS: Underground / Underground 2 / Most Wanted / Carbon / Pro Street / Undercover / Shift / World / Hot Pursuit / Shift 2 / The Run / Most Wanted, jeśli wiesz, którego auta nie lubisz to go opisz, nie zapomnij napisać z jakiej gry jest. Jako ja pierwszy jestem to powiem że nie lubię w Most Wanted Golfa ogólnie jest wolne po tuningu na maxa a z visuala to też jest nie za bardzo, więc ma krechę u mnie.
Black Ice Odpowiedział(a) w [Zabawa] Znajdź mnie
13 lata temu ( 07-08-2011 17:43 )
Re: [Zabawa] Znajdź mnie Podales zle miejsce, a dales nastepne miejsce, przez co syf w temacie jest.
Re: [Zabawa] Znajdź mnie Zgadłeś. To jest to miejsce.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.