Re: Nie lubię tego auta Jako iż grałem w każdą część NFS, pozwoliłem sobie wybrać, po jednym najgorszym aucie w danej części wg mnie. Oto i owa lista:
The Need for Speed: Akurat ta część posiadała wszystkie super fajne bryki, więc nie znalazłem tutaj czarnej owcy.
Need for Speed II: Ford Indigo
Need for Speed III Hot Pursuit: El Niño
Need for Speed Road Challenge: La Nina
Need for Speed Porsche 2000: Porsche, nawet te brzydkie mają coś w sobie, dlatego i w tej części, nie doszukałem się odstającego od reszty modelu.
Need for Speed Hot Pursuit 2: Kolejna część i kolejne chapeau bas w kierunku ludzi, którzy tworzyli tę grę. Brak pojazdu, który w jakikolwiek sposób psułby tą grę, wielu może powie że to kontrowersyjne BMW Z8, ale według mnie to piękny samochód i w kolorze czarnym, chciałbym taki samochodzik w swoim garażu (realnym).
Need for Speed Underground: Mitsubishi Lancer (podzielam zdanie Siekierki, kompletny niewypał w doborze pojazdów do nielegala)
Need for Speed Underground 2: Lincoln Navigator
Need for Speed Most Wanted: Cadillac CTS
Need for Speed Carbon: Alfa Romeo Brera
Need for Speed Pro Street: Cadillac CTS
Need for Speed Undercover: Pontiac Solstice GXP
Need for Speed Shift: I po wielu latach, przełom i powrót do starych dobrych czasów. Idealnie dobrane pojazdy do kategorii gry.
Need for Speed World: Pontiac Solstice GXP
Need for Speed Hot Pursuit: brak
Shift 2 Unleashed: Radical SR3 RS - patrząc na pozostałe klasy aut, ten tutaj nie pasuje ale na tor jak najbardziej, jednak w tym zestawieniu nie
Need for Speed The Run: Ponownie nie doszukałem się w tym tytule, słabszego ogniwa. Wszystko pięknie, klimatycznie spasowane pojazdy.
Need for Speed Most Wanted: BAC Mono
Ogólnie rzecz biorąc, można i na stojąco gratulować producentom za klimat i samochody dostępne w całej historii NFS, ale równie dobrze można ich kulturalnie 'ochrzanić' za niektóre brzydkie kaczątka. Fakt pewnie niektóre z modeli miały za zadanie urozmaicić nam nieco grę, jednak ja jestem z tych osób, które i tak mimo możliwości, staram się omijać jazdę takimi markami w grze. Dobry temat, dziwne że dopiero teraz powstał. Piona dla Autora!