Allure Odpowiedział(a) w Fabuła w NFS'ach
9 lata temu ( 12-08-2015 09:25 )
Re: Fabuła w NFS'ach Weź udział w konkursie, może wygrasz to się zaznajomisz
Anoax Odpowiedział(a) w Fabuła w NFS'ach
9 lata temu ( 09-08-2015 19:45 )
Re: Fabuła w NFS'ach Jak widać.
Radzio Odpowiedział(a) w Fabuła w NFS'ach
9 lata temu ( 09-08-2015 19:45 )
Re: Fabuła w NFS'ach Speedy - książkę napisał scenarzysta MW i Carbona. To jego powieść więc wie chyba najlepiej Widzę, że w ogóle nie ogarniasz czym jest ta książka.
Inventer89 Odpowiedział(a) w Fabuła w NFS'ach
9 lata temu ( 09-08-2015 19:43 )
Re: Fabuła w NFS'ach Nie ma co się doszukiwać połączenia między fabułami U2 i MW bo Malora sama w jednym z nagrań o pytaniach do autora książki odpowiedziała, że autor nie łączy z żadną częścią fabuł z MW i Carbona. Są jakieś niewielkie nawiązania, nawet w Undercoverze, ale to tylko smaczki i nic większego.
9 lata temu ( 09-08-2015 19:43 )
Re: Fabuła w NFS'ach Radzio, ale to tylko książka i podobne jak słowa Kuchsee'go to też teorie i wymyślone historie.
Kuchsee Odpowiedział(a) w Fabuła w NFS'ach
9 lata temu ( 09-08-2015 19:42 )
Re: Fabuła w NFS'ach A wlasnie od jakiegos czasu mam zamiar przeczytac, ale jak sobie o niej przypominam to mi sie nie chce xd
9 lata temu ( 09-08-2015 19:40 )
Re: Fabuła w NFS'ach Kuchsee - przeczytaj książkę The Most Wanted Powrót do Rockport a wszystkiego się dowiesz. Bo to napisałeś to bzdury Tylko MW i Carbon są powiązane. Koniec tematu
9 lata temu ( 09-08-2015 19:38 )
Re: Fabuła w NFS'ach Podobnie przy próbach - jest wzmianka o policji z Bayview, ale to tylko takie niewielkie smaczki bez związku z fabułą.
9 lata temu ( 09-08-2015 19:38 )
Re: Fabuła w NFS'ach Wg mnie bohater (Ryan Cooper) po zasadzce i po tym jak Darius kazał mu ociekać ociekł do Olympic później po rehabilitacji do Bayview a po pokonaniu Caleba kopił bmw i pojechał do Rockport a po zostaniu Most Wanted powrócił do Palmont po tym zaczął ścigać się na legalu w ProStreet a na samym końcu został tajniakiem w Undercoverze, taka jest moja teoria na temat fabuły tych NFSow.
9 lata temu ( 09-08-2015 19:36 )
Re: Fabuła w NFS'ach Dokładnie? Kto i kiedy mówi? a no tak... Rog.
9 lata temu ( 09-08-2015 19:35 )
Re: Fabuła w NFS'ach W MW na początku gry też jest mowa o Bayview
9 lata temu ( 09-08-2015 19:34 )
Re: Fabuła w NFS'ach Ale jakoś łączą to wszystko w jedno.
9 lata temu ( 09-08-2015 19:33 )
Re: Fabuła w NFS'ach Speedy - ale to są nawiązania specjalnie dodane przez Black Box Fabularnie nie ma powiązania.
9 lata temu ( 09-08-2015 19:31 )
Re: Fabuła w NFS'ach odpisalem ci juz, a o tym ze nie sa powiazane to nie wiedzialem xd
9 lata temu ( 09-08-2015 19:30 )
Re: Fabuła w NFS'ach Ja jestem za kuchsee'm. Jedna trasa w Carbonie jest identyczna jak góra w u2, + Przed wyścigiem z Razrem dostajemy telefon że ludzie nawet z Bayview obstawiają ten wyścig.
9 lata temu ( 09-08-2015 19:29 )
Re: Fabuła w NFS'ach Kuchsee - Undergroundy nie są powiązane z MW i Carbonem To jest osobna fabuła xd
9 lata temu ( 09-08-2015 19:23 )
Re: Fabuła w NFS'ach Jak to do Rockport, to to nie było tak ze po zasadzce ociekł do Olympic, po zderzeniu i rehabilitacji do Bayview a potem dopiero do Rockport i później z powrotem do Palmont?
Allure Odpowiedział(a) w Fabuła w NFS'ach
9 lata temu ( 09-08-2015 19:21 )
Re: Fabuła w NFS'ach MadaFaster dobrze gada xD
MadaFaster Odpowiedział(a) w Fabuła w NFS'ach
9 lata temu ( 09-08-2015 19:19 )
Re: Fabuła w NFS'ach Kuchsee, na początku ziomek uciekł z Palmont do Rockport, a potem wrócił xD
9 lata temu ( 09-08-2015 19:14 )
Re: Fabuła w NFS'ach UG1 mialo sensowna fabule, nasz bohater po policyjnej zasadzce ucieka z palmont do olympic i poznaje tam eastsidersow, i ma zamiar ich pokonac. W tym Eddiego (ja tak ta fabule odbieram).
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.