Re: Serie Lets Play z NFS na Polskim YouTube Witam.
Dziś, jak temat wskazuje, chciałbym podyskutować o seriach związanych z Need for Speed'ami na Youtube. Bez zbędnego gadania przejdę do rzeczy. Otóż, chce powiedzieć, że na YT nie ma serii, która byłaby w dobrej jakości, zrobiona rzetelnie, pokazywałaby wszystko co gra ma do zaoferowania, prowadzona przez ogarniętą osobę która jakoś jeździ, by dobrze komentowała i by w jakiś sposób zachęcała do gry w te NfS'y.
MówPoLucku, Kemot, GameSpacePL i inni. - NIKT mnie nie zaciekawił. Okej, był Drops który był dość ogarnięty, ale w starych częściach gry jak ość spadała. (czyt.: Czarne paski po bokach itp.).
Mi osobiście takiej serii na polskim YT brakuje, bo warto zagrać w te stare NfS'y, bo są świetne i dobrze by było jakby ktoś pokazał dlaczego one są świetne i dlaczego obecnie EA tworzy nowego NfS'a na wzór właśnie nich.
Pewnie zaraz ktoś wyskoczy z pytaniem, dlaczego sam nie nagram takiej serii? Otóż dlatego że nie mam sposobności, dobrego komputera żeby udźwignął i granie w dużej ilości FPS, przy dobrej jakości i nagrywaniu, ale grać i komentować mogę.
A wy co o tym sądzicie? Może ktoś ma lepszy sprzęt i umiejętności, by to nagrać? Może we duecie? W razie co, jestem chętny. No i co tu jeszcze powiedzieć? Zapraszam do dyskusji i miłego czytania.
P.S. To nie temat tylko do propozycji nagrywania, ale do dyskusji ogólnie o seriach na YT.