Re: Need for Speed Most Wanted - Zapowiedzi Wiesz, takie logo już jest przereklamowane, nie sądze, że zrobią je tak. Może być na takiej czcionce, ale zupełnie inne ułożenie.
Re: Need for Speed Most Wanted - Zapowiedzi A ja się bardzo boję czy CG nie zawiedzie fanów. W końcu nazwa '' Most Wanted '' zobowiązuję...czuje, że dużo ludzi się zawiedzie, że nie będzie tego bmw itd. ale moim zdaniem to dobrze...
Większość myśli, że to będzie MW z czarną listą itd...A według mnie to będzie zupełnie coś nowego. - a tylko troszkę będzie nawiązywało do starego mw
// a to mój taki '' fanart '' - jak to nazwał reev
Myślę, że tak będzie wyglądać logo..być może tylko inna kolorystyka
Re: Need for Speed Most Wanted - Zapowiedzi Jeżeli nie będzie M3 GTR E46 to się normalnie pochlastam. ;/ Jedno z najbardziej rozpoznawalnych aut kojarzących się z marką NFS, a tu taki psikus.
Teraz pozostaje mi czym prędzej zainwestować w X360, bo jeżeli nową częścią zajmuje się CG, to znaczy, że nie może się nie udać.
Re: Need for Speed Most Wanted - Zapowiedzi Klimat? 3/4 "klimatu" z MW polegało na blurze kolorystycznym maskującym niedoskonałości grafiki. Mam nadzieję, że Criterion trochę weźmie się za fabułę i nie będzie ona aż tak płaska i "dresiarska" jak w MW. Co do miasta - nigdy Rockport. Chcecie się cieszyć Rockport - macie Worlda. Tuning może być, ale niech nie gra głównej roli. No i niech wszystkie auta po maksymalnym mechanicznym nie będą równe!
Re: Need for Speed Most Wanted - Zapowiedzi Ja jak zwykle liczę na dobry klimat. Gra po prostu musi mieć klimat.
Poza tym liczę na silnik Frostbite i nie powielenie błędów z Most Wanted z 2005. Jak ma być tuning, to niech będzie porządny, albo lepiej niech nie będzie go w ogóle. To co w tej kwestii zaprezentowało stare MW było żenujące, poza tym myślę, że dla MW tuning grał raczej marginalną rolę. Pościgi byłyby najlepsze, takie jak w MW. Broń Boże, żeby nie dali takiej kaszany, jak w HP. Mam też pewne obiekcje odnośnie lokacji - fajnie by było jakby pojawiło się nieco zmienione Rockport, może nieco powiększone. Jeśli chodzi o resztę, ufam Criterion Games. Oni nie powinni tego popsuć
Re: Need for Speed Most Wanted - Zapowiedzi Jak można przeczytać na stronie głównej, nowy NFS nazywa się Most Wanted.
Nie będę się rozpisywał. Jak myślicie? Czy gra będzie jeszcze lepsza niż "pierwszy" Most Wanted z 2005 roku? Co byście chcieli tam ujrzeć?
Piszcie !
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.