Re: NFS MW CG - wrażenia z gry A ja ukończyłem tryb pojedynczego gracza. Agera R pomimo tego, że jest o wiele gorsza od Veyrona, spisuje się lepiej w zakrętach. Właśnie propos modelu jazdy- jest on dość realistyczny, bo przy 430 kph autem nieźle zarzuca. Sam koniec gry jest miodzio, ale nie będę Wam spoilerować.
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry No, wreszcie mogę się wypowiedzieć. Niestety, na moim laptopie gra chodzi tak samo jak The Run (max rozdzielczość + detale na LOW = lekkie lagowanie). Jest to na pewno jeden z najlepszych NFS w historii: niezwykle dynamiczny, z najlepszym miastem, z jakim miałem do czynienia, dość ciężkim, aczkolwiek arkadowym modelem jazdy (choć wydaje się inaczej) oraz świetnym podkładem muzycznym. Martwi mnie jednak to, że model jazdy czasami jest zbyt ciężki - bardzo czuć masę pojazdu, przez co nim rzuca. I pościgi mogłyby się trochę trudniej zaczynać i trochę trudniej kończyć... ale poza tym to istna rewelacja.
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry Ja chciałbym ją wpierw przetestować lecz Criterion odgania mnie bardziej od kupna ich gry. Może kiedyś dodadzą.. kiedyś..
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry Ja mam chyba jak się nie mylę ponad 10h gry, i 60% kariery. Większość czasu spędziłem z bratem na szukaniu aut, bo przecież musiał SLS odblokować. Wczoraj miałem wyścig z MW #3, a go było tak cholernie trudno dogonić... I jeszcze 30min. męczyłem się aby "shut him down". No cóż, gra jest fajniutka, ale ja coś mam problemy z optymalizacją, i gram na średnich, jednak grafika nie zmieniła się tak szczegółowo.
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry Dzisiaj pograłem 2h i mogę powiedzieć jedno - MIAZGA! Gra jest po prostu niesamowita! Podstawę szybko się przechodzi - jest bardzo mało wyścigów i podejrzewam, że jak ktoś się spręży, to może ją przejść do 10h. Natomiast o mało co nie dostałem zawału, gdy zobaczyłem kamienie milowe pojazdów. Każdym (powtarzam: każdym) samochodem trzeba przejechać 10h. Dodatkowo kilka km driftów, kilka minut w powietrzu, kilka uniknięć zderzeń itp. Nie gram w zbyt wiele gier, ale każdego NFSa staram się przejść na 100% (z RUN i Shiftem się nie udało). Obawiam się, że przejście nowego Most Wanted zajmie mi sporo czasu. 410h jazdy to niewyobrażalnie dużo.
Re: Ukryte samochody w Fairhaven Zaraz zabiorę się za cykanie fotek, i zupdate'uje posta
Więcej Wam nie pokażę, znajdujcie sami Dodatkowo, pokażę Wam filmik z ilością aut odblokowanych przeze mnie, ale to jak się wgra.
[movie=youtube]NQWYTGzG678[/movie]
Re: Ukryte samochody w Fairhaven Jak wiemy samochody w Most Wanted są poukrywane w rożnych miejscach Fairhaven (każdy model ma 3 egzemplarze w mieście). Chciałbym, żebyśmy się dzielili w tym temacie miejscami, gdzie i jaki samochód można znaleźć Nieodzownym programem może się okazać Fraps. Proszę o wysyłanie plików w formacie JPG (chodzi o minimalizację rozmiaru pliku) na [url=host.nfszone.pl]host.nfszone.pl[/url] (żeby zdjęcia nie zostały usunięte po tygodniu jak to praktykują serwisy hostujące).
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry Przechodzę tylko Singla, jak będę zdecydowany, to kupię oryginał aby pośmigać w sieci.
Danio, nie wiem jak to napisać. Ja zostałem złapany +/- 6 razy, i ani razu nie jechałem Versą. Wyścigi są podzielone na poziom trudności, jeden łatwy, dwa średnie i dwa trudne, o ile dobrze mówię. Do tej pory znalazłem ok. 30 aut.
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry Bardzo jesteś wiarygodny w swoich relacjach Reev, po grze w wersje piracką.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.