Re: NFS MW CG - wrażenia z gry A moim zdaniem jest to OK, bo nie mamy większej presji i strachu przed pościgiem - co w starym MW było. Bo jak straciłeś pełno Bounty to po Tobie... :/
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry 2 dni nie grałem (brak czasu). Jestem na 5. miejscu (wg punktów, których mam 619k), ale zrobiłem tylko 2 pojedynki MW. Czas grania to jakieś 8h, 19 wyścigów zrobionych. Mało, ale prawie wszystkie wyścigi Porsche mam zrobione na złoto - powtarzałem je wiele razy, żeby być no1.
Jeśli chodzi o kamienie milowe odnośnie złapania przez gliny, są 3: za złapanie 3, 6 i 12 razy.
Edit:
Uważam, że za złapanie powinno być -10.000 pkt, wtedy dawałoby to do myślenia
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry A moim zdaniem to ok że niema konsekwencji aresztowania. Ale by tworzyć kamień milowy w którym trzeba się dać 12 złapać? Źle pomyślane ze strony Criterion
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry Czas single zależy od ciebie. Musisz zebrać punkty SP, a w jaki sposób zależy od ciebie. więc nie da się ustalić konkretnego czasu. Słyszałem, że około 8+ H potrzeba
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry A ja właśnie nie, bo skoro Single jest krótki (bez "znajdziek") ? A multi będę mógł zagrać w Boże Narodzenie, bo wtedy moi znajomi pokupują MW i podłączą neta do konsoli
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry Ja zawsze patrze na zagraniczne Po za tym, zagram w NFS nawet jeśli dostanie 4/10... Obejrzałem już tyle gameplayów itd. że jestem pewien
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry Ja już po tych recenzjach i opiniach nie jestem pewien. Są bardzo nierówne. Wystarczy porównać recenzje polskie do zagranicznych (moja wizja się sprawdziła).
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry A SinglePlayer jest długi? Mam na myśli wyścigi i pokonanie MWLIST (bez billboardów, aut, bramek itp.) Jeśli na chwilę obecną nie mam zamiaru grać w multi, warto zaczekać z kupnem do świąt?
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry Szkoda, że Most Wanted nie jest bez wad...
Denerwuje mnie w nim kilka rzeczy. Po pierwsze: wyścigi są oskryptowane - policja zawsze wypada w tym samym miejscu, jeśli mamy z nią do czynienia. Kolczatki też są wiecznie rozstawione tak samo. Po drugie - denerwuje mnie ruch uliczny. Został stworzony w taki sposób, że w ogóle nie zwraca uwagi na nasz pojazd. Czasem można się przestraszyć, jak powoli włączamy się do ruchu i nagle coś w nas wjedzie. No i optymalizacja trochę kijowa - gra ma takie wymagania, jak The Run.
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry A ja mam Koenigsegg Agera R huehuehue ;P.
Gra fajna, ale za krótka!! Trochę więcej autek by się przydało, jeszcze 5 pozycji na BL i git .
9-/5
Uwielbiam to miejce .
Moje sposoby na zgubienie:
1. Gdy policja jest już daleko to skaczę z takiej perspektywy co na zdjęciu, na dach budynku. Tam mnie nie znajdą.
2. Wskakuję na piętro dachu parkingu ( rzadko mi się udaje, ale fajnie wygląda ).
3. Po prostu wjeżdżam na parking, driftem wjeżdżam na dach i wyskakuję z bilboardu.
Re: Ulubione kryjówki w Fairhaven Policja w Fairhaven jest zdecydowanie lepiej przygotowana niż ta z Rockport. Warto chociażby wspomnieć o pojazdach SWAT przy szóstym poziomie poszukiwań. Moja ulubiona kryjówka, gdzie szansa na szybkie zgubienie policji wynosi 95%, to tory kolei miejskiej w prawej części miasta. A Wy gdzie gubicie pościgi?
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry MW jest na Chameleonie, który został odświeżony na potrzeby Most Wanteda. I dobrze, bo efekt wyszedł świetnie. W Frostbite denerwowały mnie te pierdolniki (bokehy, flare i innego rodzaju śmiecie). Tu zostało to zredukowane. Ale światło słoneczne ładnie w oczka daje ;D
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry A na jakim silniku jest to MW oparte? Niejaki Skkf mówił, że na Frostbite toteż chciałbym wiedzieć, bo mój PC ma problemy z opanowaniem Frostbite'a
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.