Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed Most Wanted (2012)

Zostań najbardziej poszukiwanym!

517 posty

Ostatnia aktywność, 08-11-2012 18:17 przez Radzio
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 08-11-2012 18:17 )
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry

Cytat

Radzio - Chodziło mi o to że nie pomyślała sztuczna inteligencja o rzeczy zwanej " rampa ".

A czy w prawdziwym życiu wjechali by na rampe i skoczyli do ciebie? pomyśl...
O to też chodziło mi w poprzednim poście...
Danio
Danio Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 08-11-2012 18:01 )
Jakie macie w ogóle sposoby na policję ? Grin
dragmaster
dragmaster Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 08-11-2012 17:45 )
Nie gubię ich w taki sposób...
Żeby ich zgubić mam inny sposób.
Radzio - Chodziło mi o to że nie pomyślała sztuczna inteligencja o rzeczy zwanej " rampa ".
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 08-11-2012 17:34 )

Cytat

Danio napisał(a):
Ale i tak ich w ten sposób nie zgubisz Smile No chyba, że się mylę.
Nie zgubi, musi wyjechać poza okręg poszukiwań, podobnie jak w GTA IV.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 08-11-2012 14:38 )

Cytat

Wskoczyłem na dach budynku, policja wali w ściany i czeka aż zjadę...

A w prawdziwym życiu co by zrobili? Wyszliby z wozów, wyciągnęli spluwy i po zabawie...
Danio
Danio Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 07-11-2012 20:08 )
Ale i tak ich w ten sposób nie zgubisz Smile No chyba, że się mylę.
dragmaster
dragmaster Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 07-11-2012 20:07 )
Dziś postanowiłem przetestować jednostki SWAT. Zauważyłem że policja ma 0% inteligencji ;(.
Wskoczyłem na dach budynku, policja wali w ściany i czeka aż zjadę...
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 07-11-2012 19:36 )

Cytat

Danio napisał(a):
Czyli tylko ja nie potrafię przeboleć braku konsekwencji aresztowania ? Pfft
Ja też, ale się tym nie przejmuję, postanowiłem, że kamień milowy łapania zrobię jako jeden z ostatnich. Na razie mnie złapali 2 razy, ale odkąd mam dobrą kryjówkę, nie mam większych problemów z gubieniem glin nawet na poziomie 6.
Danio
Danio Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 07-11-2012 16:18 )
Czyli tylko ja nie potrafię przeboleć braku konsekwencji aresztowania ? Pfft
Speed3rX
Speed3rX Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 07-11-2012 16:13 )
Mi tam gra odpowiada Smile Wspaniałe pościgi, efekty gdy się kogoś rozwali itp. Ogółem super gierka! Grin
Radon
Radon Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 06-11-2012 20:12 )
To pojechali po bandzie trochę. Przecież każuale lubią się chwalić fociami na mordoksiążce, aż by się prosiło, żeby dać możliwość robienia zdjęć i wysyłania do autologa (gdzie notabene, za rok nic już nie będzie, bo EA wydając nową część myśli, że w starszą nikt już nie gra...), albo nawet do wspomnianego fejsbuczka.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 06-11-2012 20:02 )
Nie ma - ani w menu głównym, ani w menu mini, nie ma też nic o foto w ustawieniach klawiszy.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 06-11-2012 19:33 )
Pytam kogoś kto ma oryginalne MW, bez połączenia z netem funkcja trybu foto może się w ogóle nie wyświetlać w menu pauzy.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 06-11-2012 19:23 )
Niestety, nie ma. :C A szkoda, fajnie byłoby zrobić foto ze S.W.A.T. :-)

Denerwuje mnie trochę system "respawnowania" pojazdu po dzwonie. Wtedy, kiedy powinien zresetować pozycję, to tego nie robi i na odwrót. :/
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Ukryte samochody w Fairhaven 12 lata temu ( 06-11-2012 17:27 )
Re: Ukryte samochody w Fairhaven
[movie=youtube]I9EZ5jTSRwc&feature[/movie]

Nie wiedziałem gdzie to wstawić...xd Piekne Grin
Radon
Radon Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 06-11-2012 17:07 )
Takie pytanko jeszcze odnośnie MW - jest tryb fotograficzny w trakcie jazdy?
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 06-11-2012 14:28 )
Niebawem recenzja by NFSZone Smile będzie hehe.
Mat3usz
Mat3usz Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 06-11-2012 14:08 )
link Recenzja MFS MW by C w CD-Action.
R
Reev Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 05-11-2012 20:44 )
Ja mam 1kkk SP, i wszystkie auta. Gra fajna, ale nie chce mi się w nią już grać ;c
Danio
Danio Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 05-11-2012 19:40 )
Też się bałem ucieczki w starym MW, ale tak jak pisze Inverter, powinny być tracone pkt i to idealny pomysł. Teraz to się nawet policji nie wystraszysz, bo pomyślisz "nawet jak mnie złapią, to nic mi nie zrobią i nie mam żadnych konsekwencji".
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.