Re: Problem z bilboardem Hej. Mam pewien problem. Gram w NFS Most Wanted na PS3. Otóż nie mogę rozwalić jednego z bilboardów. Skacze w niego i skacze, a on się nie zalicza... Macie jakieś pomysły? Może ktoś z was mógłby sprawdzić czy go ma, a jak nie to go rozwalić? I wtedy moglibyście mi powiedzieć albo zrobić screena w którą stronę skoczyć itd. Jest to dla mnie ważne, bo mam już wszystkie bilboardy oprócz właśnie tego...
Re: New kariera i sterowania Hmm... Co do gazu - akurat tutaj pad jest tak samo dobry jak kierownica. Jeśli gaz i hamulec ustawimy sobie na przyciski tylne ( na PS3 - R2, L2 ) możemy kontrolować przyśpieszenia dociskają mocniej lub lżej. A ogólnie do gier ARCADE nie polecam kierownicy :p
Re: New kariera i sterowania Różnica w sterowaniu polega tylko na tym, że na kierownicy jesteś w stanie samemu kontrolować promień skrętu, czy ilość dodawanego gazu. Do obu idzie się przyzwyczaić.
Re: New kariera i sterowania Siema jestem nowy na forum. Dzisiaj dostałem nowego Most Wanted i wszystko fajnie tylko to głupie sterowanie. Czy lepiej się gra na kierownicy. Tak wgl to można nową karierę zrobić na yt chciałbym singleplayer nagrywać?
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry Właśnie skończyłem Ozłociłem Agerę i Veyrona! Pomogły opony terenowe PRO, bonus za srebro i dość ostrożna jazda - lepiej przyhamować niż trzasnąć. Prób było mnóstwo, ale w końcu się udało
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry ooo kurde...przechodzisz wszystkie auta na złoto? Jaki z ciebie koksu Ja na złoto mam jakieś 5 wozów A najczęściej w innych brakuje mi 1 lub 2 wyścigów
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry Boli mnie .... od tego grania w tym tygodniu (30h od poniedziałku), ale udało mi się ozłocić prawie wszystkie samochody oprócz Agery i Veyrona. Ich próby prędkości ~250km/h na razie są górą - mam tam jedynie brąz. Komuś udało się przejść je na złoto?
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry Witam
Przepraszam że piszę w tym temacie ale nie znalazłem odpowiedniego tematu. Czy ktoś z Was wie gdzie można ustawić, po za grą, klawisze przez przypadek przyporządkowałem inne ustawienia i już 2 razy reinstalowałem grę, czyściłem wszystko ale po zainstalowaniu wracają ustawienia te co zmieniłem nie wiem jak się tego pozbyć i ustawić swoje klawisze.
Dochodze do momentu wyboru możliwości przypisania klawiszy i jak wciskam ENTER to mnie wyrzuca spowrotem do wyścigu
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam i czekam na info
W tej sprawie polecam założyć nowy temat.
*Gwozdek
Re: Ścieżka dźwiękowa Most Wanted CG Szczerze? Soundtrack mi się nie spodobał. Właściwie to tylko "techno". Choć zdarza się i rock. Jednak nie zmienia to faktu, że dalej słabo.
Re: Ścieżka dźwiękowa Most Wanted CG Firestarter nie dali? W bodajże w pierwszym trailerze był...
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.