Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed Most Wanted (2012)

Zostań najbardziej poszukiwanym!

517 posty

Ostatnia aktywność, 28-12-2012 15:28 przez KreciX
K
KreciX Odpowiedział(a) w Wasze ulubione samochody w NFS MW 2012. 12 lata temu ( 28-12-2012 15:28 )
Re: Wasze ulubione samochody w NFS MW 2012.
A gdzie można znaleźć Bugatti Veyron Super Sport? Da ktoś zdjęcie? Ja za bardzo nie znam samochodów w MW dlatego się pytam.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Wasze ulubione samochody w NFS MW 2012. 12 lata temu ( 28-12-2012 13:18 )
Moje ulubione samochody:

Bugatti Veyron Super Sport
Porsche 911 Carrera S
Lamborghini Aventador
Mercedes-Benz SL 65 Black Series
McLaren MP4-12C
Mitsubishi Lancer EVOLUTION X
SRT Viper GTS

Do wyścigów i pościgów oczywiście Bugatti - wszystkie części PRO Smile A jeśli nie Bugatti to Porsche 911 Carrera S, również wszystkie części PRO Smile
K
KreciX Odpowiedział(a) w Wasze ulubione samochody w NFS MW 2012. 12 lata temu ( 28-12-2012 12:58 )
Cześć. Zakładam ten temat, abyście mogli wypisywać Wasze ulubione samochody w MW 2012. I jeszcze jedna prośba. Czy moglibyście napisać, jaki samochód według Was jest bardzo dobry do jazdy w wyścigach i pościgach.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 09-12-2012 19:13 )
Re: NFS MW CG - wrażenia z gry
Okej, powiem tylko swoje ostatnie słowo;
Nic mi nie udowodniłeś Wink I dalej zostaje przy swoim Smile
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 09-12-2012 19:01 )
Jeżeli dalej chcecie polemizować nad tematem, czy rzeczywiście istnieje taka możliwość w MW, to polecam założyć oddzielny wątek, a tymczasem zakończyć ten cały offtop.
mukade93
mukade93 Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 09-12-2012 17:53 )
Po 1 nie upieram się tylko ty się upierasz bo ci udowodniłem że można zmienić blachy w easydrive i kolega wyżej też powiedział że można zmienic w easydrive tylko ty uparty ,po 2 robisz offtopic, po 3 nawet jeśli nie masz tego to twój problem bo może masz inną wersje i tyle, a ty z tego robisz afere bo tylko online tylko online a jak ci udowodniłem to ty swoje i tak. Ja kończe na ten temat dyskusje i proponuje tobie byś też pas zrobił bo do niczego to nie dojdzie i ja wiem swoje
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 09-12-2012 17:41 )
Mógłbyś się nie upierać tylko wysłuchać moim argumentów? Bez internetu można zagrać po prostu w sam singleplayer bez multi. Nigdzie w easydrive nie ma opcji zmiany tablicy bez podłączenia do internetu. Wiem co mówię...
mukade93
mukade93 Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 09-12-2012 15:53 )
Nie żartuje bo jak nie ma neta nie zalogujesz się na originie i nie włączysz gry, mówie o kompie i co do tej kłutni która idzie między nami tablice można zmienić nie tylko w trybie online ale w easydrive. To tyle a co do tematu to gra ma takie plusy że można stracić dużo czasu na bilbordach i fotoradarach
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 09-12-2012 15:42 )
Gram na PS3, a na konsoli nie mam dostępu do neta i nie mam dostępu do zmiany rejestracji - to po 1.
A po 2 - bez neta gry nie włączę?! żartujesz sobie? Pfft
mukade93
mukade93 Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 09-12-2012 15:33 )
no chyba normalne że trzeba mieć neta bo wtedy gry nie włączysz, a jak nie masz połaczenia z autologiem to zamaist listy znajomych masz liste top 10, a jakw ogóle tego nie masz to coś masz zrytego bo sam się pytałem innych o tablice to tak mi pokazywali
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 09-12-2012 15:04 )
A ja tego nie mam Smile Trzeba mieć połączenie z internetem :p
mukade93
mukade93 Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 09-12-2012 14:58 )
host.nfszone.pl/../../images/14959097750793903841_thumb.jpg
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 09-12-2012 13:24 )
Możesz dokładniej napisać? Wink Ja uważam, że bez podłączenia do internetu nie można jej zmienić Smile
mukade93
mukade93 Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 09-12-2012 12:43 )

Cytat

Radzio napisał(a):
tablice można zmienić tylko online, mukade wiem co mówię Wink

Ja też wiem co mówię bo 1 raz w normalnym trybie zmieniłem treść i wygląd, jak masz to10 liste zaznacz siebie to zobaczysz że mozesz zmienić tablice ...
dragmaster
dragmaster Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 09-12-2012 09:41 )
Tablice zdobywa się online, żeby je zmienić po prostu musi działać internet, ale jak jedziesz na singlu też możesz zmienić tablicę.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 08-12-2012 23:28 )
tablice można zmienić tylko online, mukade wiem co mówię Wink
mukade93
mukade93 Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 08-12-2012 22:44 )
Tablice można tez zmienić podczas normalnej gry nie tylko online, w online zdobywa się dużo nowych tablic a silnik on,off zależy od klawisza na którym masz ustawiony.Online jest wg mnie niedopracowany cholernie, nie podoba mi się to że przed wyścigiem jest przygotowanie do wyścigu i w tym momencie cie ktoś walnie i respisz się i jedziesz powoli od nowa nie mogąc sterować co np jak zaczyna się wyzwanie nie zdążysz zrobić skoku czasu radaru a już jesteś wyeliminowany i celowy brak przyjazdu do celu co powoduje często czekanie na wyścig który się nie odbędzie, i chamskie kraksy typu szurnięcie o karoserie i już lezysz
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Problem z bilboardem 12 lata temu ( 08-12-2012 13:47 )
Re: Problem z bilboardem
JEEEEST! Po kolejnych próbach w końcu się zaliczył Smile Temat do zamknięcia Smile

Zamykam.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 07-12-2012 23:04 )
1 Tablice możesz zmienić Tylko ONLINE Smile
2 Silnik wyłączasz poprzez przyciśnięcie L3
Danio
Danio Odpowiedział(a) w NFS MW CG - wrażenia z gry 12 lata temu ( 07-12-2012 22:48 )
Grę mam od środy i bardzo mi się podoba Wink Ale mam pytania:
1. Jak można zmienić tablicę rejestracyjną?
2. Czy i jak można wyłączyć silnik auta?
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.