Wyścig Twojego życia
Cóż, jeśli chodzi o mnie, to mam bardzo sceptyczne nastawienie wobec tej gry. EA rozpoczęło eksperymentować, a to oznacza kłopoty. Natomiast studio Black Box oznacza jeszcze większe kłopoty (przypomnijmy sobie jakże niedorobionego Undercover'a). Chcą, mówiąc najprościej być fajni i zmienić NFS'a w GTA, ale co tu dużo mówić, po prostu im to nie wychodzi i nigdy nie wyjdzie, ponieważ nie na tym polega NFS !!! Po obejrzeniu prezentacji z E3 byłem załamany... WTF ?!?! Zrozumiałbym to jako "koncept" wytwórni, gdyby w nazwie nie został zawarty człon "Need For Speed", a tak zupełnie nie rozumiem tego ruchu EA. Dlaczego nie wrócą do Underground'a ?!?!Cytat
PZero napisał(a):
Hmmm... Pokazała się, na początku, jak jechałeś tą M3 w kanionie. Było dokładnie widać całą twarz kolesia. Widocznie ślepy jesteś...

Cytat
Squarter napisał(a):
Zauważyliście może, że we wcześniejsych odsłonach NFS'a EA starało sie zamaskować głównego bohatera, np.: nie ujawniając jego twarzy czy też głosu. Mam nadzieję, że tutaj tego nie będzie.
Cytat
PZero napisał(a):
W Carbonie na przykład było widać bohatera w niektórych scenach. W Undercoverze faktycznie, starali się go zamaskować. W reszcie NFS w ogóle nie był widoczny, no, może poza Pro Street'em, ale tam twarz zakrywał kask. Robi się tu niezły off-top...
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.