Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed The Run

Wyścig Twojego życia

273 posty

Ostatnia aktywność, 11-08-2011 08:53 przez Radzio
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFS : The Run ! 13 lata temu ( 11-08-2011 08:53 )
Re: NFS : The Run !
No, ale ja widzę różnice.. a po za tym..na targach te demówki nie mają takich '' osiągów'' jak potem gra finalnie do sprzedaży...przekonałem się o tym już nie raz Smile A autka są do siebie podobne bo w HP były już znakomite i śliczne więc dlaczego nie korzystać z nich do następnej części ?? Ja i tak kupie i tak..bo jestem wielkim fanem serii nfs i podniecam się każdą nową częścią i będę w nią grał.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFS : The Run ! 13 lata temu ( 10-08-2011 23:56 )
nie zostanie wykorzystane w 100%, bo jeśli chodzi o wymagania to NFS zawsze mierzył w środek. Ja nie oczekuję grafiki na miarę BF3 czy Crysisa 2, bo niewielu by mogło zagrać. Frosbite 2 ma potencjał i nic nie stoi na przeszkodzie, by w przyszłości więcej z niego wycisnąć, ale póki co tyle wystarczy (przynajmniej dla mnie).
andy2
andy2 Odpowiedział(a) w NFS : The Run ! 13 lata temu ( 10-08-2011 22:50 )
ja mam mieszane uczucia jeżeli chodzi o The Run ze względu na to:
[movie=youtube]3bEevjWi2ow[/movie]

Grubszym zdaniem
albo to demo jest poprostu zrobione na starym silniku albo Frosbite 2 wcale nie zostanie wykorzystany w 100%
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Lista samochodów w The Run 13 lata temu ( 03-08-2011 13:47 )
Re: Lista samochodów w The Run
No, panowie! Mamy kolejne auta. Są z nowych filmików.

BMW - 1M Coupe

Chevrolet - Camaro ZL1, Camaro SS (zielone na ostatnim filmiku)

Dodge - Challenger SRT8

Ford - Mustang Boss 302

Lamborghini - Aventador

Porsche - 911 GT3 RS "zwykłe" (wcześniej mieliśmy do czynienia z limitowaną wersją 4.0), 911 997 z poszerzonymi nadkolami (nie wiem, jaka to wersja), 911 991 S
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Zapowiedzi NFS The RUN 13 lata temu ( 31-07-2011 11:37 )
Re: Zapowiedzi NFS The RUN
Ale tu chodzi głównie o postacie. W Most Wantedzie i Carbonie postacie grane były przez aktorów. Faktycznie, w C mieliśmy do czynienia z bossami w grze. Szkoda tylko, iż poruszały się gorzej niż Pamela Anderson w Minecrafcie. Tutaj dostaliśmy porządny silnik i dlatego będzie porządna gra. Potencjału Frostbite jednak i tak Black Box nie wykorzysta w stu procentach.

Co do silnika HP - jest on w całości przejęty z Burnouta Paradise.

Zdaje mi się, że już wiem, skąd te podobieństwa między R, a HP. Widocznie obie gry musiały być tworzone jednocześnie - przecież HP robiony był od premiery Undercovera, zupełnie jak R. A tak podobne modele samochodów i tekstura drogi mogły wziąć się z tego, iż Frostbite 2.0 stworzony został trochę później. I dopiero potem tekstury z silnika HP mogły być przerabiane na Frostbite 2.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Zapowiedzi NFS The RUN 13 lata temu ( 31-07-2011 09:13 )

Cytat

Inventer89 napisał(a):

Cytat

PZero napisał(a):
po raz pierwszy w NFS PRZERYWNIKI FILMOWE ZOSTANĄ WYGENEROWANE PRZEZ GRĘ!
A w kanionach w Carbonie podczas pojedynków z bossami? To były przerywniki związane z fabułą.

To co masz na myśli, to to samo, co było w MW podczas pojedynków z kierowcami z Czarnej Listy, o tyle, że wzbogacone o modele postaci i ścieżkę dźwiękową.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Zapowiedzi NFS The RUN 13 lata temu ( 30-07-2011 20:06 )

Cytat

PZero napisał(a):
po raz pierwszy w NFS PRZERYWNIKI FILMOWE ZOSTANĄ WYGENEROWANE PRZEZ GRĘ!
A w kanionach w Carbonie podczas pojedynków z bossami? To były przerywniki związane z fabułą.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Lista samochodów w The Run 13 lata temu ( 30-07-2011 17:56 )
Też bym chętnie ujrzał Panamerę, ale Audi A6 na pewno nie będzie - EA nie jest przekonana do kombi.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Zapowiedzi NFS The RUN 13 lata temu ( 30-07-2011 16:20 )
Zapewne te 300 km dróg to wyłącznie obszar miast (łączny) po których będzie dane nam jeździć. ja też nie rozumiem, dlaczego ludziom Run przypomina HP. Jest ta nieszczęsna tekstura drogi i samochodów. Coś jeszcze? Wydaje mi się, że nie.
Dodatkowo:

Cytat

PZero napisał(a):
Pełne uroki Frostbite 2 widać natomiast w postaciach - po raz pierwszy w NFS PRZERYWNIKI FILMOWE ZOSTANĄ WYGENEROWANE PRZEZ GRĘ! Zobaczcie, jak ładnie wygląda np. Jack - i tutaj należy szukać obecności Frostbite'a.

I tu należy się pełen szacunek, gdyż takie rzeczy można ujrzeć w grach akcji.
Silvy
Silvy Odpowiedział(a) w Lista samochodów w The Run 13 lata temu ( 30-07-2011 14:46 )
Ja chciałbym w The Run zobaczyć takie samochody jak:

BMW M5 (2012) - Zdjęcie
DMC Maserati GranTurismo S Sovrano (2011) - Zdjęcie ; Zdjęcie ; Zdjęcie
SSC Tuatara (2012) - Zdjęcie
Jaguar XKR-S (2012) - Zdjęcie
Mercedes CLS 500 Edition Black (2011) - Zdjęcie ; Zdjęcie
Porsche Panamera Turbo (2009) - Zdjęcie
BMW 1M (2011) - Zdjęcie
Zenvo ST1 50S (2011) - Zdjęcie
Volvo C30 PCP (20xx) - Zdjęcie
Audi A6 Avant (2012) - Zdjęcie
@Być może coś jeszcze dodam.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Zapowiedzi NFS The RUN 13 lata temu ( 30-07-2011 13:28 )
Jak już zauważyliśmy, odwzorowane zostanie 5 dużych miast - San Francisco, Las Vegas, Denver, Chicago i Nowy Jork. Zdaje mi się, iż te 300 km jest taką jakby "podpuchą" - w końcu trasa w "realu" ma aż 1300 km.

Ludzie myślą, iż Run to praktycznie Hot Pursuit - moim zdaniem oba tytuły mają ze sobą niewiele wspólnego. Z dzieła Criterion i DICE przeniesiono TYLKO TEKSTURĘ DROGI i NIEKTÓRYCH SAMOCHODÓW, które i tak były tam dobre. Otoczenie wygląda 100 razy lepiej aniżeli w HP, a jeśli ktoś tego nie widzi, to jest ślepy - te drzewa na pustyni są śliczne, otoczenie zresztą również, a jak wszyscy wiedzą, drzewka w HP wypadały słabo w porównaniu z pięknymi autami.

Pełne uroki Frostbite 2 widać natomiast w postaciach - po raz pierwszy w NFS PRZERYWNIKI FILMOWE ZOSTANĄ WYGENEROWANE PRZEZ GRĘ! Zobaczcie, jak ładnie wygląda np. Jack - i tutaj należy szukać obecności Frostbite'a. Dodatkowo oświetlenie - prezentuje się ono milion razy lepiej niż w HP.

Co Wam przeszkadza pościgowa muzyka? To właśnie ona nadaje całej grze dynamizmu - głupie Run to the Hills wydaje się niezwykle dynamiczne.

Co do modelu jazdy - idealny jak na arcade. Mieliście okropny model w Most Wanted i tak Wam się podobał. Potem to samo w UC - nie, to już jest BE, mimo tego, iż wygląda tak samo. Tutaj macie coś mniej arcade, takie pomieszanie Hot Pursuita i Worlda. I znowu jest źle?! Wam się nigdy nie dogodzi. Jak dla mnie to model prezentuje się świetnie. I ta fizyka skoków - miodzio, auto nie ląduje standardowo na 4 łapy, przyklejając się do nawierzchni jak w PS czy niekiedy w U2.

To tyle.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Zapowiedzi NFS The RUN 13 lata temu ( 29-07-2011 18:56 )
Premiera NFS The RUN zbliża się wielkimi krokami. Tu macie gadżet na pulpit odliczający czas. EA zaczyna nas bombardować informacjami, zapodaje filmiki... Nic tylko czekać. Póki co, wiemy że gra będzie mieć rozbudowana fabułę - po raz pierwszy w NFS wysiądziemy z samochodu i będziemy biec, choć tu nasz wkład będzie minimalny - w odpowiednich momentach mamy nacisnąć odpowiedni klawisz. Akcja zacznie się w San Francisco, a zakończy w Nowym Jorku. Trasa ma wynosić 300 km, czyli bez szału. Za grafikę ma odpowiadać silnik z nowego Battlefielda + tekstury i część rozwiązań z Hot Pursuit. Zagadką pozostają m. in. metropolie - czy będą duże? A może porównywalne z Undercoverowymi? Czy powrócą spowalniacze? I jeszcze ta funkcja cofania czasu...
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Lista samochodów w The Run 13 lata temu ( 29-07-2011 17:48 )
Ktoś jeszcze jest chętny, by podać listę jeszcze raz?

Sorry za offtop
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Lista samochodów w The Run 13 lata temu ( 29-07-2011 12:58 )
Jest jednak trochę więcej aut oraz marek. Podam je jeszcze raz.

Aston Martin - DBR9, DBSR9, V8 Vantage N400, DB9 Coupe, DB9 Volante, DBS

Audi - R8 5.2 FSI Quattro

BMW - M3 E30 Sport Evolution, M3 GTS

Bugatti - jeszcze nie wiadomo, zapewne Veyron

Cadillac - CTS

Dodge - Challenger R/T

Ford - Shelby AC 427, Shelby GT500, Shelby GT500 Super Snake, Taurus SHO Police Interceptor

Gumpert - zapewne Apollo

Honda - tutaj też nic nie wiadomo

Koenigsegg - pewnie Agera, CCX, ewentualnie CCXR

Lamborghini - Gallardo LP560-4, możliwe że Reventon, Murcielago, chociaż fajnie byłoby, gdyby był tu Aventador

Lotus - Evora

Mazda - RX-7, MX-5

McLaren - MP4-12C

Mercedes-Benz - aktualnie nic nie wiadomo

Nissan - Skyline R32, GT-R, Fairlady 240ZG

Pagani - Zonda F, Zonda R, Huayra

Pontiac - Trans Am

Porsche - Cayenne, 918 Spyder, 911 993 GT2, 911 997 (nie wiadomo jakie odmiany), 911 GT3 RS 4.0, 911 991 (zapewne wersja S, nie ma go jeszcze w produkcji)

Renault - pewnie Megane RS

Seat - zapewne Leon Cupra

Subaru - Impreza WRX STi (hatchback)

Toyota - Corolla AE86, Supra

Volkswagen - Golf GTi MK1

Trochę się już uzbierało.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Lista samochodów w The Run 13 lata temu ( 22-07-2011 12:42 )
Radek, dużo jest pewniaków (Lotus Elise) ale dopóki EA nie opublikuje ich na stronie, to ich nie dodam Smile
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Lista samochodów w The Run 13 lata temu ( 22-07-2011 12:38 )
Ja zobaczyłem jeszcze coś w tych screenach. Tamto zielone Porsche wygląda mi raczej na 959 niż na 911. A to czarne auto przy sypiącym się wulkanie wygląda jak Porsche 918 Spyder. I powiedz mi, ty to kręciłeś? Bo głos jak na twój wiek... A w tamtym "radiowóz albo audi s5" jest właśnie radiowóz - Ford Taurus SHO Police Interceptor. Wiadomości o GT-R i Lambo są już potwierdzone przez renderingi przecież. I nie ma tam Astona DB9, tylko V8 Vantage, prawdopodobnie N400, gdyż pod koniec Death From Above z tym bonusem w napisach jest o Astonach. Zacytuję tu napisy końcowe: "V8", "DB9", "DBS", "Volante", "Coupe", "Vantage" and "N400". Z tego jasno wynika, jakie Astony się pojawią.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Lista samochodów w The Run 13 lata temu ( 22-07-2011 12:24 )
Ja bym chciał znowu zobaczyć Honde S2000 w scenerii dużych metropolii, co ostatnio można było zobaczyć w Need For Speed Underground.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Lista samochodów w The Run 13 lata temu ( 22-07-2011 12:24 )
NA 100% BĘDĄ :

Nissan GT-R
Mazda RX-7
CAMARO SS 2011
Ford Mustang 2005
Aston Martin DB9
Pagani Huarya
Lamborghini Gallardo *******

-------------------------------------
Nie na 100 %

Pagani Zonda ******
Audi A3 2011

Polecam obejrzeć : [movie=youtube]cvaGyEluoq4[/movie]
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Lista samochodów w The Run 13 lata temu ( 22-07-2011 12:20 )
Dużo Porsche będzie, BMW zresztą też - w końcu to EA i ma te marki praktycznie na wyłączność.
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Lista samochodów w The Run 13 lata temu ( 22-07-2011 12:04 )
Na pewno wiele Porsche, Duzo Muscle >:]
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.