Jesteś tu nowy? Przedstaw się nam!
W nfs world gram około 2 miesiące, grę postanowiłem zagrać ponieważ spodobała mi się możliwość tunning "rodem" z nfsu2 jeżdże głównie Lamborghini Murcielago Lp-640 i Nissanem Skyline R34 V-spec mój nick w grze na serwerze apex MATTHEWBLITZ
Tak w ogóle również witam nowego usera, ogarniaj foteczki do showroomu, bo nie ma co oceniać, a zapowiada się na to że żółtodziobem w tunie nie jesteś ;D
Cytat
Bart3k napisał(a):
Undercover był fajny, przeszedłem go parę razy. Niedawo zakupiłem na PS3 nowego Most Wanted'a i patrząc na negatywne opinie użytkowników zastanawiam się o co im tak naprawdę chodzi. Bardzo chętnie zagram w multi.

Cytat
Leeav napisał(a):
Cześć! Skoro lubisz dostrajać samochody przejrzyj nasze showroom i sam coś dodajNa forum znajdziesz też dział "kącik tunera".
Na forum znajdziesz też dział "kącik tunera".
uff.. trochę się rozpisałem, w każdym bądź razie witam i mam nadzieję że będzie mi się z przyjemnością pisać i rozmawiać z innymi na tym forum.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.