Jestem Bart3k. Mam 16 lat. Pierwszą grą z serii w którą grałem był Need For Speed II. Odrazu złapałem przysłowiowego bakcyla, i z czasem lista gier powiększała się o serię Porsche, Hot Pursuit High Stake. Potem przyszedł czas na Underground'a Przy którym spędziłem sporo czasu, przede wszystkim na tuningu. Underground 2 może i był nowszy ale nie przypadł mi tak bardzo do gustu jak pierwsza część. Kiedy wyszedł Most Wanted, bardzo szybko został według mnie najlepszą grą z serii. Następne gry takie jak Carbon czy Pro Street nie były takie dobre. Przyznam się szczerze że w Pro Streecie jedyną rzeczą którą robiłem było dostrajanie samochodów do wyścigów Drag, ponieważ sam mam styczność z takimi zawodami w Polsce. Undercover był fajny, przeszedłem go parę razy. Potem zaczęła się przygoda z Worldem w którego nadal często gram bo uważam że było bardzo fajnym pomysłem połączenie paru map i wstawienie do nich fizyki jazdy z Most Wanted'a. Co do dwóch edycji NFS Shift nie wypowiem się bo przyznam się szczerze że nie grałem.Niedawo zakupiłem na PS3 nowego Most Wanted'a i patrząc na negatywne opinie użytkowników zastanawiam się o co im tak naprawdę chodzi. Bardzo chętnie zagram w multi. :) uff.. trochę się rozpisałem, w każdym bądź razie witam i mam nadzieję że będzie mi się z przyjemnością pisać i rozmawiać z innymi na tym forum.
Cześć! Skoro lubisz dostrajać samochody przejrzyj nasze showroom i sam coś dodaj :P Na forum znajdziesz też dział "kącik tunera".
No witaj, witaj! Pozostań z nami jak najdłużej, potrzebujemy aktywnych userów, którzy pomogą nam rozwinąć stronę. :)
Siema miło poznać nową krew na NFSZone, Czekam na twoje projekty.
Siema, siema. Przeczytaj regulamin, i baw się dobrze. Mam nadzieję, że zabawisz z nami długo oraz, że Twoje projekty nie będą "kolorowymi brzydactwami". Witaj :)
Dla mnie też Undercover spoko był, nic do niego nie mam ;) Tak w ogóle również witam nowego usera, ogarniaj foteczki do showroomu, bo nie ma co oceniać, a zapowiada się na to że żółtodziobem w tunie nie jesteś ;D
O, Witaj w naszych skromnych progach! :-)) Cieszymy się, że są jeszcze ludzie z taką pasją do gier z serii NFS. Tymczasem nie pozostaje mi nic innego, jak tylko zachęcić Cię do poznawania coraz to kolejnych zakątków naszego portalu, udzielania się oraz czekania na kolejne, niespotykane nigdzie indziej atrakcje! :]