Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Przedstaw się

Jesteś tu nowy? Przedstaw się nam!

929 posty

Ostatnia aktywność, 20-01-2017 22:00 przez Gregi
Gregi
Gregi Odpowiedział(a) w Siemka! 8 lata temu ( 20-01-2017 22:00 )
Re: Siemka!
Witamy! Wink
Morvic
Morvic Odpowiedział(a) w Siemka! 8 lata temu ( 20-01-2017 21:01 )
Witamy Smile
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Siemka! 8 lata temu ( 20-01-2017 20:37 )
Witamy, fajnie, że wpadłeśSmile Zapraszamy na forum, jest trochę ciekawych tematów, w których możesz się wypowiedzieć i dać się poznać, obczaj też showroom, warto, prawdopodobnie najlepszy w PL :]
Sharkowy
Sharkowy Odpowiedział(a) w Siemka! 8 lata temu ( 20-01-2017 20:29 )
Siemka!
Jestem Tomek, mam 19 lat. Interesuję się sportem - piłka nożna, grafiką komputerową i motoryzacją. Najbardziej jarają mnie japońce i amerykańskie muscle car.
Grałem chyba w każdego NFS od Underground do 2015.

Życiowy cel: GTR R34 i RS6 C7 (ten Niemiec to wyjątek Smile ), ale na razie tylko Civic 1.4 Grin
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Czy na tym forum ktokolwiek żyje? 8 lata temu ( 18-01-2017 01:08 )
Re: Czy na tym forum ktokolwiek żyje?
Cześć, Zawsze jest zastój kilka miesięcy po premierze gry. Wszystko już zostało odkryte, wszelkie wątpliwości rozwiane... Pojawią się pierwsze plotki o nowym NFSie, to forum się rozrusza. Ale nic nie stoi na przeszkodzie, byś udzielał się (zgodnie z regulaminem) w tematach, w których dawno nikt nie pisał Smile
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Czy na tym forum ktokolwiek żyje? 8 lata temu ( 17-01-2017 21:21 )
Hej!
Problem w tym, że cała dyskusja przeniosła się właściwie na shoutbox i komentarze pod autami Smile
P
pa1ner Odpowiedział(a) w Czy na tym forum ktokolwiek żyje? 8 lata temu ( 17-01-2017 17:04 )
Wydaje mi się, że nie, posty sprzed kilku miesięcy we wszystkich wątkach, no ale sie przedstawie chociaz. No wiec to ja. Troll numer 1
L
lysy19840707 Odpowiedział(a) w Problem need for speed 2015 ps4 8 lata temu ( 28-08-2016 20:01 )
Re: Problem need for speed 2015 ps4
Obecie mam 31 poziom już i dragi się odblokowują, powoli
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Problem need for speed 2015 ps4 8 lata temu ( 27-08-2016 13:25 )
Chyba po prostu jakiś błąd i pasek nie dojechał do 100%. Zablokowane dragi to też dziwna sprawa... zobaczymy czy się odblokują jak drugi raz przejdziesz grę Grin Powodzenia Smile
L
lysy19840707 Odpowiedział(a) w Problem need for speed 2015 ps4 8 lata temu ( 27-08-2016 13:11 )
Więc innej opcji nie ma znalazłem i robie od nowa dzięki za pomoc pozdrawiam
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Problem need for speed 2015 ps4 8 lata temu ( 26-08-2016 22:18 )
Tak, można zacząć od nowa Smile Gdzieś w opcjach to jest.
L
lysy19840707 Odpowiedział(a) w Problem need for speed 2015 ps4 8 lata temu ( 26-08-2016 20:17 )
Tak już dawno były napisy końcowe mam poziom kierowcy 58 wszystko na 100% tylko ta jedna ścieżka 97% platyna wbita też tego nie ogarniam grę instalowalem dwa razy na mapie nie mam wyścigów

Dziś jestem w pracy jutro zrobię fotki i wam Podesle samo zobaczycie to jest jakaś porażka, i jeszcze jedno czy jest jakaś opcja zacząć grę od nowa bo tam zero save żeby je wykasować mam
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Problem need for speed 2015 ps4 8 lata temu ( 26-08-2016 20:09 )
Dziwna sprawa... technicznie nie możliwe jest zdobycie platyny nie kończąc jednej ze ścieżek na 100% xd Wszystko tutaj nie trzyma się "kupy". Przeszedłeś grę do końca? W sensie miałeś już napisy końcowe?
xKajzerGaming007
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Problem need for speed 2015 ps4 8 lata temu ( 26-08-2016 20:01 )
Ścieżka - ma małe bugi. Po restarcie gry powinno być wszystko git.
Dragi odblokowują się na 20 lvlu chyba. Wiem że ostatni odblokowuje się na 34lvl (trudny)
L
lysy19840707 Odpowiedział(a) w Problem need for speed 2015 ps4 8 lata temu ( 26-08-2016 18:45 )
Witam mam prośbę może ktoś z was mi pomoże ukończyłem need for speeda zdobyłem platyne lecz pisze mi że nie mam skończonej ostatniej misji u spika wszystko na 100% a u niego 97% na mapie tez nie ma lokalizacji na ostatni wyscig i druga sprawa ciągle zablokowane mam dragi i na mapie też ich nie ma platforma ps4 chciałem grę zacząć od początku a nie ma save do skasowania jest jakiś numer do ea jakas infolinia żeby z kimś pogadac
Kubaa
Kubaa Odpowiedział(a) w witam 8 lata temu ( 21-08-2016 11:33 )
Re: witam
Kuba.a Wink
Z
Zimny Odpowiedział(a) w witam 8 lata temu ( 20-08-2016 22:15 )
oczywiście że znam Szamana Grin zawsze pytam go o porady jak coś grzebie przy furze Grin ale przyda się kolejna osoba która ma pojęcie na temat tego silnika bo sam nie ogarniam zbytnio ;/ no ale tak jak pisałem nissan został zakupiony żeby się przy nim nauczyć Grin w ogóle to jaki masz nick na forum tk ?
Kubaa
Kubaa Odpowiedział(a) w witam 8 lata temu ( 13-08-2016 20:21 )
CA to niestety dość specyficzny motor. Niestety cierpi na niedobór oleju i wymaga częste go sprawdzania poziomu i stanu oleju. Te wszystkie awarie spowodowane są moim zdaniem w 90% nieuwagą właścicieli. Ja bym się do niego tak bardzo nie zrażał. Nie wiem czy znasz Szamana z turbokillersow. Dziwnym trafem upala jedno CA od kilku lat, i zawsze wraca na kołach do domu Wink.

Nowe? Zależy czy to chińskie gówno, czy oryginalne części. Ja bym wolał na starej serii w dobrym stanie jeździć, niż na niepewnych częściach.

Co do poprzedniego postu, to zazdroszczę samego posiadania S13. Ja miałem krótką styczność z tym autem. W ogóle cholernie się wymądrzam xD.
Z
Zimny Odpowiedział(a) w witam 8 lata temu ( 13-08-2016 19:26 )
No własnie nadwymiary nowe będą, poza tym nowe to nowe Smile nie mam zamiaru piłować tego samochodu i chce żeby pożył ten silnik tym bardziej że każdy mówi że CA są strasznie awaryjne, myślałem nad swapem SR ale nie opłacało mi się tym bardziej że jest to samochód na którym uczę się mechaniki Smile
Kubaa
Kubaa Odpowiedział(a) w witam 8 lata temu ( 11-08-2016 11:09 )
Huh? Jak to? No masz na myśli przez "zrobienie" starych tłoków. Jeśli honujesz blok to kupujesz nadwymiarowe, a jeśli poszły Ci półki albo stopiły się, to wymieniasz na nowe. Pierwsze słyszę, że naprawia się tłoki. Chyba, że szlifierz Cię wkręcił, żeby więcej kasy wydusić z Ciebie. U mnie gładzie były akurat idealne, zero progu, i wystarczyło wyczyścić tłoki i założyć świeże pierścionki. Tak to obrabiałem tylko głowicę (planowanie, frezowanie gniazd, uszczelniacze nowe i wyczyszciłem hydrauliczne popychacze) Wink.
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.