Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Inne

Wszystko, co nie jest związane z żadną z kategorii na forum

571 posty

Ostatnia aktywność, 08-08-2011 19:08 przez Rumun
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy 13 lata temu ( 08-08-2011 19:08 )
Re: Wasze ciuchy
U mnie w szafie królują dresy Grin. Głównie przez to, że są wygodne.
S13
S13 Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy 13 lata temu ( 08-08-2011 19:07 )

Cytat

de_ace napisał(a):

Cytat

0% LUMPEXU!!

To było co najmniej nie na miejscu, bo mogłeś urazić niektóre osoby z tej strony... Mnie na przykład uraziłeś.

To bardzo przepraszam. Nie wiedziałem, że ktoś z was się tam ubiera. Jeszcze raz sory Wink

Cytat

Demi napisał(a):
Góruje u mnie odzież firmy DILL. Koszulki HEMP GRU oraz BLUZA, a moja ulubiona koszulka DILL'a to: KIEGO WHO YA?!
Co do spodni to zwykłe ze sklepu nic konkretnego.

DIIL, dobra rzecz Cool Tylko szkoda, że na razie mogę sobie kupić, bo znowu dojdzie mi ciuchów Just Play. Smile
RaStachMan
RaStachMan Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy 13 lata temu ( 08-08-2011 18:49 )
U mnie najwięcej Ubrań Diverse'a, C&A, Cubus, 2 pary Jeansów z H&M (z tym logiem &). Praktycznie same podkoszulki (w tym jeden "Warszafski Deszcz Ciągle Pada...") bluzy dresowe z kapturem, koszulki z krótkim rękawem, krótkie spodnie. Jeśli chodzi o kolory to raczej jasne typu żółty albo jasnozielony (z wyjątkiem spodni). Nienawidzę obcisłych rzeczy więc niemal same duże rozmiary podkoszulków itd. Aha jeszcze jedno: spodnie oczywiście szerokie, jak już napisałem, ale absolutnie nie z obniżonym krokiem.
Demi
Demi Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy 13 lata temu ( 08-08-2011 18:39 )
Góruje u mnie odzież firmy DILL. Koszulki HEMP GRU oraz BLUZA, a moja ulubiona koszulka DILL'a to: KIEGO WHO YA?!
Co do spodni to zwykłe ze sklepu nic konkretnego.
D
de_ace Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy 13 lata temu ( 08-08-2011 18:30 )

Cytat

0% LUMPEXU!!

To było co najmniej nie na miejscu, bo mogłeś urazić niektóre osoby z tej strony... Mnie na przykład uraziłeś.
S13
S13 Odpowiedział(a) w Wasze ciuchy 13 lata temu ( 08-08-2011 17:56 )
60 - 80% moich ciuchów to marka Just Play Pfft. Reszta to nie wiem, ale 0% LUMPEXU!!
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w New Era Caps 13 lata temu ( 04-08-2011 19:45 )
Re: New Era Caps
Ja też sobie kupię w takim stylu, tylko, że marki Jordan. Grin
D
de_ace Odpowiedział(a) w New Era Caps 13 lata temu ( 04-08-2011 10:05 )
DC to też New Era Smile Współpracują.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w New Era Caps 13 lata temu ( 04-08-2011 10:01 )
Miałem czapkę New Era, bardzo fajna była. Teraz mam DC z kolekcji Kena Blocka ale przymierzam się do ponownego kupna New Ery.
S13
S13 Odpowiedział(a) w New Era Caps 13 lata temu ( 04-08-2011 07:40 )
Nie za bardzo lubię markę New Era. Ja gustuję w Diil, Urban Classics ew. PROSTO. Pfft
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w New Era Caps 13 lata temu ( 03-08-2011 21:17 )
Inventer - mnie także, bo w jasnych mi do twarzy. Ja jednak ogólnie nie noszę czapek, po prostu nie lubię. ;-)
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w New Era Caps 13 lata temu ( 03-08-2011 21:12 )
Hmmm... nie wiem dlaczego, ale od roku ciągnie mnie na jasne, lub zupełnie białe rzeczy. Dziwny nadruk Frown
D
de_ace Odpowiedział(a) w New Era Caps 13 lata temu ( 03-08-2011 20:15 )
No właśnie, macie? podobają wam się ? albo uważacie jak połowa cywilizacji że to czapki dla lamusów Smile

Ja swoja pierwszą zakupiłem wczoraj po bardzo okazyjnej cenie. Nie, nie powiem za ile kupiłem : )
Bardzo rzadki model, praktycznie niedostępny w Polsce, ale w większych miastach da się spotkać ziomka w takim capie : P

foto:

iv.pl/../../images/15141046912461860826_thumb.jpg
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Sport 13 lata temu ( 01-08-2011 09:17 )
Re: Sport
A mnie już sport nie rajcuje tak, jak kiedyś. Wcześniej lubiłem pograć sobie w piłkę ręczną czy w tenisa stołowego. Teraz jeżdże na rowerku i od czasu do czasu pobiegam.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Sport 13 lata temu ( 01-08-2011 08:57 )
No Benek, też skakałem parkour kiedyś z kumplami Grin Teraz już nawet o tym zapomniałem ;p
dongU
dongU Odpowiedział(a) w Sport 13 lata temu ( 01-08-2011 08:45 )
Oj jak zacząłem jeździć to zaczęło być to bardzo emocjonujące ;p
B
benek Odpowiedział(a) w Sport 13 lata temu ( 31-07-2011 21:43 )
Ja nie za bardzo lubię grać w piłkę nożną . Ja bardziej zajmuje się " Skejtingiem " a dokładniej pomykam na Bmx'ie . Od czasu do czasu zagram w koszykówkę i w piłkę ręczną. Czasami jeśli już naprawdę nie mam co robić to ćwiczę Le Parkour. ; D Jeżeli pogoda nie sprzyja lubię oglądać w telewizji programy sportowe np. Hokej czy Bobsleje . no to tyle . ;d

Kuba mówiłeś że nie podoba ci się deska . A jednak przekonałeś się to tego jakże ciekawego sportu . ; D
dongU
dongU Odpowiedział(a) w Sport 13 lata temu ( 31-07-2011 19:31 )
Ja gram w klubie w piłkę nożną jestem stoperem heh, oglądam całe mecze i podniecam się wszystkim a szczególnie Barcą Pfft W kosza gram czasami z kumplami na podwórku, a i w siatkę też gram z kolegami na " Orliku " bardzo lubię siatkę jednak że nie tak jak piłkę ;p Ostatnio jestem zapalonym fanem skatingu a dokładniej deskorolki ;p F1 też lubię ale gdy Roberta nie ma .... Lubię sporty motorowe ogólnie ale najbardziej Rajdy samochodowe. Ręczną też lubie ale tylko oglądać. Kocham sport jest częścią mojego życia. Kiedyś nawet jak tata mi przywiózł piłkę z Niemiec to z nią spałem i była na specjalnej półce do tych czas nieużywana. Pfft A więc tabela moich ulubionych sportów jest taka:

1. Piłka nożna
2. Skating
3. Siatkówka
4. Rajdy samochodowe
5. F1

Oj ale się rozpisałem ;p
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Sport 13 lata temu ( 31-07-2011 18:41 )
Ja trenuję koszykówkę i chętnie mecze oglądam, trochę piłki nożnej, siatkówki i p. ręcznej. Sport jest dużą częścią mego życia. Grin
Demi
Demi Odpowiedział(a) w Sport 13 lata temu ( 30-07-2011 21:00 )
No i dodam, że F1 oczywiście też jest przeze mnie oglądane, ale w tym roku bez Kubicy to już nie to samo i nie za bardzo chce mi się włączać Telewizor jak F1 leci. : (
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You can download attachments in this forum.