Re: Wasze ciuchy Ja oczywiście Cropp, House i Reapper ewentualnie Reserwed lub Diverse. Jeżeli chodzi o Reapper'a to dżinsy wytrzymuję bardzo długo jedyna wada to tak jak Inventer przy kieszeniach przetarły się, ale mamcia krawcowa i dała radę
Cropp jest super. Ciuchy wysokiej jakości chociaż czasami lubią się rozciągać np. T-shirty. House podobnie jak Cropp
A w czym chodzę? Ja jestem schludny chłopak i pokaże wam tak:
Jeżeli chodzi o górę to t-shirt ładny i dopasowany najlepiej biały lub siwy, pokażę przykładowo:
Na to lubię ubrać koszulę z podwiniętymi rękawami rozpiętą najlepiej, żeby dobrze wyglądała z bluzką, pokażę koszulę, którą mam w której uwielbiam chodzić:
Jeżeli chodzi o bluzy to tylko i wyłącznie rozpinane najlepiej z Kapturem jak ta, którą również mam:
Spodnie oczywiście muszę być jeansy. Innej opcji nie ma. Teraz też wam pokażę te, które aktualnie mam:
Buty.. Co do butów to w grę wchodzi tylko Nike i Puma. Aktualnie mam Pumy RepliCat III, chodzę w niech cały czas pół roku i nie mają nawet zadrapania:
Na początku chodziłem w białych butach ale często musiałem je czyścić więc wole czarne.
No to to jest mój look