Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Inne

Wszystko, co nie jest związane z żadną z kategorii na forum

571 posty

Ostatnia aktywność, 17-12-2013 13:02 przez Dzonson
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Ocena i pomoc przy szablonie 11 lata temu ( 17-12-2013 13:02 )
Re: Ocena i pomoc przy szablonie
Żeby nie było że podobny, rozjaśniłem go do bieli w planach mam zieleń jak to w portalu wędkarskim, tła paneli będą zmienione na wygląd miejscówki wędkarza.

Edit:// 18.12.2013 20:18

Sorry że odświeżam posta. Szukam osoby która pomogła by w dokończeniu mojej modyfikacji tzn panela, poniżej podaje kod panela:

Wiem że chodzi o połączenie z bazą danych ale nie wiem dokładnie jak.

[code]
if (!defined("IN_FUSION")) { die("Access Denied"); }

defined('DB_POSTS') || define('DB_POSTS', DB_PREFIX.'posts');

openside ("Top 5 User: Posty");

$limit = 5;
$result=dbquery("SELECT user_name, user_location, user_status, user_avatar, user_id, count(user_id) AS post_name FROM ".DB_POSTS." INNER JOIN
".DB_USERS." ON posts_name=user_id GROUP BY user_name ORDER BY posts_name DESC LIMIT ".$limit."0");
echo "";
if(dbrows($result)!=0){
while($data=dbarray($result)){
if ($data['user_avatar'] && file_exists(IMAGES."avatars/".$data['user_avatar'])) {
$img = "";
}
else { $img = "";
}
echo "\n\n";
}
}
echo "
\n";
echo "\n";
echo "\n
".$img." ".profile_link($data['user_id'], $data['user_name'], $data['user_status'])."
Postów [ ".$data['post_name']." ]
\n";
echo "
";
closeside();

?>[/code]
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Paul Walker ginie w wypadku 11 lata temu ( 17-12-2013 11:41 )
Re: Paul Walker ginie w wypadku
Cody Walker zagra w szybcy i wściekli w zamian za Paula Walkera.

Cytat

Plotki o tym, że młodszy brat Paula Walkera, Cody Walker, zastąpi go w ostatnich ujęciach filmu, pojawiły się już kilka dni przed pogrzebem aktora. Nikt jak dotąd jednak nie potwierdził oficjalnie tych doniesień. Pikanterii dodaje fakt, że wcześniej producenci wspominali jedynie o modyfikacji scenariusza tak, aby wytłumaczyć zniknięcie Briana O'Connera. Nieoficjalnie mówiło się, że główny bohater Fast & Furious, podobnie jak Paul Walker, zginie w wypadku samochodowym.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Paul Walker ginie w wypadku 11 lata temu ( 05-12-2013 14:57 )

Cytat

Inventer89 napisał(a):
Universal uczciło pamięć Walkera i jego postaci w serii F&F

[movie=youtube]o8UCI7r1Aqw[/movie]

Pięknie Smile
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Paul Walker ginie w wypadku 11 lata temu ( 05-12-2013 13:19 )
Fanpage Paula zdementował informacje dotyczące Meadow - nie było jej w ogóle na imprezie.
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Paul Walker ginie w wypadku 11 lata temu ( 05-12-2013 12:26 )
Na pewnym portalu doczytałem się pewnych informacji.

Cytat

Na imprezie Paulowi towarzyszyła Meadow. Ponoć miała z nim wracać. Ostatecznie postanowiła zostać nieco dłużej. Jeśli nawet nie widziała samego momentu wypadku, to z pewnością płonący wrak. Na miejscu był też ośmioletni synek Rogera, który wyrywał się z tłumu i próbował ratować tatę.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Paul Walker ginie w wypadku 11 lata temu ( 05-12-2013 11:00 )
Universal uczciło pamięć Walkera i jego postaci w serii F&F

[movie=youtube]o8UCI7r1Aqw[/movie]
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Paul Walker ginie w wypadku 11 lata temu ( 04-12-2013 08:21 )
No a jeśli auto na krótkim odcinku rozpędza się 3,9 s do 100 km/h
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Paul Walker ginie w wypadku 11 lata temu ( 03-12-2013 22:43 )
Paul Walker, jeden z głównych bohaterów Szybkich i wściekłych zginął 30 listopada 2013r. w wypadku samochodowym w Santa Clarita.

Czterdziestoletni aktor wraz z jego partnerem biznesowym, Rogerem Edasem, wracali właśnie z wystawy samochodowej, na której zbierano pieniądze na pomoc dla ofiar niedawnego tajfunu na Filipinach. Na jednej z ulic miasta uderzyli z ogromną prędkością w słup lub drzewo - źródła podają różne wersje. Nagrania pokazują Porsche Carrera GT wbite w drzewo, jednak na niektórych ujęciach widać leżący nieopodal słup lub latarnię. Warto zaznaczyć, że Paul Walker nie prowadził samochodu - był tylko jego pasażerem.

Trudno powiedzieć jak po tej tragedii potoczą się losy siódmej części Szybkich i wściekłych, wszak aktor był jednym z ważniejszych filarów całej serii. Vin Diesel napisał: Bracie, będę za tobą bardzo tęsknił. Brak mi słów. Niebo zyskało nowego Anioła. Spoczywaj w pokoju.

Paul Walker osierocił 15-letnią córkę, Meadow.

Założyłem temat, ponieważ na pewno ważną kwestią będą przyczyny wypadku, które mogą pojawić się za jakiś czas. Być może ich wyniki będą też wpływać na inne postrzeganie super szybkich maszyn w kwestii bezpieczeństwa. Temat zapewne niejednokrotnie powróci.
Znalazłem miejsce wypadku link szeroka droga z łagodnym łukiem. Uderzyli w drzewo wyświetlane mniej więcej na środku monitora, przy czym samochód ściął też słup (latarnię) znajdującą się przy wjeździe. W linku macie zdjęcie robione jakiś czas temu i tam jest ograniczenie do 35 mph, natomiast na obecnych zdjęciach widać, że limit wynosi 45. Nie wierzę, że jechali 45, (daję 60-70 mph, czyli do 110km/h). Jeśli znali drogę (a musieli znać), to nie mogli się rozpędzić do niebotycznych prędkości, bo przed sobą mieli zakręt 90 stopni.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Ocena i pomoc przy szablonie 11 lata temu ( 01-12-2013 18:03 )
Jeszcze wyłącz tryb prac technicznych Smile
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Ocena i pomoc przy szablonie 11 lata temu ( 01-12-2013 17:38 )
Sorry chłopaki pomyliło mi się http://www.swiat-wedkarstwa.xaa.pl https używałem wcześniej
Freestyle
Freestyle Odpowiedział(a) w Ocena i pomoc przy szablonie 11 lata temu ( 01-12-2013 15:59 )
Najpierw pobaw się z ssl, bo strona Ci nie działczy ;d
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Ocena i pomoc przy szablonie 11 lata temu ( 01-12-2013 14:15 )
Po akceptacji certyfikatu wywaliło mnie do niczego.
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Ocena i pomoc przy szablonie 11 lata temu ( 01-12-2013 13:47 )
Siema jak pisałem na sb chciałem abyście pomogli mi w wyłapywaniu błędów w szablonie. https://www.swiatwedkarstwa.xaa.pl
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Serwer VPS Pilne! 11 lata temu ( 11-09-2013 15:17 )
Re: Serwer VPS Pilne!
Witam pilnie poszukuje osobę która skonfiguruje serwer VPS pod www

Czekam na pw.
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Devvpoint brak aktywności 11 lata temu ( 01-07-2013 12:47 )
Re: Devvpoint brak aktywności
Sorry ale znów są problamy z devvpoint zakupiłem 1400 dvp i pobrałem ostatnio aktywni użytkownicy było wszystko ok ale jak pobrałem sugester w paczce nic nie było, po za tym że były tylko katalogi a modyfikacji infusions nie było admin pisz na pw
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Pytanie techniczne 11 lata temu ( 15-06-2013 06:47 )
Re: Pytanie techniczne
Frown Nie bawię się w na skróty :p
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Pytanie techniczne 11 lata temu ( 12-06-2013 15:19 )
Liczy pewnie na to, że pobierze gotowca z php-fusion.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Pytanie techniczne 11 lata temu ( 10-06-2013 15:42 )
Ja nie rozumie pytania, a wy ? Kod nfszone jest nasz jak coś.
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Pytanie techniczne 11 lata temu ( 10-06-2013 14:59 )
Siema mam pytanie co to za modyfikacja jest na forum która wyświetla się z reklamą i ma na imię nfszonka
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Devvpoint brak aktywności 11 lata temu ( 27-05-2013 16:08 )
Re: Devvpoint brak aktywności
Przychodzi wiosna a później lato, każdy sobie wszystko olewa, nawet na nfszzone.
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You can download attachments in this forum.