Re: "RecPlay" i inne Reckowe produkcje [movie=youtube]EXijHK-cDZ4[/movie]
Przy okazji mam do was pytanie. Przy tym filmie pojawiło się "Dopasowanie z materiałami innych podmiotów", w okolicach 13:55. Co mam w takiej sytuacji zrobić, skoro to co słyszycie wtedy w tle to soundtrack z gry? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam.
Re: "RecPlay" i inne Reckowe produkcje "Vlogowanie" w trakcie gry nazywa się czasem "glogowaniem" (od game log) i nie ma w tym nic złego S13, wydaje mi się, że Recek idzie w dobrym kierunku.
Radon Odpowiedział(a) w Viper Attack
12 lata temu ( 16-01-2013 19:48 )
Re: Viper Attack Siekierka, jaki Ty genialny jesteś. Gdzie widziałeś wykształconych robotników?
Re: "RecPlay" i inne Reckowe produkcje Radzę Ci zrobić vlog (PRZYKŁAD VLOGU), a nie "vlogujesz" w trakcie gry.
Danio Odpowiedział(a) w Viper Attack
12 lata temu ( 16-01-2013 19:27 )
Re: Viper Attack Normalne, że tak powiedzieli. Typowo polskie
Gwozdek Odpowiedział(a) w Viper Attack
12 lata temu ( 16-01-2013 17:50 )
Re: Viper Attack Zastanów się nad tym, jak sam byś w takiej sytuacji zareagował. Przerażenie, strach, niepewność. Z pewnością nie wołałbyś "ojej, ojej!". Zresztą Tobie samemu zdarza się czasami bluzgać bez jakiegoś większego powodu, nie zaprzeczaj.
Siekierka Odpowiedział(a) w Viper Attack
12 lata temu ( 16-01-2013 17:28 )
Re: Viper Attack Może i śmieszne, ale tylko czyste buraki bez szkoły używają takiego słownictwa. Brak alternatywy w słowniku? ;-)
Gwozdek Odpowiedział(a) w Viper Attack
12 lata temu ( 16-01-2013 17:12 )
Re: Viper Attack Hah, spodnie pełne.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.