Gregi Odpowiedział(a) w Zagrajmy w NFS NL
9 lata temu ( 25-10-2015 11:59 )
Re: Zagrajmy w NFS NL Ja również suba zostawiłem mam nadzieję, że zdobędziesz jakichś widzów zdaje się, że strefa polskich gameplayi z NFSNL nie jest tak bardzo zajęta, więc może coś ci się uda osiągnąć a jakim programem nagrywasz? Bo mnie też ciekawi jakie są dobre programy do nagrywania ze smartfona/tabletu
Allure Odpowiedział(a) w Zagrajmy w NFS NL
9 lata temu ( 25-10-2015 11:47 )
Re: Zagrajmy w NFS NL Masz nowego widza w postaci mnie.
nieznanynikomu Odpowiedział(a) w Zagrajmy w NFS NL
9 lata temu ( 25-10-2015 10:15 )
Re: Zagrajmy w NFS NL No cześć wyświetleń kilka wpadło + 2 suby i 2 łapki w dół, dzięki za polecenie tego forum
Gregi Odpowiedział(a) w Zagrajmy w NFS NL
9 lata temu ( 24-10-2015 15:27 )
Re: Zagrajmy w NFS NL Zjadłeś literkę w temacie a ciebie już znam z MW Books
Poprawiłem
/Radzio
nieznanynikomu Odpowiedział(a) w Zagrajmy w NFS NL
9 lata temu ( 24-10-2015 09:25 )
Re: Zagrajmy w NFS NL Cześć, założyłem ostatnio kanał na YT i chciałbym się (nie ukrywając) wypromować jakoś
Mam zamiar nagrywać gameplaye z wszystkich wersji NFS jakie ukazały się na wszelkich urządzeniach (PC, konsole, stare telefony z Javą, Android)
Jako, że dopiero zaczynam, to i nie wszystko jest profesjonalnie, ale jeśli ludziom się spodoba i osiągnę pewien założony przeze mnie poziom zmienię sprzęt na coś mocniejszego żeby grafika była jak najładniejsza i nie zdarzały się przycięcia.
Re: Mój kącik filmowy :) Pierwsze słabe. Drugie już trochę lepsze, ale początkowa nuta nie pasuje do następnej - jakoś tak dziwnie...
Widać, że masz pojęcie i jakieś tam umiejętności - pracuj dalej
Dzonson Odpowiedział(a) w Mój kącik filmowy :)
10 lata temu ( 03-07-2014 10:38 )
Re: Mój kącik filmowy :) Pierwszy trochę lipny ale drugi za to o 100 razy lepszy a i masz suba.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.