Re: [YT] Remake Intro NFS PS & Mój kanał. A co sądzisz o zwiększeniu połyskliwości materiału Lambosa? (parametry związane z "mirror" ) autko wyglądałoby bardziej realistycznie no i może lepsza tekstura podłoża... Ale jak komp nie uciągnie, no to nie rób, żeby zwiechy nie było
Re: [YT] Remake Intro NFS PS & Mój kanał. Wszystko nadal dopracowuje oraz poprawiam i dodaje detale do intra. Dodany zostanie dym i możliwe ze aniamacje lambo zostaną podniesione na wyższy poziom i może dodam deszcz ale nie jestem pewien czy dam rade z moim kompem
Re: [YT] Remake Intro NFS PS & Mój kanał. Najlepsza końcówka z koroną, animacja koła i auta jeszcze nie oszałamiająca, ale wiem jak to ciężko jest zrobić, sam ostatnio siedzę w Blenderze nie mniej jest to szablon na zajedwabiste intro i outro
P.S. Fajny początek modelowania Nissana sam próbuję wymodelować Toyotę GT86, ale na razie cienko mi to idzie. Życzę tobie jak i sobie powodzenia w dokończeniu i jak wyżej napisałem - intro po kilku poprawach będzie świetnym intrem w stylu PS
Re: [YT] Remake Intro NFS PS & Mój kanał. Witam wszystkich ogôlnie to jestem tu nowy, ale ostatnio stworzyłem intro dla mojego kanału które do złudzenia przypomina to z NFS ProStreet. Intro (+ outro) zajmuje ok 30 sekund. Wszystkie animacje i loga (Rz Razor, Korone i jej dodatki itp) wykonałem sam oczywiście montarz też.. Ogólnie teraz pracuje jedynie nad dymem
[movie=youtube]CAisUj_tJXQ[/movie]
Na kanale znajdziecie też spoko filmów z GTA i wg tym podobnych oceniajcie!
Re: [YT] Pykamy w NFS Underground 2 ! Witam serdecznie, chciałbym zaprosić serdecznie do oglądanie serii z Nfs Underground 2, jest to taki mały powrót do przeszłości, u niektórych do dzieciństwa
Jeśli seria Ci się podoba, zobacz inne odcinki oraz zostaw lika, suba i komentarz
Gregi Odpowiedział(a) w Zagrajmy w NFS NL
9 lata temu ( 19-11-2015 20:37 )
Re: Zagrajmy w NFS NL Jak znajdę czas - napewno obejrzę
nieznanynikomu Odpowiedział(a) w Zagrajmy w NFS NL
9 lata temu ( 19-11-2015 20:18 )
Re: Zagrajmy w NFS NL Seria zakończona z powodu przycinania się gry i odrzucania programu do nagrywania, wystartowałem z nową serią, tym razem NFS Most Wanted, póki co też mobilny.
[movie=youtube]TDSqccZP60g[/movie]
9 lata temu ( 12-11-2015 18:14 )
Re: Zagrajmy w NFS NL Kolejny odcinek!
[movie=youtube]zap_RmNV2AM[/movie]
9 lata temu ( 29-10-2015 19:03 )
Re: Zagrajmy w NFS NL Siema! Dziś pojawił się nowy odcinek
Nie chcę robić spamu, więc tylko co jakiś czas będę umieszczał tu takie info
Link: [movie=youtube]vClRs_4aCBY[/movie]
//Ok, temat jest Twój, tylko używaj bbcode YouTube (ostatnia ikona)
Inventer89
9 lata temu ( 26-10-2015 14:17 )
Re: Zagrajmy w NFS NL No to fajnie chętnie zobaczę serię z mobilnego MW
9 lata temu ( 26-10-2015 13:40 )
Re: Zagrajmy w NFS NL Nagrywam programem AZ Screen Recorder, wielkiej filozofii nie ma, odpalam program, ustawiam co chcę i nagrywam :p Według mnie to jest nawet prostsze od nagrywania Frapsem na komputerze
Dzięki za suby i wsparcie! Jeśli odłożę parę zł to kupię NFS Most Wanted w Sklepie Play i zacznę kolejną serię
9 lata temu ( 25-10-2015 17:46 )
Re: Zagrajmy w NFS NL Na co nie próbujesz patrzeć? Xperia M2 najgorsza nie jest, ale 1,2 GHz procek i Adreno jakieś słabsze nie dałyby rady nagrywać :/
Allure Odpowiedział(a) w Zagrajmy w NFS NL
9 lata temu ( 25-10-2015 17:11 )
Re: Zagrajmy w NFS NL To ja nawet nie próbuję patrzeć. xD
Poza tym nie mam z czego nagrywać.
9 lata temu ( 25-10-2015 16:56 )
Re: Zagrajmy w NFS NL No właśnie taki, że programiści z góry mogą założyć, że mi nie pójdzie
9 lata temu ( 25-10-2015 16:52 )
Re: Zagrajmy w NFS NL Zależy co masz za telefon. Na moim sobie mogę pomarzyć o nagrywaniu.
9 lata temu ( 25-10-2015 16:32 )
Re: Zagrajmy w NFS NL No a na Androidzie? Jak wpisałem screen capture do Google Play to za wiele mi nie znalazło, no chyba że z góry zakładają, że mój telefon nie uciągnie nagrywania
Inventer89 Odpowiedział(a) w Zagrajmy w NFS NL
9 lata temu ( 25-10-2015 13:16 )
Re: Zagrajmy w NFS NL Są specjalne programy przechwytujące obraz z telefonu/tabletu. Jeśli chodzi o system iOS, to wystarczy Mac i iTunes.
9 lata temu ( 25-10-2015 12:01 )
Re: Zagrajmy w NFS NL Mnie zawsze ciekawiło to, jak się na mobilniakach nagrywa...
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.