Pokazujemy nasze zdolności w 2D i 3D

D
) czemu wy kurde robicie szablony stron www na pokaz , a nie dla konkretnej strony?Ludzie , co mi z tego , że odpicuje layout i się będzie świecił jak psu ( wiadomo co ) na wiosnę , kiedy nie da się go zakodować , albo czas zakodowania będzie tak długi , że nie wiadomo czy w ogóle to się stanie?Graficy!Słowami mojego kolegi ( no nie z reala ;P ) mówię wam jedną ważną zasadę która brzmi: Jeśli robicie szablon strony ( nie ważne jakiej) to nie róbcie go tylko dla przysłowiowego ,,szpanu" - bo co ci ze szpanu kiedy go koder nie zakoduje?Nie róbcie layout'u myśląc , tylko o sobie i tym jaki to ,,szacun" będzie jak pokaże go na necie , włącznie to w też pracę kodera i ile czasu musi na to poświęcić , aby móc idealnie zakodować nasz szablon.Tyle ode mnie ;]
Ja plastikowe modele kupuje na poczekaniu, aktualnie nie mam żadnego, ale zamierzam zamówic jutro Raptora - chce miec z plastiku wszystkie wspólczesne samoloty amerykańskie (w planach jeszcze F-14, F-18 i A-10).
Całą teczkę i jeszcze trochę

)

NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.